reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
to napewno zaczarowana pozytywna data haha
u mnie jesli fasolka by była gin i tak zapewne nic nie zobaczy bo za wcześnie.
Mysza84
Kochana nie doczekaliśmy się golaskówmój W. do domu chciał jechać
Dzisiaj moje drogie dzien 2 bzykoteki może się uda![]()
Heh...mój pewnie zrobiłby to samo mimo że zazwyczj może balować do rana. No to kolejny fajny dzień. Dalej mu nie powiedziałaś o owu ?
spoko oko nasze testy tez juz napewna sa juz w drodze ale napewno wyslane zwyklym listem bo za freee byla wysylka jak tylko do mnie dojda odrazu dam ci znac na ggha ha i znow mi sie pomieszalo myslalam ze to twoja mama juz wyslala haha
a to jej kolezanka jej wyslala haha
a mnieczekaja miesiace z testami owu zanim wykorzystam te ciazowe
bo owulki niemam tak gin wybadal....
Svensonka
u mnie jesli fasolka by była gin i tak zapewne nic nie zobaczy bo za wcześnie.
No to nic sie laseczka nie przyznajesz!!!!!!!!!!!!!!!11
gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spoko oko nasze testy tez juz napewna sa juz w drodze ale napewno wyslane zwyklym listem bo za freee byla wysylka jak tylko do mnie dojda odrazu dam ci znac na gga mnieczekaja miesiace z testami owu zanim wykorzystam te ciazowe
bo owulki niemam tak gin wybadal....
![]()
Spoko najgorsze jest oczekiwanie swira dostane hehe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiucha-L
dzis dzien spodziewanej @
test zrobiony
jedna czerwona krecha
tyle ze @ nie ma..
boli mnie chyla zoladek...
Nadal jest szansa!
No to nic sie laseczka nie przyznajesz!!!!!!!!!!!!!!!11
gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Svensonka oszalałaś babo, ja czekam na @ a napisałam "jeśli" a chodzi że jakby @ nie przyszła i byłabym w ciąży to 15 gin jeszcze nic nie zobaczy!
spoko jak juz beda u mnie to za pare dni do ciebie doja bo ja wysle odrazu w ten dzien co dostane zeby szybko do ciebie doszlySpoko najgorsze jest oczekiwanie swira dostane hehe
szkoda ze ja mojegoi niebede mogla zuzyc
ja juz tez chce fasolke a tu tyle czekania jeszcze przede mna :-(:-(dzis dzien spodziewanej @
test zrobiony
jedna czerwona krecha
tyle ze @ nie ma..
boli mnie chyla zoladek...
reklama
R
RiSiA
Gość
Svensonka masz tą samą datę i godzinę wizyty co ja a z tego co kojarzę to chyba jeszcze dwie dzieczyny idą do gina 15 marca.
Ja chyba wybrała bym tą pierwszą skoro już wszystko ustaliłyscie. A dlaczego chciałaś ją zmienić?
chciałam ją zmienic dlatego, ze ona mnie na kozle nie badała - a ta druga stwierdziła, ze jak miałam robione usg to badanie na fotelu nie jest juz konieczne bo przez usg wszystko ładnie widac. No i zgłupiałam
Podziel się:
mój W. do domu chciał jechać