reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Betusia nie jestem z Wawy, a z Krakowa...a stolicy byliśmy tylko na zakupach.
Ja chciałabym jak ciąża się potwierdzi iść do Rogiewicza, on w Komorowie pod Wawą przyjmuje.

aaa rozumiem :)
a nie znam tego lekarza :( a dobry jest????
ja to mam lekarza w Katowicach dr Sodowski :
Centrum Medyczne
a w zasadzie teraz to juz profesor- rewelacyjny tylko 300km odległości ;)

A to żaden problem dojeżdżać. Wydaje mi się świetnym specjalistą i tak myślę że na początku bym do niego chodziła i równocześnie do mojego! A w Warszawie zawsze jest coś do załatwienia więc przy okazji do ginka bym zaglądała...

Bo ktoz by sie spodziewal, ze zajscie w ciaze jest takie skomplikowane... Przeciez takie rzeczy dotycza innych a nie nas...:cool: Ja gdybym wiedziala, ze tyle czasu mi to zajmie, tez bym sie predzej zabrala...
ja tez tak myslalam ze mnie to niedotycZy bo z 1 to niewiadomo kiedy wyszlo to drugie 1 sie ruchnie i bedzie a tu zonk jakbym wiedziala ze takie cyrki beda to tez bym juz rok temu sie zdecydowala

A to żaden problem dojeżdżać. Wydaje mi się świetnym specjalistą i tak myślę że na początku bym do niego chodziła i równocześnie do mojego! A w Warszawie zawsze jest coś do załatwienia więc przy okazji do ginka bym zaglądała...

a cow Wawie robisz jesli mozna spytac???

ja tez tak myslalam ze mnie to niedotycZy bo z 1 to niewiadomo kiedy wyszlo to drugie 1 sie ruchnie i bedzie a tu zonk jakbym wiedziala ze takie cyrki beda to tez bym juz rok temu sie zdecydowala

Dziewczęta kochane jeszcze chwilunia i będziemy miały swoje maluszki :) mówie Wam!!!!!1

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja bym zrobiła wpadkę po zagojeniu się po porodzie- ale ja nie myślałam że będą takie problemy zresztą te 7 lat temu się o tym tak nie mówiło

a cow Wawie robisz jesli mozna spytac???
Tak na prawdę to nic konkretnego. Lubię do złotych tarasów jeździć na zakupy...a np w przyszłą sobotę jedziemy do serwisu z autkiem właśnie do Wawy...więc zawsze przy okazji można coś załątwić.
A kiedyś jak przyjadę to CIę porwę na kawkę. ;-)

kochana tylko pamietaj ze po 1 stracie lekarz bedzie kazal ci sie oszczedzac i kto wie czy niezabroni ci dlugich podrozy musisz miec wszystko na wzgledzie

reklama
Do góry