reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mój W. na moją pipkę mówi truskawka...i jakiś czas temu pisałam tutaj dziewczynom, że mój facet się wymądrza że ja na pewno jestem w ciąży bo mi się truskawka zmieniła -> przy pierwszej ciąży też tak się zmieniła i stąd on to odkrył, że wogóle się zmienia.
aaaa rozumiem :) dzęki za wyjąsnienie :) niezły ten Twoj :)
Wiesz ja nie wiem kiedy powinnam mieć @, bo po poronieniu (jak się ciąża potwierdzi) nawet pierwszej nie doczekałam. Ale jakby wszystko szło jak wcześniej to powinnam dostać do 2 marca...bo cykle miałam takie 30dniowe, choc i takie 28dni.

Usmialiśmy się oboje jak nie wiem :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
rozumiem ja trzymam zacisniete kciuki Kochana :)
działamy działamy mój w. teraz robi mrożoną kawusie :) potem moczonko bzykanko i na urodziny do mojej chrześniaczki heh taki plan na dzisiaj
:) to bardzo dobrze
a my idziemy na spacerek do lasu z piesiem a potem ... na rozgrzanie ;)

uciekam narazie kochane trzymajcie sie pewnie do wieczorka
u mnie nadchodzi @ masakrycznie boli mnie brzuch

oby to nei @ !!!!! trzymaj się buzka

dobra to i ja zmykam.... idę się zregenerowac na spacerek:tak:;-):-):-D

papatki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
STrasznie dużo tych prezentów :-) na pewno będzie się mała cieszyć!

ja niestety nigdy nie wiem co mam kupić więc kupuje standardowo zabawke + książeczke lub kolorowanke + dorzucam kupony zniżkowe na ciuchy i karte podarunkową na 200 zł żeby mogli małej kupić coś do ubrania - nie mam dziecka więc nie wiem co jest dobre i zawsze doradzam się u mojego kolegi z pracy który ma córke w wieku mojej chrześniaczki ;-)

ja niestety nigdy nie wiem co mam kupić więc kupuje standardowo zabawke + książeczke lub kolorowanke + dorzucam kupony zniżkowe na ciuchy i karte podarunkową na 200 zł żeby mogli małej kupić coś do ubrania - nie mam dziecka więc nie wiem co jest dobre i zawsze doradzam się u mojego kolegi z pracy który ma córke w wieku mojej chrześniaczki ;-)
Dobry pomysl:tak:

Witajcie Kobietki!!!

Jestem w szoku i nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dzisiaj testa...i...

DWIE KRECHY !!!

Druga co prawda jaśniejsza, ale producent testu napisał "jeśli jednak z lini jest jaśniejsza od drugiej, nie ma to znaczenia, wynik jest pozytywny -ciąża -> jesteś w ciąży!"

Na razie ciężko mi w to uwierzyć, zrobie popołudniu jeszcze jednego i zobaczymy czy potwierdzi! Czyżbym była aż taką szczęściarą ?!?
Wkręcam sobie że może coś na to innego zadziałało ale już mi się po dupie za wymysły dostało do faceta...i miałam nawet nie pisać tutaj o tym, ale ja nie jestem w stanie nic ukrywać. Zresztą po co...
GRATULUJĘ super że się udało i życzę spokojnych 9 miesięcy-bez kobiecych przypadłości:-D:-D:-D:-D

Hej dziewczynki jakoś nie mogę się przyzwyczić do forum i teraz jak mój D wrócić znów do pracy to już nie mam tyle czasu na BB ale was podczytuje ...

MYSZA84 moje gratulacje kochana ,mam nadzieję że tym razem wszsytko będzie dobrze.

Dziewczynki trzymam za was kciukasy i przesyłam kolejną porcje fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
a ile ta twoja chrześniaczka ma latek-2?

Hej dziewczynki jakoś nie mogę się przyzwyczić do forum i teraz jak mój D wrócić znów do pracy to już nie mam tyle czasu na BB ale was podczytuje ...

MYSZA84 moje gratulacje kochana ,mam nadzieję że tym razem wszsytko będzie dobrze.

Dziewczynki trzymam za was kciukasy i przesyłam kolejną porcje fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kochana łapię te fluidki może wreszcie któryś naprowadzi żołnierzyka mojego M we właściwe miejsce

Ja zmykam kochane! Jedziemy do znajomego więc pewnie wrócę dopiero wieczorem.

Miłej niedzieli :-)
czyli ziólka działają

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry