reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witajcie kobietki!!!

Jestem w szoku i nie wiem co mam myśleć... Zrobiłam dzisiaj testa...i...

dwie krechy !!!

druga co prawda jaśniejsza, ale producent testu napisał "jeśli jednak z lini jest jaśniejsza od drugiej, nie ma to znaczenia, wynik jest pozytywny -ciąża -> jesteś w ciąży!"

na razie ciężko mi w to uwierzyć, zrobie popołudniu jeszcze jednego i zobaczymy czy potwierdzi! Czyżbym była aż taką szczęściarą ?!?
Wkręcam sobie że może coś na to innego zadziałało ale już mi się po dupie za wymysły dostało do faceta...i miałam nawet nie pisać tutaj o tym, ale ja nie jestem w stanie nic ukrywać. Zresztą po co...
gratulacje kochana z całego serducha !!!!!!!!! :-)

reklama
Jeszcze się nie potrafię cieszyć, bo chyba nie dowierzam...czekam na jutro rano i lecę na betkę.

A mój W. oczywiście skomentował "mówiłem Ci że truskawka jest inna" :-) :-) :-)

ZObaczysz już niebawem! Tak świetnie wykryta owulka musi przynieść fasolkę.

dzisiaj jeszcze wyślemy na misje kolejną grupę żołnierzy może to coś da :sorry2:

:-)
ja tez.....:-( NIe pozostaje nam nic innego jak dwie krechy na testach owu ogladac;-)

no cóż zawsze to II krechy :blink:
Jeszcze się nie potrafię cieszyć, bo chyba nie dowierzam...czekam na jutro rano i lecę na betkę.

A mój W. oczywiście skomentował "mówiłem Ci że truskawka jest inna" :-) :-) :-)

Panowie zawsze jakimś testem walną :-D

superrrrr gratuluje :)
boshe ile ja bym dała za zobaczenie II krech na teście :zawstydzona/y:
ja tez :( wszystko bym dała :)
Mi w lutym @ spuźniała się 3 dni.. jeden dzień po terminie zrobiłam test i niestety jedna krecha..
stwierdziłam że poczekam jeszcze pare i zrobie kolejny ale po 2 następnych dniach no niestety @ się pojawiła.. może na to ma wpływ psychika.. ja tak bardzo chce mieć dzidziusia że może przez to.. dzień przed @ to mi sie wydawało że mam wszystkie objawy wczesnej ciąży..
no ale cóz.. marzec bedzie 3 miesiącem naszych starań.. może terz sie uda.. :) do owu jeszcze 10 dni :)
trzymam kciuki aby sie udało :) aco do objawów ciąży to ja mam co miesiąc - już chyba wszystkie możliwe miałam ;)
ZObaczysz już niebawem! Tak świetnie wykryta owulka musi przynieść fasolkę.

no oczywiscie Tosiu ja wierzę że sie Tobie uda tym razem :)

Ten Clearblue, ale nie ten cyfrowy tylko co się kreski malują. Jutro zrobię rano ten cyfrowy to już nie będzie domysłów czy kreska jest czy jej nie ma. A czułość to ma 25mlU/ml.
To u Ciebie sprawdza sie powiedzenie, ze wystarczy, ze sie kolo kalesonow meza polozysz i od razu fasolka;-):-D Szcczesciara;-)

dzisiaj jeszcze wyślemy na misje kolejną grupę żołnierzy może to coś da :sorry2:

no cóż zawsze to II krechy :blink:

Panowie zawsze jakimś testem walną :-D

no my od wczoraj zaczęliśmy tulańce .... i będziemy codziennie ....mam nadzieję, że żołnierzyki dadza radę ;p ale w tym cyklu tylko ziolka i seksik :) co ma byc to będzie ... ( a ja jeszcze mam wyjazdy w tym miesiącu i to w okolicach owulki- jesli bedzie... wiec trzeba dzialac intensywnie :) )

no my od wczoraj zaczęliśmy tulańce .... i będziemy codziennie ....mam nadzieję, że żołnierzyki dadza radę ;p ale w tym cyklu tylko ziolka i seksik :) co ma byc to będzie ... ( a ja jeszcze mam wyjazdy w tym miesiącu i to w okolicach owulki- jesli bedzie... wiec trzeba dzialac intensywnie :) )

zabierz małżona ze sobą ;-)

reklama
Ten Clearblue, ale nie ten cyfrowy tylko co się kreski malują. Jutro zrobię rano ten cyfrowy to już nie będzie domysłów czy kreska jest czy jej nie ma. A czułość to ma 25mlU/ml.

trzymam jeszcze mocniej kciuki za jutrzejszego testa i betkę :) ale super...

ja tez tak chcę ..... ja 14 mam urodzinki i jakby byla w tych okolicach owulka to matko ale by bylo ;p

Mysza - bo nie doczytalam a Ty jestes juz po terminie @ ????

Do góry