Dziewczynki z okazji Dnia Kobiet Fasolek nam wszystkim życzę!!!
i ja się dorzucam do życzeń
:-):-):-)Oby kolejny cykl okazał sie trafiony :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki z okazji Dnia Kobiet Fasolek nam wszystkim życzę!!!
:-):-):-)Mysza jeszcze raz wielkie gratulacjeNo najpiękniejszy z możliwych :-) jejku jak się cieszę.
Tosiu trzymam teraz kciukasy za Ciebie!!!
Powiem Wam że świetny yen elektorniczny Clearblue...nie trzeba się domyślać czy druga kreska widoczna czy może za blada. Polecam
Witaj AgutkaZG :-)
a gdzieś Ty się podziewała ?

i ja się dorzucam do życzeń:-):-):-)
Oby kolejny cykl okazał sie trafiony :-):-)
Nie poszłam na tą betkę, bo jutro i tak pójdę do ginka to mi sprawdzi czy dzidzia się dobrze zagnieździła...a pobieranie krwi to dla mnie niesamowity stres. Głównie dlatego że z reugły kończy się na 4 próbach wkłucia i kończy się na pobieraniu krwi z dłoni. U mnie nie widać wcale żył.
No to kobietki następne starania muszą być owocne!!! Trzymam &&&&&&&&&&&

A ja się zastanawiam jak mi teraz będą ciążę liczyć...bo jak od 1.02 tak jak się liczy cykl po stracie to wyjdzie na to ze ja jestem już w 5 tyg ;-)
I jakby tak było że cykl byłby u mnie normalny to mi test wyszedł dopiero po 6 dniach od spóźnionej @.
Jakbym miała taki Svensonkowy to by mi pokazał który to tydzień, ale u nas chyba takich nie ma.