reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Humorek:
W miejscowiści Jasia otworzyli burdel i Jasiu pyta sie taty, co tam jest
Tata odpowiada, ze same dobre rzeczy, ale trzeba za nie placic.
Pyta mamy, ta odpowiada to samo.
W koncu ciekawosc bierze gore i Jasiu rozbija swinke i idzie do burdelu.
Drzwi otwiera burdelmama i pyta Jasiu, co ty tu szukasz
Jasiu na to, slyszalem, ze tu sa same dobre rzeczy, wiec przyszlem.
Burdelmama wpuscila go i zrobila mu 3 kromki chleba z miodem, Jasiu zadowolony wraca do domu.
Od razu chwali sie, gdzie byl. Rodzice pytaja i co tam bylo
Jasiu na to, same dobre rzeczy, dwom dalem rade, a trzecia tylko wylizalem:-D:szok::-D
Super, prawie się posikałam ze śmiechu

reklama
Dziękujemy za gratulacje :) Mam nadzieję ze od wczoraj jeszcze nie zapomniała jak się chodzi:)
Ja dzisiaj jadę z mamą na zakupki do ikei:) Muszę coś w domu zmienić bo mnie inaczej szlag trafi:-D:-D:-D

To masz Zanpolo rewelacyjnie z tymi "degustacjami":-)......
A co do baseniku to zazdrościmy.:sorry2:..u nas basen owszem jest, nawet odkryty na lato,ale niestety zadnych zajec dla dzieciaczków nie ma:no:

Kana, ale my nie chodzimy na zajęcia dla dzieci. Chodziliśmy na takie zajęcia jak Maja skończyła 3 miesiące, a teraz sami jeździmy, ważne żeby oswajała się z wodą :-). Tylko wybraliśmy takie basen gdzie jest cieplutka woda, specjalnie dla maluszków 32 stopnie, przewijaki, i nawet zamontowali ostatnio łóżeczko metalowe, żeby mama mogła się spokojnie przebrać.

Gratulacje dla Zuzi!!! zobaczysz teraz życie będzie łatwiejsze, nie trzeba tak bardzo biegać za dzieckiem bo samo sobie dojdzie gdzie chce :-) Powodzenia w zakupach, ja uwielbiam coś zmieniać, a szczególnie w wystroju domu, tylko, że ostatnio brak finansów, ale kiedyś sobie odbiję.

Pyciolku, fajnie, że wszystko dobrze i najważniejsze, że się ładnie goi.

Blizniaczku kawał bomba...mój niemężuś aż zaksztusił sie piwkiem wczoraj wieczorkiem jak mu to przeczytałam:-D
Agatkas szkoda ze ja nie mam ikei pod nosem...:-(i też cały czas urządzamy mieszkanie i końca nie widać,bo cały czas by się coś przydało:baffled:

Kana ja na Twoim miejscu chyba bym się zdecydowała...zawsze jakaś część opłat już była by opłacona...pozatym Twoj mąż pracuje tak,że jak np ma na rano to już ok 15 jest w domciu...dzień teraz coraz dłuższy więc zdąrzycie nacieszyć sie sobą...ale to moje zdanie:tak:

Mój dzielny syn kipnął spaćku jakąś godzinkę temu,podejrzewam,że niedługo wstanie i zaś będzie trzeba Go przytrzymywać z dupcią przy podłodze;-)ale coś czuję,że nie utzrymamy Go już dzisiaj:-D:sorry2:
no i Alex dochodzi do siebie,bo już się budzi co 2 godziny w nocy:sorry2::-D

Pyciolku super,ze Alex taki dzielny... no i super,ze już dzisiaj prawdopodobnie bedzie biegał:)

My niedzielnie w domku....byliśmy tylko na spacerku u dziadka na chwilkę...
.fajna pogoda tylko wiaterek wieje strasznie....ale daliśmy radę...

Udanej i miłej niedzieli kochane;*

Dziękujemy za gratulacje :) Mam nadzieję ze od wczoraj jeszcze nie zapomniała jak się chodzi:)
Ja dzisiaj jadę z mamą na zakupki do ikei:) Muszę coś w domu zmienić bo mnie inaczej szlag trafi:-D:-D:-D

Ale zazdroszcze zakupów w Ikei....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mój dzielny syn kipnął spaćku jakąś godzinkę temu,podejrzewam,że niedługo wstanie i zaś będzie trzeba Go przytrzymywać z dupcią przy podłodze;-)ale coś czuję,że nie utzrymamy Go już dzisiaj:-D:sorry2:
no i Alex dochodzi do siebie,bo już się budzi co 2 godziny w nocy:sorry2::-D

Dzielny Alex...

A tak w ogole witajcie....
My dalej w domku, we wtorek p idzie do szpitala i w środe operacja:confused::confused::confused:więc powoli zaciskajcie kciuki:tak::tak::tak::tak:

Mopku twój przepis jest zajefajny;-);-);-);-)pycha...mój mąz jest zachwycony:-):-):-)
dawaj więcej przepisów twojego wykonania(udoskonalenia)

Milej niedzielki kochane:*

Witam niedzielnie
U nas dzisiaj znów zimnica:no:, trochę mniejszy wiatr niz wczoraj, ale itak nie wyszłyśmy na spacer, bo mam lenia, a poza tym jestem jakaś połamana:no:, nie wiem czy mnie wczoraj przewiało czy:no: to nerki, ale ból jest okropny, ledwo chodzę, nasmarowałam sie jakasmaścią rozgrzewającą,a le póki co nie pomogło. Trzymajcie kciuki, zeby szybko mi przeszło, bo nie wiem jak sobie poradzę z domem i dziećmi jak mi sie pogorszy.

Madzia opanowała nową umiejętność, wdrapuje się na kanapę i stoi na samym brzeżku, pr:no:zy tym bezczelnie sie uśmiecha i patrzy mi prosto w oczy, ja chyba zawału dostanę.

Najadłam sie jak swinka i wysłałam chłopaków do sklepu po lody do kawki:zawstydzona/y:

Madzienko trzymam kciuki, będzie dobrze.

Pyciołku, fajnie ze u Alexa ok, szkoda ze te dawne spanie mu wraca, mogłoby już zostac tak dobrze jak ostatnio.

Agatkas, udanych zakupów.

Zanplo, nie martw sie kiedys sobie odbijesz te przemeblowania, ja tak samo, na razie ciągły brak funduszy, ale myśle że to sie w końcu poprawi i też będe urządzac, przemblowywac.;-)

reklama
Blizniaki to się wygrzewaj bo szkoda chorować.
Majka zasnęła przed 19stą bez jedzenia i jestem teraz ciekawa o której się obudzi na mleko :dry:

Do góry