reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ha ha i znow mi sie pomieszalo myslalam ze to twoja mama juz wyslala haha
a to jej kolezanka jej wyslala haha
spoko oko nasze testy tez juz napewna sa juz w drodze ale napewno wyslane zwyklym listem bo za freee byla wysylka jak tylko do mnie dojda odrazu dam ci znac na gg:tak: a mnieczekaja miesiace z testami owu zanim wykorzystam te ciazowe :zawstydzona/y: bo owulki niemam tak gin wybadal....:zawstydzona/y:

u mnie jesli fasolka by była gin i tak zapewne nic nie zobaczy bo za wcześnie.

No to nic sie laseczka nie przyznajesz!!!!!!!!!!!!!!!11
gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

spoko oko nasze testy tez juz napewna sa juz w drodze ale napewno wyslane zwyklym listem bo za freee byla wysylka jak tylko do mnie dojda odrazu dam ci znac na gg:tak: a mnieczekaja miesiace z testami owu zanim wykorzystam te ciazowe :zawstydzona/y: bo owulki niemam tak gin wybadal....:zawstydzona/y:

Spoko najgorsze jest oczekiwanie swira dostane hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzis dzien spodziewanej @
test zrobiony
jedna czerwona krecha
tyle ze @ nie ma..
boli mnie chyla zoladek...

Nadal jest szansa!

No to nic sie laseczka nie przyznajesz!!!!!!!!!!!!!!!11
gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Svensonka oszalałaś babo, ja czekam na @ a napisałam "jeśli" a chodzi że jakby @ nie przyszła i byłabym w ciąży to 15 gin jeszcze nic nie zobaczy!

Spoko najgorsze jest oczekiwanie swira dostane hehe
spoko jak juz beda u mnie to za pare dni do ciebie doja bo ja wysle odrazu w ten dzien co dostane zeby szybko do ciebie doszly :tak:szkoda ze ja mojegoi niebede mogla zuzyc :zawstydzona/y: ja juz tez chce fasolke a tu tyle czekania jeszcze przede mna :-(

reklama
Svensonka masz tą samą datę i godzinę wizyty co ja a z tego co kojarzę to chyba jeszcze dwie dzieczyny idą do gina 15 marca.

Ja chyba wybrała bym tą pierwszą skoro już wszystko ustaliłyscie. A dlaczego chciałaś ją zmienić?

chciałam ją zmienic dlatego, ze ona mnie na kozle nie badała - a ta druga stwierdziła, ze jak miałam robione usg to badanie na fotelu nie jest juz konieczne bo przez usg wszystko ładnie widac. No i zgłupiałam

Do góry