reklama
kochana doskonale cie rozumiem ja we wtorek tez wylam caly wieczor ale juz jest ok trzeba wierzyc ze w koncu sie uda a mnostwo kobiet zaciaza na clo wiec tobie tez sie uda wazne ze gin w porzadku i ze chce szybko cie leczyc bo ja to mam sobie czekac do 12 cykli bezowocnyh heheh ale mam nadzieje ze szybciej zaskocze wiec ten tydzien kobietki jest dla nas pechowy jednym slowem ale nastepny miesiac bedzie super tak samo bylo ostatnio styczen do d...py a luty ok teraz marzec do d..py i kwiecien bedzie oknie mam dobrych wiesci :--
-(
jestem zalamana:-(
wchodze do gina uchachana ze ziola mi pomogly oczywiscie nic o nich nie mowilam pierwsze co to na monitoring zagladamy i slysze: na pierwszym jajniku nie ma zadnego pecherzyka dominujacego ja juz mina .... jak strajacy kt na pustyni i nadzieja ze drugi jest patrzymy na drugi a tu:... nici ja od razu w ryk :-
-
-
-
zawstydzona/y:
doktor mi mowi zeby cos sie mona bylo spodziewac musi byc jeden pecherzyk conajmniej 1 cm a ja mialm kazde po 5 mm
:-( poprostu nic juz nie dalam rady powiedziec.... nic kompletnie tylko lzy i sie cisnely do oczek:-( gin nawet za duzo nie mowil tylko patrzyl na mnie ze wspolczuciem :-( powiedzial mi jeszcze podczas usg ze mam sliczne endo 1 cm i trojwarstwowe co sie zadko zdaza w tym dniu cyklu i mowil ze moze pani jeszcze zaciazy przez te dwa dni... chcial mi dac nadzieje ale po co jak i tak oboje wiemy ze nic z tego nie bedzie... pozniej powiedzial ze nie bedziemy czekac zebym sie nie denerwowala ze wezmiemy od 14 dc dupka i zrobimy ten cykl 28 dniowy i od 5dc nastepnego cyklu wezme clo i heparyne od razu i bedziemy probowac .... i dalej milczalam :-( a na koniec jak mi wszystko wyjasnil co i jak brac zapytalam czy moge jeszcze chwile posiedziec a on ze jasne!! i zaczelam wyc znowu a on siedzial i widzialam ze tak mu floupio bylo ze nie moze mi pomoc... ale jak sie juz uspokoilam to zaczelam z nim rozmawiac ze mam pieska malego i zaczelismy rozmawiac o psach
opowiedzial kilka fajnych rzeczy i to bylo jedyne przyjemne co mnie spotkalo.... powiedzial ze mam byc spokojna ze napewno si euda z clo.... i ze zyczy mi milego dnia...
cala droge do domu powstrzymywalam lzy poprostu tak mnie to wszystko bolalo ze odechcialo mi sie staran ziol i wszystkiego ... a szlam z taka nadzieja ze mi pomogly ze sie zdarzyl cud i bedzie dobrzemylilam sie :-
zawstydzona/y:
od dzisiaj bede brala juz dupka zeby szybko @ przyszla teraz pytanie czy z clo mis ie uda wyhodowac epcherzyk czy pomoze czy zadziala na mnie?? czy mam pic ziola dalej?? czy zaczac znow od nowego cyklu czy ?? czy nie brac z clo?? czy moze wziac mega dawke zeby szybciej wywolac @?? glupieje mam rozpacz w sercu taka ogromna ze brakmi slow .... :-(
rownowaga w przyrodzie musi byc i wszystkie na raz niemoga opuscic staraczek bo watek by nam umarl 

