reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Widzę produkcja pełną gebą hahaha a raczej paluszkami;-) Znikam na 3 godz a tu szok ile napisałyście;-)
Bylismy na spacerze, zrobiłam zapiekankę ziemniaczana na obiadek, właśnie się piecze, Piotruś spi, dom posprzątałam z rana, wiec zostalo mi sie tylko byczyc i odpoczywac!!!!

jej jakie masz lekkie zycie z nim...
moj w dzien je co 3 a w nocy co 4..;/
dzis przespal 5 h ale bl taki ryk jak sie obudzil ze nic go nie chcialo uspokoic..

yhm, lekkie tylko pod względem jedzenia. a w nocy śpi tyle bo w dzień ani trochę... i też tylko w kółko mata-huśtawka-karuzelka-łóżko-ręce... pod wieczór i na rękach jest "leeeeee!" :hmm:

zbieram dupe w troki i na spacer bo zaczyna marudzić niemiłosiernie moje dziecię...

hehe ja jak bylam w ciazy to 24h na dobe mialam bb wlaczone..a teraz to staram sie nadrabiac ale czasami po weekendach niedaje rady

jej jakie masz lekkie zycie z nim...
moj w dzien je co 3 a w nocy co 4..;/
dzis przespal 5 h ale bl taki ryk jak sie obudzil ze nic go nie chcialo uspokoic..

moje dziecko jest chyba strasznie wrazliwe...bo jak placze to potem jeszcze szlocha na rekach..uspokaja sie ale szlocha i dolna warge wysuwa i mu drzy...

wez tak nie mow!!!!
kurde jak biore cyt to sie cytuja nawet te na ktore juz odpisalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musze je kasowac a bylo wszystko ok ... ehhh pozmnieniali i problemy mamy z dafi hehe

hahahahah my nie mozemy sie na siebie napotytkac bo potem laski sie wkurzaja ze glupie posty wychodza z naszych domow :-D hehe i musza tracic czas i czytac heheeh albo juz dawno wiedza ze luuuznej i wiki postow sie nie czyta .. hehe albo my powinnismy zalozyc new watek luuuznowo-wikowy hahha bo nie wytrzymaja z nami dziewczyny....

a juz myslalam ze to ja jestem Twoim blizniakiem :-D

hahaha :-Ddobre wątek o pierdołach:-D tego by sie czytac nie dalo! biedne laski - pamietam jak cierpialy przez nas przed swietami!! bo w listopadzie spiewalysmy koledy!:szok::-D
To jak umiawiamy sie, ze zostaniemy mamami za jakis czas:confused: pouprzykszamy zycie innym :-D
Tez mozesz :-) trojaczki czy blizniaki - ciaza mnoga to mnoga!!

Nie ma to jak dziecziaczki marudne wziasc ich na spacerek :-):tak:
u nas dzis sloneczko ladnie ale wieje i boje sie ze za bardzo wieje i sama niewiem czy isc n spacerek :confused:

:-D
hahaha :-Ddobre wątek o pierdołach:-D tego by sie czytac nie dalo! biedne laski - pamietam jak cierpialy przez nas przed swietami!! bo w listopadzie spiewalysmy koledy!:szok::-D
To jak umiawiamy sie, ze zostaniemy mamami za jakis czas:confused: pouprzykszamy zycie innym :-D
Tez mozesz :-) trojaczki czy blizniaki - ciaza mnoga to mnoga!!

hehehe czas zaczac spieewac piesni wielkanocne w koncu mamy marzec :-D
umawiamy sie :-D hehehehehhehehe

tak wogole to wlasnie mamy juz marzec:szok::szok::szok: rok temu okres ostatni sie pojawil mi 12 marca :laugh2: no a w kwietniu dwie kreseczki :D:D:D do tej pory mam test a mialam wyrzucic jak sie dziecie pojawi na świecie hehe ale jakos nie mam czasu :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D brakuje mi tej minki na gg hehe jak ja tam skopiowac hehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój Nutramigen zjadał góra 120-140 ml. z piersi je co 3 godziny w dzień, w nocy przesypia 7-8 godzin.
heh, i skąd u niego te kilogramy? chyba go zważę przed i po kupie :laugh2: znowu 3 dzień bez niej...

U mnie tez juz 2 dzien bez kupy:tak:

Czesc dziewczyny ..... niewiem czemu zacina mi sie forum ehhh wkurzaja mnie ...;-)

przyszedl do nas wozio i jest ok tylko kolorek ciemniejszy troszke sie wkurzylam no ale sa plusy nie bedzie sie tam brudzil ... a pozayym

chcemy byc po wszystkim..... trzymajcie kciuki za mojego dzidziusia jutro z rana o 7 jedziemy na usg brzuszka ..... oby bylo wszystko ok...... teraz tylko o tym mysle........

pozatym jeszcze nie moge zobaczyc co u was bo mi sie strony zacinaja.....

Kciuki masz jak w banku;-)

Jasne! Tylko jak cytujesz kogos to sie pojawiaja (bo chyba Ty tak masz) al u mnie normalne polskie znaki sa. To co napisalas do mnie z Pl znakami normalnie mi wyswietlilo, jak zreszta wszystkie posty

U mnie tez sa normalne znaki ale cos z tym cytowanie sie popierdzielilo:wściekła/y:odpisalam juz na niektore a i tak sie pokazuja za kazdym razem:wściekła/y:

U nas dzis pogoda fatalna:wściekła/y:raz jest slonce,za chwile wiatrzysko a za chwile pada snieg:wściekła/y:kuzwa oszalec idzie,maly zasnal mi ale nie wiem jak dlugo pospi,we wozku spi okolo 3-4 godzin.

Ja się witam dopiero:-)
Dzieci na szczęście pospały do 8..ale potem huk roboty..trzeba było w końcu odarnąć dom..nastawić obiad, poprasować cały kosz prania..w miedzyczasie zerknąć na forum co tak skrobiecie:-D
I tyle...muszę iść dokończyć obiad bo za chwilę Hania wstanie głodna:-D

reklama
Do góry