kurde niemam tvn tylko tescie maja na dole u siebie bo maja cyfrowy polsat a ja mam tylko 4 podstawowe programyNormalnie leci na tvn...w soboty o 20, ale można oglądać jeszcze na vod.onet.pl !
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
kurde niemam tvn tylko tescie maja na dole u siebie bo maja cyfrowy polsat a ja mam tylko 4 podstawowe programy![]()
Ale w necie też możesz obejrzeć...właśnie na tym vod.onet.pl
Ja nie praktykowałam bo brakuje mi jakiś tam wtyczek, ale normalnie to można.
no mi wlasnie instaluje sie ta wtyczkaAle w necie też możesz obejrzeć...właśnie na tym vod.onet.pl
Ja nie praktykowałam bo brakuje mi jakiś tam wtyczek, ale normalnie to można.
Mysza84
no mi wlasnie instaluje sie ta wtyczka
A skąd ją pobierasz ?!? To może też ją zainstaluje.
Jak bedziesz chciala obejrzec to wyskoczy info, co trzeba zainstalowac z odnosnikiemA skąd ją pobierasz ?!? To może też ją zainstaluje.
no odrazu wyskoczylo ze trzeba pobrac wtyczke to kliknelam ale net mi za bardzo muli i nawet jak sciagnelam to sie film niewlacza sproboje obejrzec jutroA skąd ją pobierasz ?!? To może też ją zainstaluje.
kurcze ale tu znowu pusto....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tego co wiem to nastepna powinna byc w srode...Kobietki jak zrobie jutro betkę to następny raz kiedy się robi ? w jakim odstępie czasu ?
chyba co 2 dni sie podwaja jesli chcesz sprawdzic czy prawidlowo rosnie ale lepiej niech sie wypowiedza bardziej doswiadczone bo u nas w moim zadupiu nawet nierobia tego badaniaKobietki jak zrobie jutro betkę to następny raz kiedy się robi ? w jakim odstępie czasu ?

reklama
Mysza84
To myślę że jak wyjdzie ładna betka to od razu we wtorek do ginka. Z tego co wiem to betę się powtrza żeby sprawdzić też czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Ale brzuch mnie ciągnie jak na @.
Kochane ja zmykam, bo właśnie znajomi do mnie przyjechali i pewnie zostaną na noc, więc do jutra!!!
Ale brzuch mnie ciągnie jak na @.
Kochane ja zmykam, bo właśnie znajomi do mnie przyjechali i pewnie zostaną na noc, więc do jutra!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: