ja sama szczerze sie przyznam ze nieraz nadrabiam was po lepkach i nie wszystko czytam...
Przy tym tempie produkcji, to by trzeba od kompa nie odchodzić, zeby być na bieżąco, albo nadrabiać w nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ja sama szczerze sie przyznam ze nieraz nadrabiam was po lepkach i nie wszystko czytam...
Az sie boje co bedzie potem. Chyba tylko z aventa jest 330 ml pojemnosci?

Przy tym tempie produkcji, to by trzeba od kompa nie odchodzić, zeby być na bieżąco, albo nadrabiać w nocyJa też nie wyrabiam z całością. Dlatego rzadko zaglądam na olbrzymie wątki (tematy) jak ten, wolę te bardziej szczegółowe...
bo czasami człowiek potrzebuje rady, a tu najwięcej dziewczyn zawsze jest 
ja czytam czasami...i zdarzy sie ze maly zasniedziewczyny czytacie swoim dzieciom bajki??
ja otatno zakupilam ksiazke "poczytaj mi mamo" i "kraina dobranocek"...
i czytam mu ale jemu chyba bardziej zalezy na ogladani uobrazkow..i w poowie bajki juz mu sie nudzi...![]()
Czesc dziewczyny ..... niewiem czemu zacina mi sie forum ehhh wkurzaja mnie ...;-)
przyszedl do nas wozio i jest ok tylko kolorek ciemniejszy troszke sie wkurzylam no ale sa plusy nie bedzie sie tam brudzil ... a pozayym
chcemy byc po wszystkim..... trzymajcie kciuki za mojego dzidziusia jutro z rana o 7 jedziemy na usg brzuszka ..... oby bylo wszystko ok...... teraz tylko o tym mysle........
pozatym jeszcze nie moge zobaczyc co u was bo mi sie strony zacinaja.....
Czesc dziewczyny ..... niewiem czemu zacina mi sie forum ehhh wkurzaja mnie ...;-)
przyszedl do nas wozio i jest ok tylko kolorek ciemniejszy troszke sie wkurzylam no ale sa plusy nie bedzie sie tam brudzil ... a pozayym
chcemy byc po wszystkim..... trzymajcie kciuki za mojego dzidziusia jutro z rana o 7 jedziemy na usg brzuszka ..... oby bylo wszystko ok...... teraz tylko o tym mysle........
pozatym jeszcze nie moge zobaczyc co u was bo mi sie strony zacinaja.....
w razie czego i ja trzymam moje kciuki! 3mam kciuki!
mi sie robi tak ze jak cytuje to wyskakuje cos dziwnego i nie ma nic tylko znaczki... ehhh niech mi tylko zmienia zeby tych znaczkow nie bylo jak uztwa sie polskich znakow bo to koszmar dla mych oczu.