reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Ja dziś mam naleśniki z nutellą :)

A wogóle przeszłam na 5/5 od wczoraj bo wciąż mi się myliły dni kiedy warzywa a kiedy nie. Tak będę miała po 5 dni bez i 5 warzywnych i z czapy

Mamuś a podasz przepis na to ciasto czekoladowe?
4 jajka (bialka+slodzik=sztywna piana)+4 zoltka +3 lyzki otrebow zmielonych+proszek+kakao (1 lyzka) pieke 30min

Ostatnia edycja:
reklama
do super wagi to mi jeszcze brakuje...
a poza tym pomimo że kg jakoś powoli schodzą to nie ukrywam że brzuch nadal mam w fatalnym stanie ( w pasie 79cm :zawstydzona/y: ) :baffled: jest taki wystający, ehhh :baffled: już nigdy nie będę wyglądała fajnie :-(

mi tez odstaje...ale mi to odstaje wszycho...brzuchol,cyce,i dupa też;;/

Pyciolku, no cyce to chyba dobrze że Ci odstają? ;-) gorzej jakby nie odstawały :-p

Blizniaki, no tak, trochę poleciało, ale wiesz... naprawdę mam brzuszek jakbym była w ciąży. Noo dobra, :ninja2: zaraz, chociaż się wstydzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale nie śmiejcie się ze mnie, ja naprawdę jestem tym brzuchem załamana :-(

Olciaaa szczerze....
mam dobra i złą wiadomość.....pierw zła......

no faktycznie odstaje....a teraz ta dobra....mi odtsaje bardziej:rofl2:

Hah, Ty Pyciolku potrafisz pocieszyć człowieka :-p ale pamiętaj że ostatnio wstawiałaś fotki i widziałam, że masz fajną figurkę, więc mi tu nie ściemniaj :tak:

reklama
podczytuję Was kochane od czasu do czasu i tak pomyślałam,aby wkleić Wam linka do ćwiczonka na brzuchol-8min dziennie dosłownie!!! dzięki tym ćwiczeniom pozbyłam się opony i dalej ćwiczę z nadzieją na jakiś malutki kaloryferek:-D:-D a oto link [video=youtube;bA2n6UC7nIo]http://www.youtube.com/watch?v=bA2n6UC7nIo[/video]
, szczerze polecam i warto jak macie więcej czasu zrobić mała rozgrzewkę np.na skakance, wtedy efekty będą szybsze:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry