reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no tylko 4 cykle-a tytaj na wspomagaczach przeczytałam że można brać nawet 6 czy więcej razy stąd wniosek co inny lekarz to inna teoria?

ja też chcę taką

jak z Nią rozmawiam pzez telefon to śpiewa mi: kocham Cię a Ty mnie .....

a w czerwcu skonczy 2 latka...

ja nadrabiam zawsze przy pisaniu na bieżąco

teraz strona bb lepiej mi się podoba taka kolorowa
no ja wlasnie tez :) zaraz nadrobię
:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wkoncu sie ruszylo hihihi a ja akurat poszlam sie umyc a tu juz poruszenie a ty TOSKA pamietaj ze ciaza tez zarazliwa jest nawet jak u gina bylam to kobiety gadaly ze u nich w rodzinach jak jedna zaciazala to potem wszystkie pokolei:tak:no to ten maly ma pare miesiecy twoja szwagierka od brata meza jest w ciazy bo pisalas ze wyprawke robia to teraz twoja kolej bedzie :tak: wszystko w odstepie kilku miesiecy ale sie zgadza :tak:

no tylko 4 cykle-a tytaj na wspomagaczach przeczytałam że można brać nawet 6 czy więcej razy stąd wniosek co inny lekarz to inna teoria?
Co do tego to nie mam najmniejszych watpliwosci:tak:

jak z Nią rozmawiam pzez telefon to śpiewa mi: kocham Cię a Ty mnie .....

a w czerwcu skonczy 2 latka...
Ale slodziak:sorry2:

Co do tego to nie mam najmniejszych watpliwosci:tak:
:
tylko szkoda nas staraczek bo my sie do końca nie znamy bo nie studiujemy medycyny specjalność ginekologia i wierzymy w to co zaproponują-jak się za dużo włączymy i powiemy że ktoś miał inaczej prowadzony problem mimo że o to samo chodzi to od razu nas sprowadzą do poziomu

moja corcia mi to spiewa ale niewiem skad to zna kocham cie a ty mnie kiedy powiem kocham cie, kocham cie a ty mnie gdy uslyszysz kocham cie... hihihi
mój też mi to śpiewa a ja też tego nie kojarzę może w tych programów dla dzieci?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tylko szkoda nas staraczek bo my sie do końca nie znamy bo nie studiujemy medycyny specjalność ginekologia i wierzymy w to co zaproponują-jak się za dużo włączymy i powiemy że ktoś miał inaczej prowadzony problem mimo że o to samo chodzi to od razu nas sprowadzą do poziomu
No wiec wlasnie... Wiec nie pozostaje nam nic innego jak ufac naszym lekarzom...

reklama
Do góry