reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

no to ja tez poprosze zaproszonko:)

a jak tam wam brzuszki rosna?widac cos juz?
bo u mnie hmmm wieczorami naprawde duzo juz widac jak na ten 7 tydzien:p

reklama
kasiadove jak mozge to tez poprosze to zaproszonko. u nas ąłdna pogoda była a teraz zaczoł snieg padac ble ble. i znowu w tesco niby bomba hhhe u nas to sa atrakcje jak nie słyna firma tpv to tesco ich nam dostarcza.pozdrawiam

Spodnie to już jakis czas są troche ciasne... Ale brzuszek zaczął rosnąć może jakiś tydzień temu i juz mąż mówi że już widać jak patrzy z boku :)

hehe efa przypomniałą mi sie przygoda jak byłam z erykiem w ciazy i poszłam do tesco a tam sa kasy pierwszenstwa dla kobiet w ciazy byłam juz w 5 mies ale nie było widac i poszłąm dumna i mowie ze jestem w ciazy do kasjerki a ona do mnie ze nie widac i mnie nie skasuje mowie do niej a co zaswiadczenie pani potrzebne wyjełam jej karte ciazy pod nos heheh ale jej głupio było .hehe

O, rany, Siva211, to Cię nieładnie potraktowała.
Ja się wybieram niedługo do stomatologa, a u nas w lecznicy straszne tłoki, bo to przychodnia przyszpitalna. Mam zamiar się tam strasznie wypinać, może ktoś się zlituje i mnie przepuści :)

Ja też poproszę zaproszenie :) Dzisiaj zobaczyłam mojego dzidziula i jestem troszeczkę spokojniejsza. Żeby jeszcze tylko to serduszko było.

reklama
My mamy na terminy te same , według om wychodzi 26 ale zalezy jaki masz cykl ja mam 32 i w sumie obliczyło mi na 1 listopada, zresztaw praniu sie okaze:)
Kasis A BYLAS U LEKARZA W KTORYM TYG??BYLO WIDAC SERDUSZKO??U MNIE JAK BYLAM W TAMTEN PIATEK TO OBLICZYLA ZE WG USG TO TO 4T5D I KOLEJNA WIZYTE MAM 11MARCA.

Do góry