Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja jutro jade na zdjecie szwow.
5 doba po porodzie. W sumie jeszcze mnie tam cos ciagnie, ale kazali to jade.
w poniedzialek musze zalatwic polozna. Myslicie ze da rade przez telefon?
dziewczyny mam nawał pokarmu.. czuje sie strasznie, cycki mi zaraz odpadna.
Ledwie podleczylam brodawki, a teraz to. Zwariuje.![]()
Dziewczyny mam pytanie, wiem ze opuchlizna w ciazy to normalne, ale czy normalne jest to zeby puchnac tylko z jednej strony? Chodzi mi o to ze prawa noge mam jak balon jeszcze nigdy takiej nie widzialam, a lewa mam spuchnieta owszem ale tylko troszeczke. Troche mnie to dziwi.
Wow Sylviontko to poszlo z "grubej rury" i jeszcze czopCoś nie mogę spać. Zdam relacje co do tej pory po oleju się wydarzyło:
po dwóch godzinach przeciścilo mnie jak cholera, jakiąś godzinę temu po bytności po raz niewiadomo który, na kibelku, wypadł mi czop, bo nic innego nie mogło to być.
Brzuch mnie nap..rdala, bo łagodniej tego nie mogę nazwać i nie wiem, czy to skurcze, bo jak złapało, to trzymało około15 min. Cóż, czekam i zobaczę co będzie dalej, najwyżej pojedziemy na IP.
Idę pod prysznic, może brzuchol mi przejdzie.