Mysza84
Fanka BB :)
missiiss tulam Cię mocno kochana! Z drugiej strony to dopiero 13dc więc pęcherzyki jeszcze mogą się wychodować...pewnie już nie raz o tym pisałyśmy że u mnie było podobnie a się udało!!! Nie załamuj się skarbie i bądź dobrej myśli. A w następnym cyklu z clo to już musi się udać.
Ja też wróciłam od ginka. Nie badał mnie, ale w sumie to nie byłam umówiona tylko poszłam po zwolnienie. Powiedziałam mu o tym że @ brak i jajniki mnie bolą -> podobno to normalne. Pytał jak się czuję psychicznie -> odp mu że chcę jak najszybciej zajść w ciążę bo tylko to pomoże mi na mózgownicę.
I słuchajcie...mówię mu że chcę zrobić monitoring od następnego cyklu, bo przecież ta moja owulka była różna a on mi na to odpowiada -> żeby lepiej mój facet mi robił monitoring :-) bo od usg to ja w ciążę nie zajdę :-) strasznie lubię tego mojego ginka bo on taki wariat właśnie jest.
No i składał mi życzenia już wielkanocne żebym była w ciąży...po czym odpowiedziałam że dziękuję ale przed świętami to my się jeszcze zobaczymy (bo na pewno się do niego wybiorę).
Aha i przede mną była kobietka w ciąży z ogromnym brzuchem, która wyszła z ginem z gabinetu i on powiedział do jej faceta że muszą jechać do szpitala...a ona dodała...dzisiaj w nocy będzie nas już więcej :-) ale im fajnie!
ZMykam poczytać co więcej u Was!
aaa... katkaa fajnie że się pojawiłaś!
Ja też wróciłam od ginka. Nie badał mnie, ale w sumie to nie byłam umówiona tylko poszłam po zwolnienie. Powiedziałam mu o tym że @ brak i jajniki mnie bolą -> podobno to normalne. Pytał jak się czuję psychicznie -> odp mu że chcę jak najszybciej zajść w ciążę bo tylko to pomoże mi na mózgownicę.
I słuchajcie...mówię mu że chcę zrobić monitoring od następnego cyklu, bo przecież ta moja owulka była różna a on mi na to odpowiada -> żeby lepiej mój facet mi robił monitoring :-) bo od usg to ja w ciążę nie zajdę :-) strasznie lubię tego mojego ginka bo on taki wariat właśnie jest.
No i składał mi życzenia już wielkanocne żebym była w ciąży...po czym odpowiedziałam że dziękuję ale przed świętami to my się jeszcze zobaczymy (bo na pewno się do niego wybiorę).
Aha i przede mną była kobietka w ciąży z ogromnym brzuchem, która wyszła z ginem z gabinetu i on powiedział do jej faceta że muszą jechać do szpitala...a ona dodała...dzisiaj w nocy będzie nas już więcej :-) ale im fajnie!
ZMykam poczytać co więcej u Was!
aaa... katkaa fajnie że się pojawiłaś!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
zabka no gin ok n mnie prowadzil od poczatku przed ciaza i w ciazy i wiedzial co przezylam jak antos mi zmarl ciagle jestem pod jego opieka i wie ze nie mialam owu po porodzie ani jednej ... zluje tylko bo obiecal mi jeszcze w tym cyklu clo a pozniej zmienil zdanie dopiero moje lzy musialy mu dc do myslenia zeby jednak mi go dal... tylko to mnie rozdraznilo... i przesto zjaralam dzisiaj sporo fajek 
NIe zdechl tylko musial gdzies sniezyce przeczekac;-) Siedza w jakims hoteliku z tym, co do mnie lecikochane jetescie ale tak mi zlebocian ktory do mnie leci chyba zdechl po drodze
chyba nie wytrzymam psychicznie czekania tyle czasu na @wiem jestem walnieta psychiczna ale ja naprawde mam dosc az sie boej ze mis ie to wszystko przerodzi w depresje ktora raz juz przechodzilam z powodu choroby i drugi raz bym juz nie chciala...
![]()

Zadnej deprechy nie bedzie, bo masz nas!!! A my wiemy co czujesz, bo przechodzimy to samo i bedziemy Cie trzymac za duch

Dobrze to wykombinowalaskochana doskonale cie rozumiem ja we wtorek tez wylam caly wieczor ale juz jest ok trzeba wierzyc ze w koncu sie uda a mnostwo kobiet zaciaza na clo wiec tobie tez sie uda wazne ze gin w porzadku i ze chce szybko cie leczyc bo ja to mam sobie czekac do 12 cykli bezowocnyh heheh ale mam nadzieje ze szybciej zaskocze wiec ten tydzien kobietki jest dla nas pechowy jednym slowem ale nastepny miesiac bedzie super tak samo bylo ostatnio styczen do d...py a luty ok teraz marzec do d..py i kwiecien bedzie okrownowaga w przyrodzie musi byc i wszystkie na raz niemoga opuscic staraczek bo watek by nam umarl
![]()

