reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kobietki!!!

Jestem w szoku i nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dzisiaj testa...i...

DWIE KRECHY !!!

Druga co prawda jaśniejsza, ale producent testu napisał "jeśli jednak z lini jest jaśniejsza od drugiej, nie ma to znaczenia, wynik jest pozytywny -ciąża -> jesteś w ciąży!"

Na razie ciężko mi w to uwierzyć, zrobie popołudniu jeszcze jednego i zobaczymy czy potwierdzi! Czyżbym była aż taką szczęściarą ?!?
Wkręcam sobie że może coś na to innego zadziałało ale już mi się po dupie za wymysły dostało do faceta...i miałam nawet nie pisać tutaj o tym, ale ja nie jestem w stanie nic ukrywać. Zresztą po co...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kobietki!!!

DWIE KRECHY !!!

Druga co prawda jaśniejsza, ale producent testu napisał "jeśli jednak z lini jest jaśniejsza od drugiej, nie ma to znaczenia, wynik jest pozytywny -ciąża -> jesteś w ciąży!"

Na razie ciężko mi w to uwierzyć, zrobie popołudniu jeszcze jednego i zobaczymy czy potwierdzi! Czyżbym była aż taką szczęściarą ?!?
Wkręcam sobie że może coś na to innego zadziałało ale już mi się po dupie za wymysły dostało do faceta...i miałam nawet nie pisać tutaj o tym, ale ja nie jestem w stanie nic ukrywać. Zresztą po co...

no to Gratulacje :-) rozumiem że jutro beta ??

no to Gratulacje :-) rozumiem że jutro beta ??

No właśnie chyba się wybiorę...bo jakoś nie ufam temu testowi...i ta druga taka bardzo bledziutka. Chyba jutro rano zrobię sikacza i jak znowu wyjdą dwie to wtedy polecę na betkę. Nie chce mi się na razie w to wierzyć. ALe jak się potwierdzi to będę bardzo szczęśliwa.

Ostatnia edycja:
No właśnie chyba się wybiorę...bo jakoś nie ufam temu testowi...i ta druga taka bardzo bledziutka. Chyba jutro rano zrobię sikacza i jak znowu wyjdą dwie to wtedy polecę na betkę. Nie chce mi się na razie w to wierzyć. ALe jak się potwierdzi to będę bardzo szczęśliwa.

no to extra-gratulacje;)
ciesze sie;)

ja w sobote mialam termin @
dzis test i ewidentnie 1 czerwona krecha
co mam myslec?
jak nie jestem wciazy to czemu @ nie przychodzi
ile mozna czekac i czekac?:(
mam taki dlugi cykl wied od przytulasow do dnia @ czekalam tyle dni i co teraz? znowu nic? jutro mija 3 tyg od przytulasow..

Mój teścior:

Załączniki

• 20100307363..jpg
    20100307363..jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 20100307356..jpg
    20100307356..jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 49

boshe ile ja bym dała za zobaczenie II krech na teście :zawstydzona/y:

no to extra-gratulacje;)
ciesze sie;)

ja w sobote mialam termin @
dzis test i ewidentnie 1 czerwona krecha
co mam myslec?
jak nie jestem wciazy to czemu @ nie przychodzi
ile mozna czekac i czekac?:(
mam taki dlugi cykl wied od przytulasow do dnia @ czekalam tyle dni i co teraz? znowu nic? jutro mija 3 tyg od przytulasow..

Ja robiłam w piątek to też była I...i nawet nie było co marzyć żeby dopatrzeć się drugiej. Od terminu @ dopiero 1 dzień, mnie wcześniej test wyszedł jak @ spóźniła się 5 dni. Więc może wybierz się na betkę albo testuj dopóki @ nie przyjdzie.

Mi w lutym @ spuźniała się 3 dni.. jeden dzień po terminie zrobiłam test i niestety jedna krecha..
stwierdziłam że poczekam jeszcze pare i zrobie kolejny ale po 2 następnych dniach no niestety @ się pojawiła.. może na to ma wpływ psychika.. ja tak bardzo chce mieć dzidziusia że może przez to.. dzień przed @ to mi sie wydawało że mam wszystkie objawy wczesnej ciąży..
no ale cóz.. marzec bedzie 3 miesiącem naszych starań.. może terz sie uda.. :) do owu jeszcze 10 dni :)

reklama
Dziewczynki siedzę na imieninach u teścia i już padam z nudów:dry: w ogóle smutno mi troche bo gadają o bezpłodności, o parach starających się a ja od razu świeczki w oczach i uciekam...oni nie wiedzą bo trzymamy to w tajemnicy ale mimo wszystko przykro się robi i nie wiem dlaczego im takie tematy przychodzą do głowy, przecież to starzy ludzie:-D mój M już wstawiony jak zobaczył, że Was czytam to kazał Was najserdeczniej pozdrowić:-) bo ja jak tylko mam chwilkę to od razu do Was lecę i mój M już się tak do tego przyzwyczaił, jak normalnie do dodatkowego członka rodziny:-D no właśnie kochane, dzidzi 2 mieć na razie nie mogę ale w ramach pocieszenia mam Was;-):-) cieszę się,że tu trafiłam.myślę,że gdyby nie to forum już bym się załamała, bo wszystko tłumiłabym w sobie. dlatego dziękuję Wam dziewczyny.i miłej nocki życzę.i pamiętajcie,że trzymam kciuki za Wasze starania.zawsze.
:-)

Witajcie Kobietki!!!

DWIE KRECHY !!!
O kurde!!! Ale niespozdziewanka! Wielkie gratki!!!:tak:

boshe ile ja bym dała za zobaczenie II krech na teście :zawstydzona/y:
ja tez.....:-( NIe pozostaje nam nic innego jak dwie krechy na testach owu ogladac;-)

Do góry