reklama
Widzę produkcja pełną gebą hahaha a raczej paluszkami;-) Znikam na 3 godz a tu szok ile napisałyście;-)
Bylismy na spacerze, zrobiłam zapiekankę ziemniaczana na obiadek, właśnie się piecze, Piotruś spi, dom posprzątałam z rana, wiec zostalo mi sie tylko byczyc i odpoczywac!!!!
Bylismy na spacerze, zrobiłam zapiekankę ziemniaczana na obiadek, właśnie się piecze, Piotruś spi, dom posprzątałam z rana, wiec zostalo mi sie tylko byczyc i odpoczywac!!!!
Chérie
Mama Danielka
jej jakie masz lekkie zycie z nim...
moj w dzien je co 3 a w nocy co 4..;/
dzis przespal 5 h ale bl taki ryk jak sie obudzil ze nic go nie chcialo uspokoic..
yhm, lekkie tylko pod względem jedzenia. a w nocy śpi tyle bo w dzień ani trochę... i też tylko w kółko mata-huśtawka-karuzelka-łóżko-ręce... pod wieczór i na rękach jest "leeeeee!"

zbieram dupe w troki i na spacer bo zaczyna marudzić niemiłosiernie moje dziecię...
luuuzna
Mama Alanka
hehe ja jak bylam w ciazy to 24h na dobe mialam bb wlaczone..a teraz to staram sie nadrabiac ale czasami po weekendach niedaje rady
jej jakie masz lekkie zycie z nim...
moj w dzien je co 3 a w nocy co 4..;/
dzis przespal 5 h ale bl taki ryk jak sie obudzil ze nic go nie chcialo uspokoic..
moje dziecko jest chyba strasznie wrazliwe...bo jak placze to potem jeszcze szlocha na rekach..uspokaja sie ale szlocha i dolna warge wysuwa i mu drzy...
wez tak nie mow!!!!
kurde jak biore cyt to sie cytuja nawet te na ktore juz odpisalami musze je kasowac a bylo wszystko ok ... ehhh pozmnieniali i problemy mamy z dafi hehe
hahahahah my nie mozemy sie na siebie napotytkac bo potem laski sie wkurzaja ze glupie posty wychodza z naszych domowhehe i musza tracic czas i czytac heheeh albo juz dawno wiedza ze luuuznej i wiki postow sie nie czyta .. hehe albo my powinnismy zalozyc new watek luuuznowo-wikowy hahha bo nie wytrzymaja z nami dziewczyny....
a juz myslalam ze to ja jestem Twoim blizniakiem![]()
hahahadobre wątek o pierdołach
tego by sie czytac nie dalo! biedne laski - pamietam jak cierpialy przez nas przed swietami!! bo w listopadzie spiewalysmy koledy!
To jak umiawiamy sie, ze zostaniemy mamami za jakis czaspouprzykszamy zycie innym
Tez mozesz :-) trojaczki czy blizniaki - ciaza mnoga to mnoga!!
W
wika_20
Gość
Nie ma to jak dziecziaczki marudne wziasc ich na spacerek :-)
u nas dzis sloneczko ladnie ale wieje i boje sie ze za bardzo wieje i sama niewiem czy isc n spacerek

u nas dzis sloneczko ladnie ale wieje i boje sie ze za bardzo wieje i sama niewiem czy isc n spacerek

W
wika_20
Gość

hahahadobre wątek o pierdołach
tego by sie czytac nie dalo! biedne laski - pamietam jak cierpialy przez nas przed swietami!! bo w listopadzie spiewalysmy koledy!
To jak umiawiamy sie, ze zostaniemy mamami za jakis czaspouprzykszamy zycie innym
Tez mozesz :-) trojaczki czy blizniaki - ciaza mnoga to mnoga!!
hehehe czas zaczac spieewac piesni wielkanocne w koncu mamy marzec![]()
umawiamy siehehehehehhehehe
tak wogole to wlasnie mamy juz marzecrok temu okres ostatni sie pojawil mi 12 marca
no a w kwietniu dwie kreseczki
do tej pory mam test a mialam wyrzucic jak sie dziecie pojawi na świecie hehe ale jakos nie mam czasu
brakuje mi tej minki na gg hehe jak ja tam skopiowac hehehe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kopciuszek2107
Fanka BB :)
mój Nutramigen zjadał góra 120-140 ml. z piersi je co 3 godziny w dzień, w nocy przesypia 7-8 godzin.
heh, i skąd u niego te kilogramy? chyba go zważę przed i po kupieznowu 3 dzień bez niej...
U mnie tez juz 2 dzien bez kupy

Czesc dziewczyny ..... niewiem czemu zacina mi sie forum ehhh wkurzaja mnie ...;-)
przyszedl do nas wozio i jest ok tylko kolorek ciemniejszy troszke sie wkurzylam no ale sa plusy nie bedzie sie tam brudzil ... a pozayym
chcemy byc po wszystkim..... trzymajcie kciuki za mojego dzidziusia jutro z rana o 7 jedziemy na usg brzuszka ..... oby bylo wszystko ok...... teraz tylko o tym mysle........
pozatym jeszcze nie moge zobaczyc co u was bo mi sie strony zacinaja.....
Kciuki masz jak w banku;-)
Jasne! Tylko jak cytujesz kogos to sie pojawiaja (bo chyba Ty tak masz) al u mnie normalne polskie znaki sa. To co napisalas do mnie z Pl znakami normalnie mi wyswietlilo, jak zreszta wszystkie posty
U mnie tez sa normalne znaki ale cos z tym cytowanie sie popierdzielilo

U nas dzis pogoda fatalna

aga6671
Mama Hani i Tomka
Ja się witam dopiero:-)
Dzieci na szczęście pospały do 8..ale potem huk roboty..trzeba było w końcu odarnąć dom..nastawić obiad, poprasować cały kosz prania..w miedzyczasie zerknąć na forum co tak skrobiecie
I tyle...muszę iść dokończyć obiad bo za chwilę Hania wstanie głodna
Dzieci na szczęście pospały do 8..ale potem huk roboty..trzeba było w końcu odarnąć dom..nastawić obiad, poprasować cały kosz prania..w miedzyczasie zerknąć na forum co tak skrobiecie

I tyle...muszę iść dokończyć obiad bo za chwilę Hania wstanie głodna

reklama
W
wika_20
Gość
No ja mam to samo z cytowaniem mam nadzieje ze na dniach wroci wszyustko do normy !!!