Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie Kobietki!!!
Jestem w szoku i nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dzisiaj testa...i...
DWIE KRECHY !!!
Druga co prawda jaśniejsza, ale producent testu napisał "jeśli jednak z lini jest jaśniejsza od drugiej, nie ma to znaczenia, wynik jest pozytywny -ciąża -> jesteś w ciąży!"
Na razie ciężko mi w to uwierzyć, zrobie popołudniu jeszcze jednego i zobaczymy czy potwierdzi! Czyżbym była aż taką szczęściarą ?!?
Wkręcam sobie że może coś na to innego zadziałało ale już mi się po dupie za wymysły dostało do faceta...i miałam nawet nie pisać tutaj o tym, ale ja nie jestem w stanie nic ukrywać. Zresztą po co...
Jestem w szoku i nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dzisiaj testa...i...
DWIE KRECHY !!!
Druga co prawda jaśniejsza, ale producent testu napisał "jeśli jednak z lini jest jaśniejsza od drugiej, nie ma to znaczenia, wynik jest pozytywny -ciąża -> jesteś w ciąży!"
Na razie ciężko mi w to uwierzyć, zrobie popołudniu jeszcze jednego i zobaczymy czy potwierdzi! Czyżbym była aż taką szczęściarą ?!?
Wkręcam sobie że może coś na to innego zadziałało ale już mi się po dupie za wymysły dostało do faceta...i miałam nawet nie pisać tutaj o tym, ale ja nie jestem w stanie nic ukrywać. Zresztą po co...
Ostatnia edycja:

w ogóle smutno mi troche bo gadają o bezpłodności, o parach starających się a ja od razu świeczki w oczach i uciekam...oni nie wiedzą bo trzymamy to w tajemnicy ale mimo wszystko przykro się robi i nie wiem dlaczego im takie tematy przychodzą do głowy, przecież to starzy ludzie
mój M już wstawiony jak zobaczył, że Was czytam to kazał Was najserdeczniej pozdrowić:-) bo ja jak tylko mam chwilkę to od razu do Was lecę i mój M już się tak do tego przyzwyczaił, jak normalnie do dodatkowego członka rodziny