reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dam dam znac napewno;)
oby do soboty:)
ale tak mysle ze skoro mam te czule testy.. te 10..to chyba zrobie pierwszy test w czwartek.
chociaz czuje sie podejrzanie normalnie..
:(
a z wami jak bylo?

oj kochana z nami to różnie jest - nie które laski w pierwszym cyklu zachodzą inne walczą 15, 19 a nawet 44 cykl, ale trzymamy kciuki żeby wszystkim nam się udało w końcu :tak: musi kurde

reklama
heeellooolll kobietki zabka wrocila :-D tesknilyscie???? kurde ale ja niemoglam z mojego meza przed praca byly przytulasy no i po fakcie ja sie podcieram bo myslalam ze chlupnie a tak 2 krople a ja "hihihi zassala chlopakow do srodka hihihi" a maz wywalil galy:szok: i do mnie "to co ty tam kurna masz ???!!!odkurzacz???!!!":szok: hahahahahahaha :-D ale mialam z niego ubaw :tak:

Betusia

;-)CIERPLIWOŚCI :tak:

u mnie nic na razie cisza, bolało mnie dziś podbrzusze prawie jak na @, i jajnik lewy nadal czuję, jak idę do kibelka to nawet nie mogę się dobrze wyprężyć bo on mnie łupie ( przepraszam za wyrażenie:laugh2:) przez cały dzień chodziło za mną coś ostrego nawet zjadłam chińską zupkę curry co chyba ze dwa lata nie jadłam a potem tuńczyka, ale to pewnie taki dzień bo nawet na zachcianki to za wcześnie, nawet gdyby, oczywiście byle do 5 marca :laugh2::laugh2:

no wiem, ze roznie jest:(
musi sie udac!
nie ma innej obcji.
ja jestem 5 dni przed terminek @...
zobaczymy co tescik pokarze-juz sie doczekac nie moge:)
ps; zaczelam dopiero od niedawna przegladac fora i jetsem tak milo zaskoczona;) tak tu milusio i cieplo
dzieki za to;*

heeellooolll kobietki zabka wrocila :-D tesknilyscie???? kurde ale ja niemoglam z mojego meza przed praca byly przytulasy no i po fakcie ja sie podcieram bo myslalam ze chlupnie a tak 2 krople a ja "hihihi zassala chlopakow do srodka hihihi" a maz wywalil galy:szok: i do mnie "to co ty tam kurna masz ???!!!odkurzacz???!!!":szok: hahahahahahaha :-D ale mialam z niego ubaw :tak:

no to jeszcze nogi do góry wczesniej winny byc :) ja tak robiłam a moj maz co Ty robisz a ja mu nic ksiązke czytam a on mi to widze, ale co z tymi nogami wiec mu wytłumaczyłam a potem po kazdym sexiku mowi nogi do góry daj pomoge Ci :)))

hehe tyle że u mnie trzeba było wymienić tylko ten mechanizm w środku noo tą spiralkę :) mały koszt był

ja sie własnie załamałam koszt to 85 zł :( na allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochana maluszek rosnie, ale czeka mnie zmiana ginki bo powiem Wam kurde trafic na dobrego lekarza to cud ta obecna mi jakos cisnienie podnosio nie wiem dlaczego.

no szalałam a maszynka sama chodzila z tą łyżką w środku jestem ciekawa co moj maz powie
no to fakt że z lekarzami nei jest łatwo ale Pajusia ja Ci moge polecić z Tojego regionu ( i mojego poniekad tez :) ) lekarza prof Sodowski klinika : Centrum Medyczne
na prawde jest rewelacyjny i przyznam szczerze ze jeszcze nie slyszalam negatywnej opinii o nim
spróbuj ja jak bede w ciazy to bede do niego jezdzic mimo ze z Wawy do Katowic to 300km ale akurat pochodze z Sosnowca i mam tam moja kochana rodzinke - ale on i nikt inny- zreszta on zalatwil mi ostatnio w przyspieszonym tempie usg w Genomie w Rudzie Śląskiej- to chyba tez jego klinika- jak mialam biopsje pod znakiem zapytania.... www.genom.pl czy jakos tak
takze Kochana polecam i mam nadzieje ze bedziesz zadowolona jak sie zdecydujesz :)--- to jest dla mnie lekarz z powolania
będzie będzie nie martw się :tak:

hej hej witamy i trzymamy kciuki

przydało by się przyłożyć :tak:
mój W. właśnie wrócił do domu padnięty :-( mój teść ma operacje w piątek na serce więc raczej w tym cyklu nici z przytulasków :-( tylko nerwy :-(

hehe ja też tak kiedyś zrobiłam tyle że widelec wciągło :-D:-D
musi byc dobrze :tak:

oj Kochana to ja trzymam kciuki za tescia i aby wszystko bylo ok....:tak:

Ostatnia edycja:
a ja sie zastanawiam, czy po tej droznosci moje cykle wroca do normy. Jestem 4 dni przed @. Nie liczę na cud, czekam tylko na @ w terminie. A za 2 tyg czeka nas test po stosunku i bedziemy dzialac dalej.

reklama
Do góry