przykro mi
erba a co tam u Ciebie się dzieje? jutro testowanko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro mi
erba a co tam u Ciebie się dzieje? jutro testowanko?
kochana holsy leżą i czekają ale co ja moge zrobić przecież go nie przywiąze hmmm chociaż kurde może i dobry pomysł![]()
no wlasnie jak jeden dzien do wydarzenia to gadaj tu heheerba a co tam u Ciebie się dzieje? jutro testowanko?
Wczoraj u fryzjera czytałam w cosmo że najlepiej zrobić to jego t-hirtem! :-)kochana holsy leżą i czekają ale co ja moge zrobić przecież go nie przywiąze hmmm chociaż kurde może i dobry pomysł![]()
no wlasnie jak jeden dzien do wydarzenia to gadaj tu hehe
@ przylazła z rańca...... i pogrzebała nadzieje....ja juz mam nasionka hehe więc razem możemy wysadzić w doniczce hehehehe
Witam się porannie,
humor troche lepszy mam dzisiaj ale daleko do ideału :-(
dziewczyny te ziółka chyba naprawde działająpije je od końca @ i od wczoraj mam taki armagedon w podbrzuszu że aż miło :-) kłuje jajnik i tak ciągnie dziwnie
może to owulka puk puk puk robi albo jajeczko się przepycha :-)
słabe te staranka są w tym cyklu ale może uda mi się mojego W. nakręcić dzisiaj na przytulaski![]()
Miłego dnia dziewuszki i dobrego humorku
BETUSIA daj znac co z betą !!!
jak wyżej....Wstawajcie śpiochy!!!
Betusia ja też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak najszybciej!!!
Tośka to świetnie że ziółka tak szybko działają... nakręcaj tego męża na przytulaski!
trzymam kciuki aby nie przylazla!!!!!!;-)
a ja jutro na 15:40 jak nie przylezie , choc pewnie przylezie bo tak czuje :-(
no nie mow hop!!!!!!!Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
no pomysł nieziemski ale sex jest dorby na odreagowanie stresów równiez to moze spróbuj...kochana holsy leżą i czekają ale co ja moge zrobić przecież go nie przywiąze hmmm chociaż kurde może i dobry pomysł![]()
już rozumiem, dziękiczyli tak, jeżeli w tym miesiącu się nie udało- chociaż jeszcze nic nie wiadomo- to w następnym cyklu Maćku zachodzi w ciążę na pewno bo sytuacja suzi mówi sama za siebie
:-) tego Ci Maćku życzę naprawdę z całego serca.już zdecydowanie za długo czekasz na fasolkę.
ja też się dołączam do życzeń dla Maćku
Powiedz, ze holsy kupilas;-)
Tosia dokładnie wspomnij o holsach;-) a tak w ogóle to czasem ten jeden raz jest tak skuteczny że od razu daje wynik: 2 kreseczki na teście:-)
a to świeta prawda i z reguły tak własnie bywa że wtedy sie zachodzi!!!!
będę późnym popołudniem.... buzka
no wlasnie nic nie wiem , czekam czy przylizie czy nie jak jej nie bedzie jutro do 15 to do gin na usg
powiem tylko ze od wczoraj mnie tak jakos mydli , ale ja tak czesto mam wiec sie nie nakrecam
;-)przyjdzie czas i pora na twojego sexownego doktora hehe
spoczko bedzie ok