tak glownie dla tego ide sypne kasa to mi zrobii moze cos ciekawego powie tylko najbatrdziej sie boje ze moze mi powiedziec ze najpierw mam schudnac
jak mi tak powie to sie zalamie bo wiem ze jestem przy kosci po 1 ciazy ale za odchudzanie chce sie wziac po nastepnej i karmienie ma mi w tym troszke pomoc bo jak mala szybko przestalam karmic to waga zaczela rosnac :-( ale teraz sie niepoddam z karmieniem
![]()
no to super to pedziesz wiedziec jak duzy masz pecherzyk
nic sie martw bedzie dobrze!!!!!!
:-) witaj i powodzenia :-)
ja to myślę, że najlepiej w dniu @, ale jak ci kasy na testy nie szkoda to możesz wcześniej próbować ;-)
kobietko mi ze stresu 2 cykle temu tak się przedłużył, że (jak nigdy) miałam 61 dni
biorę się za skrócenie cyklibo niewytrzymuję z tymi 45 dniami (a 2 cykle temu- 61 dc)
piję ziółka od tego cyklu na owu i pierwszy raz Lutkę na skrócenie cykli
wiem, że Lutka mi owu zatrzyma (i to przez 3 cykle mam brać), ale chociaż cykl się skróci
![]()
hej
a mozna pic ziolka i brac lutke???? albo inaczej czy mozna ziolka mieszac z innymi specyfikami????
Ostatnio edytowane przez moderatora:
i moze cos ciekawego powie tylko najbatrdziej sie boje ze moze mi powiedziec ze najpierw mam schudnac
jak mi tak powie to sie zalamie bo wiem ze jestem przy kosci po 1 ciazy ale za odchudzanie chce sie wziac po nastepnej i karmienie ma mi w tym troszke pomoc bo jak mala szybko przestalam karmic to waga zaczela rosnac :-( ale teraz sie niepoddam z karmieniem

piję ziółka od tego cyklu na owu i pierwszy raz Lutkę na skrócenie cykli
wiem, że Lutka mi owu zatrzyma (i to przez 3 cykle mam brać), ale chociaż cykl się skróci 
ja tez w marcu bede miec fasolke a jak nie to se w doniczke wsadze i i tak bede miala obojetnie jaka hahahahah