ja nadrabiam zawsze przy pisaniu na bieżącomatko ale naprodukowałyście musze nadrobić...
teraz strona bb lepiej mi się podoba taka kolorowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nadrabiam zawsze przy pisaniu na bieżącomatko ale naprodukowałyście musze nadrobić...
no tylko 4 cykle-a tytaj na wspomagaczach przeczytałam że można brać nawet 6 czy więcej razy stąd wniosek co inny lekarz to inna teoria?
ja też chcę taką
no ja wlasnie tezja nadrabiam zawsze przy pisaniu na bieżąco
teraz strona bb lepiej mi się podoba taka kolorowa
no to ten maly ma pare miesiecy twoja szwagierka od brata meza jest w ciazy bo pisalas ze wyprawke robia to teraz twoja kolej bedzie
wszystko w odstepie kilku miesiecy ale sie zgadza 
szybko mówi mój synuś też tak szybko rozmawiał 1,5 roku i całymi zdaniami-a teraz mi uszy boląjak z Nią rozmawiam pzez telefon to śpiewa mi: kocham Cię a Ty mnie .....
a w czerwcu skonczy 2 latka...

tyle mówi mój M mówi że za mną
Co do tego to nie mam najmniejszych watpliwoscino tylko 4 cykle-a tytaj na wspomagaczach przeczytałam że można brać nawet 6 czy więcej razy stąd wniosek co inny lekarz to inna teoria?

Ale slodziakjak z Nią rozmawiam pzez telefon to śpiewa mi: kocham Cię a Ty mnie .....

a to moja chrześnica:-)
Majusia
moja corcia mi to spiewa ale niewiem skad to zna kocham cie a ty mnie kiedy powiem kocham cie, kocham cie a ty mnie gdy uslyszysz kocham cie... hihihijak z Nią rozmawiam pzez telefon to śpiewa mi: kocham Cię a Ty mnie .....
tylko szkoda nas staraczek bo my sie do końca nie znamy bo nie studiujemy medycyny specjalność ginekologia i wierzymy w to co zaproponują-jak się za dużo włączymy i powiemy że ktoś miał inaczej prowadzony problem mimo że o to samo chodzi to od razu nas sprowadzą do poziomuCo do tego to nie mam najmniejszych watpliwosci
:
mój też mi to śpiewa a ja też tego nie kojarzę może w tych programów dla dzieci?moja corcia mi to spiewa ale niewiem skad to zna kocham cie a ty mnie kiedy powiem kocham cie, kocham cie a ty mnie gdy uslyszysz kocham cie... hihihi
No wiec wlasnie... Wiec nie pozostaje nam nic innego jak ufac naszym lekarzom...tylko szkoda nas staraczek bo my sie do końca nie znamy bo nie studiujemy medycyny specjalność ginekologia i wierzymy w to co zaproponują-jak się za dużo włączymy i powiemy że ktoś miał inaczej prowadzony problem mimo że o to samo chodzi to od razu nas sprowadzą do poziomu
no moja mala oglada czasem jim jam a predzej kiedys ogladala cbbeesmój też mi to śpiewa a ja też tego nie kojarzę może w tych programów dla dzieci?