slonce ty moje rozbawilas mnie do lez tym zdechnietym bocianem moj sie pewnie jeszcze nawet niewyklul heheheh niemartw sie ja tez mialam taki sam 10 mm we wtorek na usg wiec mamy tak samokochane jetescie ale tak mi zlebocian ktory do mnie leci chyba zdechl po drodze
olkale pisze 1 cm bo to 10mm wiec nic dziwnegow tym nie ma.... 22mm to 2,2 cm taki mialam kiedys przy owu jak zaszlam z antosiem... a zeby na cos sie zapowiadalo musi byc conajmniej 10mm ... u mnie nie maprzez chwile pomyslalam ze skoro endo jest takie slicnze to moze jest teraz ciaza i jakims cudem mialam okres bo sie zdaza znam osobiscie kumpele co tak mialam ze o ciazy dowedziala sie w 3 miesiacu bo mialam okres normalnie ale pozniej tak mysle ze perzeciez mam tempke niska choc z drugiej strony dechcialo mis ie slodkiego jak kiedys bylam w ciazy z antkiem pozniej ze mnie pachwiny nawalaly ... wiem ze pewnie wyolbrzymiam to wszystko ale n tez fakt ze w staje od jakiegos czasu w nocy do kibla... to wszystko pewnie od ziol... wolalabym nie mecic sobie w glowie i myslec normalnie ze nic tam nie ma w brzuszku niz sie ludzic...
kiedys ktos pisal tylko nie wiem czy na tym forum jak przyspieszyc @ jakas konkretna dwake dupka trza wziac.... boje si ekombinowac ale chyba nie wytrzymam psychicznie czekania tyle czasu na @wiem jestem walnieta psychiczna ale ja naprawde mam dosc az sie boej ze mis ie to wszystko przerodzi w depresje ktora raz juz przechodzilam z powodu choroby i drugi raz bym juz nie chciala...
![]()
dzis jest paskudny dzien ale jutro bedzie lepeij wiem co mowie bo juz to mam za soba ten paskudny znienawidzony wtorek
to ja brałam na koniec poprzedniego cyklu...musisz przyjać dawkę 140 mg...ja brałam 3 tabl 3 razy dziennie, po połtora dnia dostałam @ tylko ja byłam na pewno w 2 fazie 36 dc...kochane jetescie ale tak mi zlebocian ktory do mnie leci chyba zdechl po drodze
olkale pisze 1 cm bo to 10mm wiec nic dziwnegow tym nie ma.... 22mm to 2,2 cm taki mialam kiedys przy owu jak zaszlam z antosiem... a zeby na cos sie zapowiadalo musi byc conajmniej 10mm ... u mnie nie maprzez chwile pomyslalam ze skoro endo jest takie slicnze to moze jest teraz ciaza i jakims cudem mialam okres bo sie zdaza znam osobiscie kumpele co tak mialam ze o ciazy dowedziala sie w 3 miesiacu bo mialam okres normalnie ale pozniej tak mysle ze perzeciez mam tempke niska choc z drugiej strony dechcialo mis ie slodkiego jak kiedys bylam w ciazy z antkiem pozniej ze mnie pachwiny nawalaly ... wiem ze pewnie wyolbrzymiam to wszystko ale n tez fakt ze w staje od jakiegos czasu w nocy do kibla... to wszystko pewnie od ziol... wolalabym nie mecic sobie w glowie i myslec normalnie ze nic tam nie ma w brzuszku niz sie ludzic...
kiedys ktos pisal tylko nie wiem czy na tym forum jak przyspieszyc @ jakas konkretna dwake dupka trza wziac.... boje si ekombinowac ale chyba nie wytrzymam psychicznie czekania tyle czasu na @wiem jestem walnieta psychiczna ale ja naprawde mam dosc az sie boej ze mis ie to wszystko przerodzi w depresje ktora raz juz przechodzilam z powodu choroby i drugi raz bym juz nie chciala...
![]()
kochana jedziemy na tym samym wozku ja tez mialam w 13 dniu to usg i tyle samo mm mialzabka no gin ok n mnie prowadzil od poczatku przed ciaza i w ciazy i wiedzial co przezylam jak antos mi zmarl ciagle jestem pod jego opieka i wie ze nie mialam owu po porodzie ani jednej ... zluje tylko bo obiecal mi jeszcze w tym cyklu clo a pozniej zmienil zdanie dopiero moje lzy musialy mu dc do myslenia zeby jednak mi go dal... tylko to mnie rozdraznilo... i przesto zjaralam dzisiaj sporo fajek![]()

wiadomo że kiedy się staramy każdy objaw kojarzy nam się z ciążą.i to jest jeszcze trudniejsze dla nas...słoneczko chciałabym Ci pomóc bo smutno mi kiedy któraś z Was się smuci.myślę ze nie powinnaś przyśpieszać @.zostaw to tak jak jest.jeszcze tylko troszkę cierpliwości.postaraj się,zrób to dla fasolki,która się pojawia/pojawi/pojawiła:-) nic nie wiadomo,wszystko się może jeszcze zdarzyc.i zabraniam wpadania w depresję;-)kochane jetescie ale tak mi zlebocian ktory do mnie leci chyba zdechl po drodze
![]()
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
zabka ja ja zaczelam ryczec jak przeczytalam ze twoj sie jeszcze nie wyklul haha
ale my jestesmy rypniete masakra jakas jakby nas ktos tak z zewnatrz poczytal ...
wiesz ja nie mam 10mm tylko kazdy po 5 wiec lipa a u ciebie jest szansa bo gin mowil ze musi byc conajmneij 10mm zebys ie mozna bylo spodziewac owulki wiec uszka do gory... ja ide zajac mysli... buzka kochane i dziekuje za otuche naprawde dziekuje bardzo
lena od utra biore dupka nie bede czekac w neskonczonosc na owu nie chce znow miec cykli 90 dniowych albo i dluzszych
lena od utra biore dupka nie bede czekac w neskonczonosc na owu nie chce znow miec cykli 90 dniowych albo i dluzszych
Podziel się:
:-(
opowiedzial kilka fajnych rzeczy i to bylo jedyne przyjemne co mnie spotkalo.... powiedzial ze mam byc spokojna ze napewno si euda z clo.... i ze zyczy mi milego dnia...
mylilam sie :-