reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny
w sobote mialam termin @
dzis zrobilam kolejny test i jedna krecha drugiej ani sladu..
co mysles?
przytulasy byly rowne 3 tyg temu...
przeciez mam czuly test 10 czegos tam..
ach...
a na bete nie moge isc..dzis smigam do warszawy po tate do szpitala (miesiac byl tam) i zostaje u rodzicow zeby nacieszyc sie tatusiem..a tam mala wies..nie ma szans;(
co myslec? co robic?:(

reklama
Ja i od kawy 2 dziennie i herbaty ze 3 dziennie normalnie az mnie telepocze
AAAAAAAAAAAA ktoras wie czy to szkodliwe w pierwszych 3 miesiacach brac cieply prysznic 3 razy dziennie u mnie w szwecji tak zimno ze nawet w domu mi rece i nogi marzna a ze mam prysznic z masazem,sauna i radiem to kozystam ile wlezie boje sie zeby tylko temperATURA CIALA NIE BYLA ZA WYSOKA I ZEBY SIE COS MOJEJ FASOLECZCE NIE STALO

Ja kiedyś słyszałam ze nie powinno się brać gorących kąpieli...ale ciepłe.
Wiem że na pewno w czasie ciąży taka gorąca kąpiel może powodować zwiększenie potliwości. A czy ma jakiś wpływ na dzidziusia to nie wiem.

dziewczyny
w sobote mialam termin @
dzis zrobilam kolejny test i jedna krecha drugiej ani sladu..
co mysles?
przytulasy byly rowne 3 tyg temu...
przeciez mam czuly test 10 czegos tam..
ach...
a na bete nie moge isc..dzis smigam do warszawy po tate do szpitala (miesiac byl tam) i zostaje u rodzicow zeby nacieszyc sie tatusiem..a tam mala wies..nie ma szans;(
co myslec? co robic?:(

To może kup jakiś inny i spróbuj jeszcze z porannego. Bo widzę że cały czas robisz ten sam z czułością 10...może jest jakiś badziewny i nie wychodzi.
Trzymam &&&&& żeby wkońcu pojawiły się dwie krechy &&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no juz tez tak mysle ze moze byc badziewny
myslalam ze lepsza czulos to moze predzej cos pokarze;p
dzis kupilam w aptece bobo-test
zrobie chyba jutro rano
mozna robic go 10 dni po stosunku a jak po dniu @ to o kazdej porzee dnia ale wole poczekac do jutra rana..

zrobie chyba jutro rano
mozna robic go 10 dni po stosunku a jak po dniu @ to o kazdej porzee dnia ale wole poczekac do jutra rana..

a ja w tym miesiącu nie robie testu i koniec :-) co ma byc to bedzie, a te które dostane od mojej psióły schowam do szafki i niech se leżą

zrobie chyba jutro rano

Ja wczoraj zrobiłam ten bobo-test (taki żółty,nie wiem czy masz ten sam) i tak mnie wkurzył że szkoda słów...bo pojawiła się jedna krecha, u mnie już łzy i rozpacz...a tu dopiero po 5 minutach łaskawie pojawiła sie dopiero druga.
Ja polecam ten elektroniczny, już wiem że innych bym nie chciała robić, bo tyle ile ja się wczoraj narozmyślałam czy te krechy nie za blade to moje. A tu od razu wyświetla się wynik i jest wiadomo. A jak się ta klepsydra obracała to kazałam trzymać W. i patrzeć na niego. Szkoda tylko że po 24h wynik znika. I

a ja w tym miesiącu nie robie testu i koniec :-) co ma byc to bedzie, a te które dostane od mojej psióły schowam do szafki i niech se leżą

A te od kolezanki to tylko ciazowe na tak i nie czy o plci tez masz?

Ja wczoraj zrobiłam ten bobo-test (taki żółty,nie wiem czy masz ten sam) i tak mnie wkurzył że szkoda słów...bo pojawiła się jedna krecha, u mnie już łzy i rozpacz...a tu dopiero po 5 minutach łaskawie pojawiła sie dopiero druga.
Ja polecam ten elektroniczny, już wiem że innych bym nie chciała robić, bo tyle ile ja się wczoraj narozmyślałam czy te krechy nie za blade to moje. A tu od razu wyświetla się wynik i jest wiadomo. A jak się ta klepsydra obracała to kazałam trzymać W. i patrzeć na niego. Szkoda tylko że po 24h wynik znika. I

mi tez na obydwoch digitalnych znoknol ale przynajmniej wiem co i jak haha
nawet myslalam zeby sie na spacer przejsc do apteki i kupic ten co pokazuje tygodnie ale tylke sniegu i zimno jest spac mi sie chce ze mi sie odwidzialo bo w poniedzialek ide na usg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁE KOBIETKI.ABY FASOLKI JAK NAJSZYBCIEJ ZAGOŚCIŁY W WASZYCH BRZUSZKACH I SIEDZIAŁY TAM PRZEZ 9 KOLEJNYCH MIESIĘCY:-):-):-)

ja sobie płaczę od rana.żona brata urodziła wczoraj chłopczyka i patrzę na jego śliczną buzię i płaczę ze szczęścia i z tęsknoty za niemowlęciem,za ciążą...już teraz w końcu świadomą,bez stresu...mogłabym się cieszyć jak należy i obserwować ze spokojem ten stan.może za karę, ze jedno dziecko było tak wcześnie,bez przygotowania,drugiego nie będzie wcale:-(

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁE KOBIETKI.ABY FASOLKI JAK NAJSZYBCIEJ ZAGOŚCIŁY W WASZYCH BRZUSZKACH I SIEDZIAŁY TAM PRZEZ 9 KOLEJNYCH MIESIĘCY:-):-):-)

ja sobie płaczę od rana.żona brata urodziła wczoraj chłopczyka i patrzę na jego śliczną buzię i płaczę ze szczęścia i z tęsknoty za niemowlęciem,za ciążą...już teraz w końcu świadomą,bez stresu...mogłabym się cieszyć jak należy i obserwować ze spokojem ten stan.może za karę, ze jedno dziecko było tak wcześnie,bez przygotowania,drugiego nie będzie wcale:-(

1:dziekujemy za zuczenia
2: Co ty babo za bzdury opowiadasz bedzie i to nie dlugo napewno jak uwierzysz a nie bedziesz sie stresowala i plakalaaaaaaaaaaaaaaa
daj sobie sianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wej meza w obrotyyyyyyyyyyyyyyyy
i zacznij ostro imprezowacccccccc

Do góry