to jakis wybitny cud lekarz ze pol polski chcesz do niego jezdzic z brzuszkiem?????Betusia nie jestem z Wawy, a z Krakowa...a stolicy byliśmy tylko na zakupach.
Ja chciałabym jak ciąża się potwierdzi iść do Rogiewicza, on w Komorowie pod Wawą przyjmuje.
reklama
Betusia nie jestem z Wawy, a z Krakowa...a stolicy byliśmy tylko na zakupach.
Ja chciałabym jak ciąża się potwierdzi iść do Rogiewicza, on w Komorowie pod Wawą przyjmuje.
aaa rozumiem
a nie znam tego lekarza
ja to mam lekarza w Katowicach dr Sodowski :
Centrum Medyczne
a w zasadzie teraz to juz profesor- rewelacyjny tylko 300km odległości
Bo ktoz by sie spodziewal, ze zajscie w ciaze jest takie skomplikowane... Przeciez takie rzeczy dotycza innych a nie nas...Ja gdybym wiedziala, ze tyle czasu mi to zajmie, tez bym sie predzej zabrala...
no to fakt

ja tez tak myslalam ze mnie to niedotycZy bo z 1 to niewiadomo kiedy wyszlo to drugie 1 sie ruchnie i bedzie a tu zonk jakbym wiedziala ze takie cyrki beda to tez bym juz rok temu sie zdecydowalaBo ktoz by sie spodziewal, ze zajscie w ciaze jest takie skomplikowane... Przeciez takie rzeczy dotycza innych a nie nas...Ja gdybym wiedziala, ze tyle czasu mi to zajmie, tez bym sie predzej zabrala...
A to żaden problem dojeżdżać. Wydaje mi się świetnym specjalistą i tak myślę że na początku bym do niego chodziła i równocześnie do mojego! A w Warszawie zawsze jest coś do załatwienia więc przy okazji do ginka bym zaglądała...
a cow Wawie robisz jesli mozna spytac???
ja tez tak myslalam ze mnie to niedotycZy bo z 1 to niewiadomo kiedy wyszlo to drugie 1 sie ruchnie i bedzie a tu zonk jakbym wiedziala ze takie cyrki beda to tez bym juz rok temu sie zdecydowala
Dziewczęta kochane jeszcze chwilunia i będziemy miały swoje maluszki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mysza84
Fanka BB :)
Tak na prawdę to nic konkretnego. Lubię do złotych tarasów jeździć na zakupy...a np w przyszłą sobotę jedziemy do serwisu z autkiem właśnie do Wawy...więc zawsze przy okazji można coś załątwić.a cow Wawie robisz jesli mozna spytac???
A kiedyś jak przyjadę to CIę porwę na kawkę. ;-)
kochana tylko pamietaj ze po 1 stracie lekarz bedzie kazal ci sie oszczedzac i kto wie czy niezabroni ci dlugich podrozy musisz miec wszystko na wzgledzieA to żaden problem dojeżdżać. Wydaje mi się świetnym specjalistą i tak myślę że na początku bym do niego chodziła i równocześnie do mojego! A w Warszawie zawsze jest coś do załatwienia więc przy okazji do ginka bym zaglądała...
reklama
Ja chyba przyjme taka taktyke jak mi sie w koncu uda z pierwszym...ja bym zrobiła wpadkę po zagojeniu się po porodzie- ale ja nie myślałam że będą takie problemy zresztą te 7 lat temu się o tym tak nie mówiło
Podziel się:
Ja gdybym wiedziala, ze tyle czasu mi to zajmie, tez bym sie predzej zabrala...