Svensonka
Fanka BB :)
no ladnie to na gwiazdke bedziecie juz we 4tez bym tak chciala
Nio bedzie bedzie jak bozia da
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ladnie to na gwiazdke bedziecie juz we 4tez bym tak chciala
kochana to by bylo fajnie bo corcia urodzila sie 8 dni po urodzinach meza czyli w tym samym miesiacu co on a jakby drugie sie urodzilo w grudniu tby bylow moim miesiacu bo ja mam urodziny w grudniu ale by pasowalo hihihijest duże prawdopodobieństwo że tak będzie i u Ciebie!!! Poproś tylko o odpowiednie czary -> uwierz w nie i już... :-)
kochana zerkniesz na moje wykresy oba ??? link mam pod sowaczkami
Witaj Dziewczyny!
Wczoraj mnie nie było więc muszę nadrobić cały dzionek ale na szczęście nie naskrobałyście tak dużo jak zwykle, przed wczoraj to wogóle nikogo nie było. Ja muszę wziąść się za pranko, sprzątanko i prasowanko ale teraz posiedzę przy kawusi z wami trochę.
Dziś 28 dc, zero plamień choć zwykle zaczynają się już nawet jakieś znaczki w 25 dc. Wcześniejszy cykl miałam dziwny, od 24 dc plamienia a @ od 26 czyli 2 dni wcześniej przyszła a nawet 3. Jajniki ani macica już mnie nie bolą, coś tak od czasu do czasu poczuje, cycki nabrzmiałe, jak rano wstałam siusiu to tak mi stały że M mówi: - Boże ale masz piersi, ty jesteś w ciąży czy co?
Dziś jak byłam w sklepie to nie kupiłam również podpasek bo doszłam do wniosku że może nie będą już potrzebne a w razie w zawsze zdąrze kupić.
Teraz poczytam co tam u was i czy jakaś fasoleczka jest nowa.
wiedzialam ale nigdy mi sie nieudawalo i niewychodzilo niewiem czemu a dzis juz sie udalo wkoncuMam ochotę na kawusię...zrobie sobie taką z jednej łyżeczki z mleka. Jejku ja to jestem od kawy uzależniona a teraz się trzeba ograniczyć ;-)
Żabko a nie wiedziałaś jak to się cytuje więcej niż 1 post ?!?
Witaj Dziewczyny!
Wczoraj mnie nie było więc muszę nadrobić cały dzionek ale na szczęście nie naskrobałyście tak dużo jak zwykle, przed wczoraj to wogóle nikogo nie było. Ja muszę wziąść się za pranko, sprzątanko i prasowanko ale teraz posiedzę przy kawusi z wami trochę.
Dziś 28 dc, zero plamień choć zwykle zaczynają się już nawet jakieś znaczki w 25 dc. Wcześniejszy cykl miałam dziwny, od 24 dc plamienia a @ od 26 czyli 2 dni wcześniej przyszła a nawet 3. Jajniki ani macica już mnie nie bolą, coś tak od czasu do czasu poczuje, cycki nabrzmiałe, jak rano wstałam siusiu to tak mi stały że M mówi: - Boże ale masz piersi, ty jesteś w ciąży czy co?
Dziś jak byłam w sklepie to nie kupiłam również podpasek bo doszłam do wniosku że może nie będą już potrzebne a w razie w zawsze zdąrze kupić.
Teraz poczytam co tam u was i czy jakaś fasoleczka jest nowa.
kochana to by bylo fajnie bo corcia urodzila sie 8 dni po urodzinach meza czyli w tym samym miesiacu co on a jakby drugie sie urodzilo w grudniu tby bylow moim miesiacu bo ja mam urodziny w grudniu ale by pasowalo hihihi
kochana zerkniesz na moje wykresy oba ??? link mam pod sowaczkami
hahaha udalo mi sie zacytowac 2 posty huuuuraaaaaa!!!!
Mam ochotę na kawusię...zrobie sobie taką z jednej łyżeczki z mleka. Jejku ja to jestem od kawy uzależniona a teraz się trzeba ograniczyć ;-)
Żabko a nie wiedziałaś jak to się cytuje więcej niż 1 post ?!?
witam sie dziewczynki
z okazji Dnia Kobiet życzę Wam duzo fasolek jak najszybciej i
A dziekujemy pajeczkaaaaaa
jak tam synek kopie juz????
kiedy kolejne usg?'
idziesz na 3 lub 4D?
witam sie dziewczynki
z okazji Dnia Kobiet życzę Wam duzo fasolek jak najszybciej i
A dziekujemy pajeczkaaaaaa
jak tam synek kopie juz????
kiedy kolejne usg?'
idziesz na 3 lub 4D?
Normalne usg mamm dopiero 23 marca a potem 9 kwietnia ma znowu badania prenatalne bo to bedzie gdzies kolo 22 tc
Maluch czasami pokopie, ale najczesciej wariuje jak ja spie, albo ide spac obiera sobie godzinki do "zabawy" od 23![]()