reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam dziewczynki

GRATULUJĘ FASOLKI!!!!!!

raczej tylko tak sobie napiszę,bo u mnie taka kaszana jak mało kiedy.dzień kobiet o dupę roztrzaść.mąż wrócił z pracy to dał mi tulipana,w dodatku samą łodygę bo mu się po drodze zepsuł.a pozostałe do teściowej i babci były całe,ale co będzie się szczypał.zrobiłam mu na obiad frytki bo tak lubi,to nimi walnął do kosza,bo stwierdził że przypalone.a potem sobie gdzieś poszedł.jak wrócił to śmierdział wódą,rozebrał się i teraz śpi.rewelacja.dzień kobiet po ch.....ju.a mieliśmy jechać do teściowej a z nią mieszka też babcia.to teraz kwiatki leżą.

i za co to wszystko?i on chce mieć dziecko?ja już sama nie wiem czy to naprawdę jest odpowiedni czas na ciążę :-(

To musisz z chopem poważnie porozmawiać, bo takie zachowanie jest niedopuszczalne. Szacunek przede wszystkim, a tu szacunku nie widać. I nie dopuść do sytuacji że jutro się obudzi i niby nic się nie stało.

nie wypatruje @ bo ją właśnie mam, a w czwartek mam 8dc miałam iść teraz i za tydzień w czwartek!!! K.....a ale jestem zła :wściekła/y:

Przepraszam za nastrój ale coś mi dziś odbiło chyba :-(
Wiem kochana że teraz @ u Ciebie. A ten Twój ginek to tylko w czwartki przyjmuje ? mnie się wydaje że 8dc to trochę za wcześnie na monitoring, ale może się nie znam

reklama
Ja jestem po braniu clo, u ginekologa byłam w 15 dc i powiedziała że pęcherzyki są bardzo duże i aż żal byłoby to tak zostawić a że mam problem dała mi zastrzyk z ovitrelle. Zanim jednak mi go dała powiedziała że jest możliwość że mogą wyjść bliżniaki gdyby wszystko się udało.
Teraz biorę luteine i czekam ... tak bym chciała już zajść w ciąże i żeby wszystko było ok.
no to trzymam kciuki!!!! ja tez bym chciala blizniaki ( a w ogóle to chociaż jednego zdrowego bobasa)
witam dziewczynki

GRATULUJĘ FASOLKI!!!!!!

raczej tylko tak sobie napiszę,bo u mnie taka kaszana jak mało kiedy.dzień kobiet o dupę roztrzaść.mąż wrócił z pracy to dał mi tulipana,w dodatku samą łodygę bo mu się po drodze zepsuł.a pozostałe do teściowej i babci były całe,ale co będzie się szczypał.zrobiłam mu na obiad frytki bo tak lubi,to nimi walnął do kosza,bo stwierdził że przypalone.a potem sobie gdzieś poszedł.jak wrócił to śmierdział wódą,rozebrał się i teraz śpi.rewelacja.dzień kobiet po ch.....ju.a mieliśmy jechać do teściowej a z nią mieszka też babcia.to teraz kwiatki leżą.

i za co to wszystko?i on chce mieć dziecko?ja już sama nie wiem czy to naprawdę jest odpowiedni czas na ciążę :-(
tulam mocno-- moze pogadaj z nim jak wytrxezwieje moze cosik sie stalo- ale tez nie daj sie co on ossobie mysli!!! bądż dzielna dasz radę!!!!
nie wypatruje @ bo ją właśnie mam, a w czwartek mam 8dc miałam iść teraz i za tydzień w czwartek!!! K.....a ale jestem zła :wściekła/y:

Ciebie też tulam ....

a ja kupiłam sobie dzisiaj castagnus i oeparol...
i nie wiem czy nie zaczac tego brac....
oprócz tego pije krwawnik i macierzanke z ziolek....
myslicie ze moge zacząc castagnusa i wiesiołka?????
tylko że nie wiem czy moge od 8 dnia cyklu hmmmm czy macie moze jakies doswiadczenia???

Ja uciekam już, bo jedziemy na zakupki... :-)
miłego wieczorku!!!

miłego wieczorku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie problem z nim jest taki,że on zawsze zachowuje się jakby się nic nie stało,a potem to sie jeszcze raz obraża na maksa,bo ja nie chciałam z nim gadać,bo mi przykro,bo sie czuję do d...

i jak tu z takim wytrzymać?ja już normalnie nie daję rady.odpadam normalnie.trzymam za was wszystkie kciuki &&&&&&&&&&&&
oby wam się udało :-) ja narazie daję na wstrzymanie bo sobie nie radzę z M.pewnie i tak was będę podglądać,bo skoro trzymam kciuki to muszę obserwowac efekty,ale sama nie wiem czy będe miała wenę cos pisać,bo w tym cyklu to na pewno nic,a potem to ja sama nie wiem czy będę chciała.dziecko chcę ponad wszystko,ale z facetem który potrafi się zachowywac odpowiedzialnie,a nie jak siusiumajtek.

no to buziolki i trzymam &&&&&&&&& za fasolki :-)

witam dziewczynki

GRATULUJĘ FASOLKI!!!!!!

