miłego oglądanialece się umyć i pooglądam You can dance...super się ciesze, ze nowa edycja
moze jeszcze zajrzę do Was
reklama
ja jakis czas temu mialam takie problemy ze spaniem najpierw niemoglam usnac do 1-2 w nocy a potem budzilam sie 3 i niespalam do 5 o 5 usypialam i wtawalam o 7 koszmar to jakis bym ale przeszlo a tyeraz to bym spala do obiadu i w dzien bym drzemke zaliczyla oj niech te chormony sie juz normoja bo szalu idzie dolstac co sie z organizmem dziejeja się w nocy przebudziłam i nie mogłam spac 2 h straszne takie przewracanie z boku na bok i odsuwanie od siebie mysli...no takie stresiki mam i wychodzą właśnie... nic nie mówię jak się czuję, wstaje ok 6 - 6.30
nerwica, nie nerwica...przez tą robotę stresujacą...bo wyniki mam słabe i sie spiełamkochana to się nazywa nerwica i ja swego czasu często ba a nawet codziennie tak miałam a wtedy w sobotę silny ból głowy
i to przez te zamartwianie się o fasolkęnerwica, nie nerwica...przez tą robotę stresujacą...bo wyniki mam słabe i sie spiełam
gdzie wszystkie pouciekały?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopop a ty masz swoj wykres na skarbmamy.pl?????robisz wogole jakies obserwacje???i to przez te zamartwianie się o fasolkę
nie i nie robię ponieważ kiedyś bardzo skrupulatnie mierzyłam temp. śluz obserwowany i przez to dostawałam kręćka bo za bardzo tym żyłam i teraz też tego robić nie będę bo zwariujęlopop a ty masz swoj wykres na skarbmamy.pl?????robisz wogole jakies obserwacje???
ja jeszcze jestem bo zilka sie parzagdzie wszystkie pouciekały?
to super humorek troszkę lepszy dzisiaj masz?ja jeszcze jestem bo zilka sie parza
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
wiecie co ja tez mam problemy ze wstawaniem :/ przez ta prace nerwy stres i zmeczenie wstaje roznie i dlatego tak kiepsko roznie mierze tempke ale mamsatla od 3 dni
nie wiem o co kaman... 36,40 i 36,38.... dechy czy to te ziolka?? nie mam pojecia....
w ogole to sie witam taki zapierdziel mam w pracy ze hoho...
jutro na 15,45 lece do gina na monitoring i po recepte na heparyne ... ciekawe czy to clexane bedzie czy cos o innej nazwie
nie wiem o co kaman... 36,40 i 36,38.... dechy czy to te ziolka?? nie mam pojecia....w ogole to sie witam taki zapierdziel mam w pracy ze hoho...
jutro na 15,45 lece do gina na monitoring i po recepte na heparyne ... ciekawe czy to clexane bedzie czy cos o innej nazwie
Podziel się: