reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hellooo jestem nie mogę bez was wytrzymac;-)
musze poczytac co naskrobałyscie :)

byłam dziś u gina nr 2 na monitoringu, taki ignorant trochę...włąściwie to mniewcale nie pamietał...ale sie zdziwił,z e w 9 dc mam taki duzy pecherzyk 15 mm i mówi, ze mogę miec owulkę nawet w ciagu 2 najbliższych dni... :O to pewnie przez ziółka :)

zapytałam go też o HCG i ewentualne zajście w ciaze...a on, ze nie wskazane, bo płyn kontrastowy w jajniku, a potwm w tym samym miejscu ciaża...ale zdarza się tak, ze dziewczyny zachodza i nic sie nie dzieje...więc próbujemy w tym miesiacu jak nic...

Jem duzo orzechów, siemienia lnianego i piję winko i bardzo łądnie rośnie endometrium...polecam ta dietke, pobudza wytwarzanie estradiolu...

no 3mam kciukasy ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-pjuż jestem :tak: w gdzie wszystkie wywiało :confused:

byłam dziś u gina nr 2 na monitoringu, taki ignorant trochę...włąściwie to mniewcale nie pamietał...ale sie zdziwił,z e w 9 dc mam taki duzy pecherzyk 15 mm i mówi, ze mogę miec owulkę nawet w ciagu 2 najbliższych dni... :O to pewnie przez ziółka :)

zapytałam go też o HCG i ewentualne zajście w ciaze...a on, ze nie wskazane, bo płyn kontrastowy w jajniku, a potwm w tym samym miejscu ciaża...ale zdarza się tak, ze dziewczyny zachodza i nic sie nie dzieje...więc próbujemy w tym miesiacu jak nic...

Jem duzo orzechów, siemienia lnianego i piję winko i bardzo łądnie rośnie endometrium...polecam ta dietke, pobudza wytwarzanie estradiolu...
To do dziela skoro pechol rosnie... :tak:
Co do tego Hsg (a Ty piszezs HCG, wiec pewnie bedziesz miala inaczej robione niz ja...) jak sama widzisz co gin to inne zdanie;-)

kochana nam wszystkim zależy ale ja osobiście uważam że nakręcanie się na dni płodne,tempki i cuda na kiju nic dobrego tu nie robią.przynajmniej nie widzę rezultatów.jeżeli ktoś to robi rozsądnie ok,ale jeśli podporządkowuje temu całe życie to chyba bez sensu.takie moje skromne zdanie.mam porównanie.nie myślałam o ciąży,pyk jest,teraz myślę za dużo i ni ma...:-(
A ile sie starasz?

Ej mnie juz cycki zaczynaja bolec... A prawieowulka byla w niedziele... Troche szybko nie?:baffled:

batonik widze, ze pozazdroscilas mi mojej zyrafki ;)

Ostatnia edycja:
;-)wiesz pierwsze co pomyślałam jak zobaczyłam pierwsze oznaki @ to też zmiana pracy :-D

mam nowy avatarek podoba się:confused: widziałaś moje żyrafki :confused:
no zyrafy w roli głównej...widziałąm sliczna kolekcja...
wczoraj gadałam z kumplem i mi opowiadał, ze jego żona nie mogła zajść i zaszała jak tylko zmieniełą pracę :)

Co do tego Hsg (a Ty piszezs HCG, wiec pewnie bedziesz miala inaczej robione niz ja...) jak sama widzisz co gin to inne zdanie;-)

A ile sie starasz?

Ej mnie juz cycki zaczynaja bolec... A prawieowulka byla w niedziele... Troche szybko nie?:baffled:

nie ja tez mam hsg tylko mi sie pomieszało...kontrast przez cewnik do szyjki macicy...olewam to i jak tylko bede w stanie to ruszamy z przytulaskami...
w sobotę bede też miałą monitoring i w poniedziałek...mam nadzieje,z e wtym cyklu wszystko sie wyjasni co się dzieje z pęcherzykiem...a jak się uda to fajowo....

A ile sie starasz?

:tak:nom ja jestem prawdziwą fanką żyrafek ;-):-D

;-) a powiedzcie mi jedną bardzo ważną rzecz, czy do ginka powinnam iść za tydzień w czwartek (8 dc) czy za dwa tygodnie w czwartek (15 dc):nerd:

reklama
jeszcze nie wiem ale lepiej pójdę 8 dc i powiem żeby monitorował mi cykl to pewnie będzie sam kazał przyjść 15 dc :tak:
tak jak pisłąm zdecydowałam sie równoczesne wizyty w cyklu u 2 lekarzy, oni każą mi przychodzic mniej więcej co 3 dni.
U jednego byłam w czwartek, każe przyjsć w sobote i pewnie w przysżłym tygodniu (to ten fajny)
U drugiego byłam dzisiaj kazał przyjsćw poniedziałek...chcę widzieć co się dzieje z pecholem przez cały cykl

jak mnie wkurza ta nowa strona wrrr . no własnie olkale ma rację :)

no wkurzająca jest...musze odświezać stronę ... chyba muszę zmienić przegladarkę na nowsza...

Do góry