Słoneczko pogadaj ze swoim małżem - nie może być tak i przypadkiem nie duś zali w sobie :tak:

Tulam tulam !!! to chyba normalny humor podczas @ ja ostatnio warczałam na wszystkich :sorry2:

Ja jestem po braniu clo, u ginekologa byłam w 15 dc i powiedziała że pęcherzyki są bardzo duże i aż żal byłoby to tak zostawić a że mam problem dała mi zastrzyk z ovitrelle. Zanim jednak mi go dała powiedziała że jest możliwość że mogą wyjść bliżniaki gdyby wszystko się udało.
Teraz biorę luteine i czekam ... tak bym chciała już zajść w ciąże i żeby wszystko było ok.

Trzymam kciuki za blizniaki !! kiedy testujesz ??/
kochane jeszcze raz życzę spełnienia tego jedynego marzenia dla nas tak ważnego:-):-):-):-)
kochana wzajemnie :-)

tylko że nie wiem czy moge od 8 dnia cyklu hmmmm czy macie moze jakies doswiadczenia???

myśle ze spokojnie możesz brać ale do owulacji chyba tylko

Ja uciekam już, bo jedziemy na zakupki... :-)
miłego wieczorku!!!
kochana odpisalam ci na priv

hej kochane wkoncu doczytalam i wrocilam :) maz juz pojechal do pracy :-( wiec wieczor w dniu kobiet spedze z wami z reszta jak zawsze ale powiem wam kobietki ze dzis chyba cos w powietrzu wisi bo ja tez sie kiepsko czuje glowa mnie caly dzien boli od kilku dni zgaga mnie meczy i cycole robia sie ciezkie wiem @ sie zbliza a niech juz przylazi bo niechce mi sie czekac :-p

wiesz coś o czym ja nie wiem :sorry2: ja się nie nastawiam w tym cyklu co bedzie to bedzie :blink:
macie coś do picia kurde ale mam ssanie dzisiaj wypilam wszystko co bylo w domu :sorry2:
Kacyk?:cool2:;-)

Moim zdanie przyszly czwartek bedzie lepszy! 15dc wiec albo krotko przed, albo krotko po owulce:tak: Bo teraz to co by Ci mogl powiedziec....

Tak wiesiolka mozesz brac tylko do owulki. Castagnus powinno sie zaczac 1dc...

no właśnie problem z nim jest taki,że on zawsze zachowuje się jakby się nic nie stało,a potem to sie jeszcze raz obraża na maksa,bo ja nie chciałam z nim gadać,bo mi przykro,bo sie czuję do d...

i jak tu z takim wytrzymać?ja już normalnie nie daję rady.odpadam normalnie.trzymam za was wszystkie kciuki &&&&&&&&&&&&
oby wam się udało :-) ja narazie daję na wstrzymanie bo sobie nie radzę z M.pewnie i tak was będę podglądać,bo skoro trzymam kciuki to muszę obserwowac efekty,ale sama nie wiem czy będe miała wenę cos pisać,bo w tym cyklu to na pewno nic,a potem to ja sama nie wiem czy będę chciała.dziecko chcę ponad wszystko,ale z facetem który potrafi się zachowywac odpowiedzialnie,a nie jak siusiumajtek.
Moze wlasnie narodziny dziecka nim potrzasnal...?:dry:
Moj tez byl "ciezki" ale poszedl do woja i mu sie znacznie odmienilo;-)

hej kochane wkoncu doczytalam i wrocilam :) maz juz pojechal do pracy :-( wiec wieczor w dniu kobiet spedze z wami z reszta jak zawsze ale powiem wam kobietki ze dzis chyba cos w powietrzu wisi bo ja tez sie kiepsko czuje glowa mnie caly dzien boli od kilku dni zgaga mnie meczy i cycole robia sie ciezkie wiem @ sie zbliza a niech juz przylazi bo niechce mi sie czekac :-p
To posiedzimy tu razem, bo moj M jest na drugiej zmianie i wroci po 22...
Tez mam zgage!!!

reklama
Kacyk?:cool2:;-)

Moim zdanie przyszly czwartek bedzie lepszy! 15dc wiec albo krotko przed, albo krotko po owulce:tak: Bo teraz to co by Ci mogl powiedziec....

Tak wiesiolka mozesz brac tylko do owulki. Castagnus powinno sie zaczac 1dc...

Moze wlasnie narodziny dziecka nim potrzasnal...?:dry:
Moj tez byl "ciezki" ale poszedl do woja i mu sie znacznie odmienilo;-)
ile ja bym dala zeby mojego wkoncu do woja zawolali bo czekamy i czekamy bo chcielibysmy sie wkoncu wyprowadzic od tesciow .....

To posiedzimy tu razem, bo moj M jest na drugiej zmianie i wroci po 22...
Tez mam zgage!!!
to posiedzimy hihihihi

Do góry