reklama
KICI SWIETNE KOLORKI DO POKOJU!
BOMBOWY JEST!
a naklejki zamowilam z allegrood graphicsolution...czy cos takiego...
Ja tez nie mam zamiaru prac wozka...
wypralam tylko czesc ciuszkow!
ilonka a sprawdzisz u kogo kupiłaś naklejki ?? albo dasz linka do zakończonej aukcji ?? m oze coś u niego wybiorę

i dziękuję za komplement :-) kolega mi pomalował, bo mąż w pracy a mi nie pozwalają machać rękoma ;-)
Kici - kolorki bajeczne!!
Wyczytałam, że o praniu wózków była mowa - nie będę szaleć i nowego prać. Ograniczę się na praniu pościeli do wózeczka i tyle.
Dotarłam dziś wreszcie do apteki. Produkty już były spakowane i na mnie czekały, Pan farmaceuta zapytał mnie o jakąś kartę "Dbam o zdrowie" - może mi pocztą doślą, bo nic takiego nie posiadam.
Zamierzam jeszcze jedno zamówienie robić przez net z odbiorem w tej aptece i w związku z tym mam kilka wątpliwości..
Nie zamierzam kupować czopków czy produktów na kolkę, bo mam pod nosem aptekę całodobową, a może mnie te "przyjemności" ominą, więc po co zapasy zbędne robić..
Nie wiem, czy po cesarce te okłady Tantum Rosa na krocze są potrzebne, ale chyba nie.. A po naturalnym to mi M. w szpitalnej aptece dokupi.
W sumie to doczytałam, że lewatywy mi brakuje.
Mam Leko gaziki do pępka, mam maść Bepanthen na piersi i z tego co wyczytałam to ona też na odparzenia dla maluszka się nadaje.
Co jeszcze niezbędnego dokupić??
Wyczytałam, że o praniu wózków była mowa - nie będę szaleć i nowego prać. Ograniczę się na praniu pościeli do wózeczka i tyle.
Dotarłam dziś wreszcie do apteki. Produkty już były spakowane i na mnie czekały, Pan farmaceuta zapytał mnie o jakąś kartę "Dbam o zdrowie" - może mi pocztą doślą, bo nic takiego nie posiadam.
Zamierzam jeszcze jedno zamówienie robić przez net z odbiorem w tej aptece i w związku z tym mam kilka wątpliwości..
Nie zamierzam kupować czopków czy produktów na kolkę, bo mam pod nosem aptekę całodobową, a może mnie te "przyjemności" ominą, więc po co zapasy zbędne robić..
Nie wiem, czy po cesarce te okłady Tantum Rosa na krocze są potrzebne, ale chyba nie.. A po naturalnym to mi M. w szpitalnej aptece dokupi.
W sumie to doczytałam, że lewatywy mi brakuje.
Mam Leko gaziki do pępka, mam maść Bepanthen na piersi i z tego co wyczytałam to ona też na odparzenia dla maluszka się nadaje.
Co jeszcze niezbędnego dokupić??
Ostatnia edycja:
sliczna ta posciel, bardzo mi sie podoba, bylo cos takiego tylko w rozowym?Ja wczoraj licytowałam łóżeczko z pościelą i kurcze przez pępkowe u szwagra przegapiłam i mnie przebili :-( Więc z rozpaczy zamówiłam dzisiaj sobie nową pościel, na którą choruję już od miesięcy. Mały zastrzyk gotówki i nie panuję nad sobą ...
HIPPO - HIPCIO POŚCIEL DREWEX - 4 elementowa (944495523) - Aukcje internetowe Allegro
nie no wozka to ja prac nie bede, on jest nowiuski i nie stal wogole w sklepie, jedyne co wypiore to kocyk ktory jest do tego wozkakochana, pamiętaj, że wypadało by jeszcze wyprać wózek zanim będziesz go używać. więc może go odbierz ze sklepu :-) zdążysz wyprać a wózek nabierze domowych bakterii :-) a nie sklepowych
kici - bardzo ladne te kolorki w pokoju kubusia
dziewczyny co do tych stanikow to ja nie wiem jaki kupic i wogole jaki rozmiar...musze sie chyba wybrac do sklepu, ale to i tak bez sensu... ja chodze w stanikach sprzed ciazy, piersi mi malo co urosly i licze na to ze w koncu mi urosna to moze wtedy kupie jakis sta nik do karmienia...
e.salamandra
Mama pełną parą
justa nie ma w różu, ale wkleję ci asortyment tej firmy z allegro. Moze cos znajdziesz. Tylko, że najtańsza ta pościel nie jest, ale wzory maja fajne
DREWEX na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
elvie myślę, ze jeszcze przydałaby się sól fizjologiczna, o której troche sie ostatnio rozpisywalysmy, ale w ostatecznosci oczka mozna przemywac przegotowaną wodą.. gdzies zreszta mialysmy liste napisana z lekami do apteczki. jak bedzie mi sie chcialo poszukam i wkleję :-)
DREWEX na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
elvie myślę, ze jeszcze przydałaby się sól fizjologiczna, o której troche sie ostatnio rozpisywalysmy, ale w ostatecznosci oczka mozna przemywac przegotowaną wodą.. gdzies zreszta mialysmy liste napisana z lekami do apteczki. jak bedzie mi sie chcialo poszukam i wkleję :-)
gdzies zreszta mialysmy liste napisana z lekami do apteczki. jak bedzie mi sie chcialo poszukam i wkleję :-)
Ta lista powstawala chyba wczoraj ;-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Kici - śliczny Kubusiowy pokoik
a przewijak mam bardzo podobny!
Elvie- co do aptecznych zakupów to ja mam jeszcze wode morską do noska- DisneMar i sól fizjologiczna.
i planuję kupić maść na sutki z lanolina PureLINE czy jakos tak :/upewnie się co do nazwy
Powiedzcie mi moje drogie czy zakupy w tej aptece dbam o zdrowie przez neta wychodzą taniej niż jakbym poszła sama osobiście do tej oto apteki? (elvie ja mam taka kartę -ale nawet nie doczytałam do czego ona upoważnia)Nie mam tej apteki blisko domu i nie chce zamawiać przez net bo nie wiem kiedy i w której bym się mogła zjawić po odbiór....
Elvie- co do aptecznych zakupów to ja mam jeszcze wode morską do noska- DisneMar i sól fizjologiczna.
i planuję kupić maść na sutki z lanolina PureLINE czy jakos tak :/upewnie się co do nazwy
Powiedzcie mi moje drogie czy zakupy w tej aptece dbam o zdrowie przez neta wychodzą taniej niż jakbym poszła sama osobiście do tej oto apteki? (elvie ja mam taka kartę -ale nawet nie doczytałam do czego ona upoważnia)Nie mam tej apteki blisko domu i nie chce zamawiać przez net bo nie wiem kiedy i w której bym się mogła zjawić po odbiór....

reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
miałam pytać....dziewczyny a co z witamną D? to chyba bardzo konieczne w apteczce??
Podziel się: