reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Skad wniosek, ze bezowocny?

Po prostu tak czuję.

czyli standardzik!!! Ale pichcic pychotek z Córcią nie przestałyscie!!!
My sobie dzisiaj w pracy dogadzamy zamówiłysmy sobie danie dnia, pychota karkóweczka posmarowana musztardka i na to duszona cebulka mniam nie wiedziałam, że tak mozna i zrobię takie mojemu M, a do tego dostałysmy pyszna kawkę
Taki Dzień Kobiet to ja rozumiem !!!

Ale Wam dobrze! :-D
Co do pichcenia,to My to uwielbiamy. :-D
Mój G. ma w piątek imieniny i planuję razem z Zuzią upiec ciasto - Biszkopt z owocami,budyniem i masą kokosową. :-D Już bym chciała je sobie pojeść,haha. :-p :-D

reklama
Ja tez nienawidze zastrzykow, chociaz u mnie nie ma takich prolbemow... A gin tak wczesnie cos juz zobaczy?:confused:

Udało mi się na środę zapisać do tego dr Rogiewicza więc zobaczymy czy coś wypatrzy. Ostatnio jak byłam w ciąży to już w 6 tc było widać kropeczkę.

Witajcie Kobietki!!!

Jestem w szoku i nie wiem co mam myśleć... zrobiłam dzisiaj testa...i...

DWIE KRECHY !!!

Druga co prawda jaśniejsza, ale producent testu napisał "jeśli jednak z lini jest jaśniejsza od drugiej, nie ma to znaczenia, wynik jest pozytywny -ciąża -> jesteś w ciąży!"

Na razie ciężko mi w to uwierzyć, zrobie popołudniu jeszcze jednego i zobaczymy czy potwierdzi! Czyżbym była aż taką szczęściarą ?!?
Wkręcam sobie że może coś na to innego zadziałało ale już mi się po dupie za wymysły dostało do faceta...i miałam nawet nie pisać tutaj o tym, ale ja nie jestem w stanie nic ukrywać. Zresztą po co...

Boże Mysza ty w ciąży jesteś!

GRATULUJĘ CI SERDECZNIE!!!

reklama
Do góry