reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak glownie dla tego ide sypne kasa to mi zrobi :tak: i moze cos ciekawego powie tylko najbatrdziej sie boje ze moze mi powiedziec ze najpierw mam schudnac :zawstydzona/y: jak mi tak powie to sie zalamie bo wiem ze jestem przy kosci po 1 ciazy ale za odchudzanie chce sie wziac po nastepnej i karmienie ma mi w tym troszke pomoc bo jak mala szybko przestalam karmic to waga zaczela rosnac :-( ale teraz sie niepoddam z karmieniem :no:

no to super to pedziesz wiedziec jak duzy masz pecherzyk :)
nic sie martw bedzie dobrze!!!!!!

:-) witaj i powodzenia :-)

ja to myślę, że najlepiej w dniu @, ale jak ci kasy na testy nie szkoda to możesz wcześniej próbować ;-)

kobietko mi ze stresu 2 cykle temu tak się przedłużył, że (jak nigdy) miałam 61 dni :szok:

biorę się za skrócenie cykli :tak: bo niewytrzymuję z tymi 45 dniami (a 2 cykle temu- 61 dc) :sorry2: piję ziółka od tego cyklu na owu i pierwszy raz Lutkę na skrócenie cykli :-p wiem, że Lutka mi owu zatrzyma (i to przez 3 cykle mam brać), ale chociaż cykl się skróci :tak:

hej :)
a mozna pic ziolka i brac lutke???? albo inaczej czy mozna ziolka mieszac z innymi specyfikami????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Badań było dosyć dużo, tzn. normalne z krwi morfologie z obrazem (płytki), ob, toksoplazmoza, alat, aspat, czas krwawienia i krzepnięcia krwi,tsh, ft4, cmv igm....i oczywiście cytologie i usg dopochwowe.
Stwierdził że to takie minimum, kazał folik brać i prowadzić zdrowy tryb życia, i cytuję " przestać uważać" :))
Więc czekamy choć musiałabym być mega szczęściarą żeby za pierwszą próbą się udało....

wiam ponownie kochane
betusia jutro termin @ jak nie przyjdzie to w srode usg u ginka czy cus jest
batonik testa nie robiłam
a tak generalnie to jakas dolina chyba:-(

biorę się za skrócenie cykli :tak: bo niewytrzymuję z tymi 45 dniami (a 2 cykle temu- 61 dc) :sorry2: piję ziółka od tego cyklu na owu i pierwszy raz Lutkę na skrócenie cykli :-p wiem, że Lutka mi owu zatrzyma (i to przez 3 cykle mam brać), ale chociaż cykl się skróci :tak:[/QUOTE]
kochana wkoncu ja to bym szalu dostala z takimi dlugimi mnie ten 37 dniowy wnerwial i 32 ale wiem ze ten juz bedzie krotszy a tak wlasciwie to dluzszy o 9 miesiecy ;) ale czuje ze owu sie zbliza wiec sie normuja mi cykle do normalnych

wiam ponownie kochane

proszę Cię nie dołuj siebie bp ja to mam taką nadzieję że Tobie uda się pierwszej a potem mi i znowu dwie nowe fasole w marcu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Badań było dosyć dużo, tzn. normalne z krwi morfologie z obrazem (płytki), ob, toksoplazmoza, alat, aspat, czas krwawienia i krzepnięcia krwi,tsh, ft4, cmv igm....i oczywiście cytologie i usg dopochwowe.
Stwierdził że to takie minimum, kazał folik brać i prowadzić zdrowy tryb życia, i cytuję " przestać uważać" :))
Więc czekamy choć musiałabym być mega szczęściarą żeby za pierwszą próbą się udało....
matko niezly ten gin???? ktory takie badania robi???? to chyba jakis wyjatek :)
ale to dobrze ze sie taki trafil :)
wiam ponownie kochane

a nie lepiej betka??? usg to chyba 6-8 tc bo wczesnie to niekoniecznie cos widac :)
uuuu to ja tulam jak dolina ja wczoraj mialam...

a czemu dolina????

biorę się za skrócenie cykli :tak: bo niewytrzymuję z tymi 45 dniami (a 2 cykle temu- 61 dc) :sorry2: piję ziółka od tego cyklu na owu i pierwszy raz Lutkę na skrócenie cykli :-p wiem, że Lutka mi owu zatrzyma (i to przez 3 cykle mam brać), ale chociaż cykl się skróci :tak:
kochana wkoncu ja to bym szalu dostala z takimi dlugimi mnie ten 37 dniowy wnerwial i 32 ale wiem ze ten juz bedzie krotszy a tak wlasciwie to dluzszy o 9 miesiecy ;) ale czuje ze owu sie zbliza wiec sie normuja mi cykle do normalnych[/QUOTE]
no pewno że dłuższy o 9 miesiecy heheh trzymam kciuki aby sie udalo Zabko :tak:
proszę Cię nie dołuj siebie bp ja to mam taką nadzieję że Tobie uda się pierwszej a potem mi i znowu dwie nowe fasole w marcu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
chciałam dodac że ja tez bym sie dolaczyla czyli beda 3 nowe fasole ( ale jutro dopiero jak betke odbiore to bede wiedziec ;/ ) ehhh ciezkie zycie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja to co??????:evil: ja tez w marcu bede miec fasolke a jak nie to se w doniczke wsadze i i tak bede miala obojetnie jaka hahahahah:wink:

heheheh no powiem Ci ze pomysl niezły ale sie usmialam... od razu mi sie przypomnialo jak w podstawowce na zadanie domowe z biologii zadzilismy fasole hehehe ;)

reklama
ale mnie wkurza ta nowa strona:wściekła/y:
batonik bede dziekowala tak po cichutku za te slowa otuchy zeby nie zapeszyc , a ty druga no a potem co najmniej 10 fasolek .
a moja pani doktr kazala mi nawet przyjs dzis i powie czy jest , wiec wierze jej bo generalnie babeczka supperrowa .

Do góry