reklama
no jak gdzie bociany by musialy byc a nie inne zwierzaki bociana niema zadnego to skad te fasolki maja sie brac hihihihihi;-)żyraf pełno a gdzie ten wysyp fasolek?
Mysza84
Fanka BB :)
ja jestem
ale z nędznym humorem
![]()
A co to się dzieje lasencja z Tobą ?!? Nie smuć się tylko głowa do góry!!!
Mysza84
ciężko mi dzisiaj na serduszku jakoś:-( nie umiem odgonić od siebie "tych" myśli brakuje mi sił troszkę, nie widzę sensu w tym wszystkim
![]()
Kurcze może nie jestem najlepszą osobą do pocieszania, ale wiem co czujesz...ja się tak czułam jak wydawało mi się że @ się zbliża.
Pamiętaj że na pewno się uda, tylko czasami wymaga to trochę czasu. Jesteś już umówiona na monitoring więc zobaczysz co z owulką... Trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało się zafasolkować !!!
I pamiętaj przy następnym cyklu postanów sobie że nie czekasz na @ tylko na fasolkę -> mnie to pomogło ;-)
A ja również łapię jakiegoś nerwa, chciałabym żeby ta wizyta odbyła się jutro...żeby mi ginek powiedział że dzidzia uwiła sobie gniazdko tam gdzie powinna i wszystko jest ok. Ale nic jeszcze tylko jutro i w środę rano już się z nim spotkam... Będę jeszcze apelować o kciukasy &&&, ale w tym temacie przypomnę się jutro ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciężko mi dzisiaj na serduszku jakoś:-( nie umiem odgonić od siebie "tych" myśli brakuje mi sił troszkę, nie widzę sensu w tym wszystkim
![]()
A ja również łapię jakiegoś nerwa, chciałabym żeby ta wizyta odbyła się jutro...żeby mi ginek powiedział że dzidzia uwiła sobie gniazdko tam gdzie powinna i wszystko jest ok. Ale nic jeszcze tylko jutro i w środę rano już się z nim spotkam... Będę jeszcze apelować o kciukasy &&&, ale w tym temacie przypomnę się jutro ;-)
dziewczynki głowa do góry - będzie dobrze musi być

a ja sobie walnęłam 2 godzinną drzemke :-) tak mnie jakoś siekło
mój W. nie mógł mnie dobudzić 
a ja sobie walnęłam 2 godzinną drzemke :-) tak mnie jakoś siekłomój W. nie mógł mnie dobudzić
![]()
oby było dobrze jak najszybciej bo chyba psychicznie tego nie wytrzymam

to chyba wina ciśnienia bo ja też przespałam dziś 2 godziny od 13 a wstałam o 9

reklama
Mysza84
a ja sobie walnęłam 2 godzinną drzemke :-) tak mnie jakoś siekłomój W. nie mógł mnie dobudzić
![]()
No moja głowa u góry ze szczęścia, ale nie wiem po co się martwie tą wizytą... zależy mi żeby lekarz mi tylko potwierdził że dzidzia wije gniazdko gdzie trzeba i już będę zadowolona w 100% ;-)
Ehh i zazdraszczam drzemki!
Podziel się:
ale z nędznym humorem