reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
kochana holsy leżą i czekają ale co ja moge zrobić przecież go nie przywiąze hmmm chociaż kurde może i dobry pomysł :)

witamwitam i o fasoleczki pytam
tosoa co ten twoj mezul kombinuje hehe moze jakas niespodzianka ze taki nerwowy?

erba a co tam u Ciebie się dzieje? jutro testowanko?
no wlasnie jak jeden dzien do wydarzenia to gadaj tu hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
24am24 to testuj dzisiaj! Tylko jak wyjdzie 1 krecha to się nie załamuj, dopóki nie będzie @ to jest nadzieja...a może u CIebie to szybciej wzrośnie i będą już 2 krechy! Powodzenia!!! &&&

erba22 mamy tego samego stresa...ja też cały czas się zastanawiam czy i kiedy przylezie wredota jedna!

kochana holsy leżą i czekają ale co ja moge zrobić przecież go nie przywiąze hmmm chociaż kurde może i dobry pomysł :)
Wczoraj u fryzjera czytałam w cosmo że najlepiej zrobić to jego t-hirtem! :-)

Svensonka witaj śpiochu jeden!

A my już po zakupach i fryzjerze->dzisiaj mój facet poszedł bo chyba pozazdroscił mi

Pozdrawiam znad kawki!

ja juz mam nasionka hehe więc razem możemy wysadzić w doniczce hehehehe

Witam się porannie,
humor troche lepszy mam dzisiaj ale daleko do ideału :-(

dziewczyny te ziółka chyba naprawde działają :tak: pije je od końca @ i od wczoraj mam taki armagedon w podbrzuszu że aż miło :-) kłuje jajnik i tak ciągnie dziwnie :tak: może to owulka puk puk puk robi albo jajeczko się przepycha :-)
słabe te staranka są w tym cyklu ale może uda mi się mojego W. nakręcić dzisiaj na przytulaski :tak:

Miłego dnia dziewuszki i dobrego humorku

BETUSIA daj znac co z betą !!!
@ przylazła z rańca...... i pogrzebała nadzieje....

a bete własnie sprawdziłam i poniżej 0,1 ( przynajmneij przetarłam sobie szlaki- pierwszy raz robilam to badanie ;) )

nic to ziółka pije.... zobaczymy jaki dadza efekt w tym cyklu.. jak ktoras odświeza liste to prosze mnie dopisac zaczynam cykl 7 albo 8 kurna juz mi sie wszystko chrzani
Wstawajcie śpiochy!!!

Betusia ja też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znać jak najszybciej!!!

Tośka to świetnie że ziółka tak szybko działają... nakręcaj tego męża na przytulaski!
jak wyżej....

;-)
a ja jutro na 15:40 jak nie przylezie , choc pewnie przylezie bo tak czuje :-(
trzymam kciuki aby nie przylazla!!!!!!
Cze dziewczyny!
U mnie niestety nie ma dobrych wiesci - bylam na usg. I lekarz stwierdzil, ze owulka moze i byla, ale nie taka jaka powinna. :-( I od nastepnego cyklu zaczynamy stymulacje. Wieczorem mam zadzwonic, zeby dowiedziec sie szczegolow...
A takie dobre przeczucie mialam...:no:
Wiec niestety nie dolacze do szczesliwie zafasolkowanych w tym cyklu...
no nie mow hop!!!!!!!
no pomysł nieziemski ale sex jest dorby na odreagowanie stresów równiez to moze spróbuj... :)
już rozumiem, dzięki:tak: czyli tak, jeżeli w tym miesiącu się nie udało- chociaż jeszcze nic nie wiadomo- to w następnym cyklu Maćku zachodzi w ciążę na pewno bo sytuacja suzi mówi sama za siebie:tak::-) tego Ci Maćku życzę naprawdę z całego serca.już zdecydowanie za długo czekasz na fasolkę.

ja też się dołączam do życzeń dla Maćku :)
Powiedz, ze holsy kupilas;-)
Tosia dokładnie wspomnij o holsach;-) a tak w ogóle to czasem ten jeden raz jest tak skuteczny że od razu daje wynik: 2 kreseczki na teście:-)

a to świeta prawda i z reguły tak własnie bywa że wtedy sie zachodzi!!!!

będę późnym popołudniem.... buzka

Svensonka witaj śpiochu jeden!

A my już po zakupach i fryzjerze->dzisiaj mój facet poszedł bo chyba pozazdroscił mi

Pozdrawiam znad kawki![/QUOTE]
po pierwsze nie spioch tylko poranny platszek bo w pracy bylam od 9 he he
po drugie zazdroszcze fryzjera haha
po trzecie zakupow no i kawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
witam kochana

reklama
Do góry