reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No tak napewno dziewczecy ale tam pisze ze to niby dla 4 latek
Najlepiej jest kupic w sklepie bo mozesz przymierzyc albo upatrzyc w sklepie a na allegro zamowic jak taniej
Serpentyny sa w komplecie przy kierownicy wiec nie wiem czy mozna tak je odjac :/

Ania ja wiem ze tam pisze od 4 lat ale Agnes pisala ze chce 14 wiec 14 szukalam mi sie tez wydaje ze bedzie miala Oliwka troche ciazko:))))
A co do tych serpentyn to zawsze cos da sie wykombinowac chocby nawet nozyczki i juz po serpentynach;)))))))))))))))

Ania ja wiem ze tam pisze od 4 lat ale Agnes pisala ze chce 14 wiec 14 szukalam mi sie tez wydaje ze bedzie miala Oliwka troche ciazko:))))
A co do tych serpentyn to zawsze cos da sie wykombinowac chocby nawet nozyczki i juz po serpentynach;)))))))))))))))

swieta racja :)))
Wejdz na mamy z Niemiec

Anabuba ja jak sie uczylam jedzic to mialam rower na 2 kolkach i trzymalam sie obranowania krzakow tzn takiego ogrodka:-D:-D Szybko poszlo wiec Twoje laski napewno tez sie naucza predko.Stare rowery maja dusze :))
Dobranoc babeczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:

siweta racja
mialam to samo zaproponowac

swieta racja :)))
Wejdz na mamy z Niemiec

juz mi wszytskie uciekacie???????
to ja tez ide
jutro sasiad odbiera dzieci wiec mam troche luzu,tymbardziej ze dzis posprzatalam
jak mala bedzie spala to rano wejdde

dobranoc

reklama
Do góry