wiesz wogole sie nie czuje ani na @ ani na fasolinke , nic z tgo ie rozumiem![]()
@ powinna byc we wtorek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz wogole sie nie czuje ani na @ ani na fasolinke , nic z tgo ie rozumiem![]()
czyli wszystkie zachodzimy w następnym cyklu-ale będzie wysyp dzieciaczków
czyli wszystkie zachodzimy w następnym cyklu-ale będzie wysyp dzieciaczków
zapraszam to sobie domówkę z okazji dnia kobiet zrobimyo mniam mniam jade do ciebie na te gofry heheh1.5 h i jestem u ciebie
![]()
widze ze kazdy gin o tym zeby sie nie nakrecac cos w tym musi byc ale jak tu nie myslaec jak sie bierze wspomagacze te monitoringi latwo sie mowi
ja się juz przyzwyczaiłam do tych ziółek...najlepsze nie są przyznaje i kłopoliwe w parzeniu, ale jak już zaczełam to piję...Fajnie że na dobrego ginka trafiłaś i jesteś zadowolano.
Na ziołopijkach wyczaiłam że ty pijesz te zioła co ja i mam pytanko jak ci one smakowo podchodzą? Bo mnie momentami na wymioty bierze i męcze się okropnie.
U mnie 26 dc cyklu no i zobaczymy jak to bedzie, cycochy bolą tylko przy dotykaniu i to lekko, czasami pobolewa jajnik, bolała mnie macica i to tyle, za 3-4 dni wszystko się wyjaśni.
Pewnie że jest szansa, a jak się czujesz, @ nie ma?
to moz ei dobrze, każda z nas inaczej odczuwa ciażę...wiesz wogole sie nie czuje ani na @ ani na fasolinke , nic z tgo ie rozumiem![]()
no moja siostra tak zaszła i jak sobie liczyłam to nawet termin w urodzinki chrześniaka bym miała-ale mi osobiście termin styczeń by odpowiadał-ale nie mogę za dużo wymyslać bo nici zawsze są i czasem może tak zostać. a styczeń dlatego że jeszcze w mojej rodzinie nie ma urodzonych w tym miesiącu
jak bylam z corka w ciazy , nie mialam zadnych objawow oczywiscie brak @ i szlam do lek jak bylam w 10 tyg ciazyzapraszam to sobie domówkę z okazji dnia kobiet zrobimy
no właśnie...ja mu to samo...a on ze śmiechem, ale jak zobaczę pecherzyk przed wrześniem to będzie "fo pa" - nie wiem jak to się pisze...no i o tym wrzesniu porzeartowaliśmy sobie trochę
nie w przyszłym cyklu zachodze...
ja się juz przyzwyczaiłam do tych ziółek...najlepsze nie są przyznaje i kłopoliwe w parzeniu, ale jak już zaczełam to piję...
tzryma kciuki za fasolinę kochana
to moz ei dobrze, każda z nas inaczej odczuwa ciażę...
na endo warto jeść orzechy, siemię lniane i daktyle no i rybki...wiesz co ja dzis stwierdzilam ze to moj ost monitoring ze juz nie bede jezdzic wlasnie wkurzajace jest to jak jest ladny pecherzyk to znowu endo za male wrrrr i jak tu nie miec dola buuuu
no rozumiem, ja daję sobie 3 cykle od nastepnego ze wspomagaczami i potem pasuje...mnie tez juz to zaczybna męczyć...moze w międziczasie 0o innej pracy pomyslę nie wiem jeszcze...ale tak się zyć nie da...a wiecie czemu ja już tak długo nie byłam na monitoringu(w pażdzierniku ostatni raz) bo byłam tym zmęczona i wkurza mnie to że jak dzwonisz i sie umawiasz to wchodzisz 2 godz. później ale otym pisałam już czyli mówiąć miałam dosyć oglądania moich pięknych pęcherzyków
bardzo chceiliśmy miec dzidzie na świeta...no ale jakoś mi przestaje zależeć...ja zawsze mowilam ze na stycznia to mojemu m prezent na urodziny bo na imieniny dostal corcię![]()
ja też i tak już o gofrownicy myślałm od pewnego czasu...no i dzisiaj na poprawę humoru kupiłam...rzeczywiscie warto pysznikutkie sa...moze wpadniesz?Olkale uwielbiam gofry, w Walentynki byłam z M na sopockim molo i tam jadłam pyszne gofry i polewą krówkową.
wlasnie zajadam orzechy jem ich sporo i wloskie i ziemne , ryb tez duzo jem uwielbiammmm a wlasnie co z tym siemie lnianym kurde czy to sie odmienia ???na endo warto jeść orzechy, siemię lniane i daktyle no i rybki...
no rozumiem, ja daję sobie 3 cykle od nastepnego ze wspomagaczami i potem pasuje...mnie tez juz to zaczybna męczyć...moze w międziczasie 0o innej pracy pomyslę nie wiem jeszcze...ale tak się zyć nie da...
bedzie dzidzia bedzie wyluzujemy troszke i hopbardzo chceiliśmy miec dzidzie na świeta...no ale jakoś mi przestaje zależeć...
ja też i tak już o gofrownicy myślałm od pewnego czasu...no i dzisiaj na poprawę humoru kupiłam...rzeczywiscie warto pysznikutkie sa...moze wpadniesz?
mam dzem, cukier puder i krem śmietankowy...jakies owoce też się znajdą![]()