Mysza84
Fanka BB :)
witam dziewczynki
GRATULUJĘ FASOLKI!!!!!!
raczej tylko tak sobie napiszę,bo u mnie taka kaszana jak mało kiedy.dzień kobiet o dupę roztrzaść.mąż wrócił z pracy to dał mi tulipana,w dodatku samą łodygę bo mu się po drodze zepsuł.a pozostałe do teściowej i babci były całe,ale co będzie się szczypał.zrobiłam mu na obiad frytki bo tak lubi,to nimi walnął do kosza,bo stwierdził że przypalone.a potem sobie gdzieś poszedł.jak wrócił to śmierdział wódą,rozebrał się i teraz śpi.rewelacja.dzień kobiet po ch.....ju.a mieliśmy jechać do teściowej a z nią mieszka też babcia.to teraz kwiatki leżą.
i za co to wszystko?i on chce mieć dziecko?ja już sama nie wiem czy to naprawdę jest odpowiedni czas na ciążę :-(
To musisz z chopem poważnie porozmawiać, bo takie zachowanie jest niedopuszczalne. Szacunek przede wszystkim, a tu szacunku nie widać. I nie dopuść do sytuacji że jutro się obudzi i niby nic się nie stało.
Wiem kochana że teraz @ u Ciebie. A ten Twój ginek to tylko w czwartki przyjmuje ? mnie się wydaje że 8dc to trochę za wcześnie na monitoring, ale może się nie znamnie wypatruje @ bo ją właśnie mam, a w czwartek mam 8dc miałam iść teraz i za tydzień w czwartek!!! K.....a ale jestem zła
Przepraszam za nastrój ale coś mi dziś odbiło chyba :-(

;-)