reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

dawałam juz Filipowi bobotic i potwierdzam że jest suuper na kolki:) ale kolki juz u nas się skończyły, od tygodnia nie podaje juz boboticu, ale teraz pojawił się problem z puszczaniem bączków... męczy sie przy tym strasznie, czasem nawet płacze, kupiłam przed chwilka to co poleciła mi Kopciuszek, i podałam pierwsza dawkę:) zobaczymy czy pomoże :)

Kopciuszku- Ty podajesz Patrykowi te kropelki codzienie ? Czy tylko jak ma problem z bączkami ?
Podaje codziennie,czasami dwa razy a czasami tylko raz na noc.Dawalam je corce,teraz daje Patrykowi i nie wiem co to kolka:-)nie wiem czy to dzieki kropelkom,czy po prostu moje dzieci nie maja z tym problemu;-)

reklama
mea_osi
cudna Ta Twoja Agatka:):):) fajne foteczki :)

Czy może być inne bezalkoholowe piwo na laktację czy to jest jakieś specjalne to karmi?? bo w uk nie ma ;( a ja bym się chętnie podratowała bo na jedno posiedzenie mam około 40 ml z obu piersi....( i tak było od początku...))

Kasiekkrk ja też poproszę dietkę, na pewno się kiedyś przyda (emac@wp.pl)

Ja znowu z dwójką dzieci, Staś zagilony porządnie.
M się postarał i dostałam ostatnią płytę Hey'a. Trochę spokojna, wolałam jak ostrzej grali, ale podoba mi się, oni się starzeją, zresztą tak jak ja, więc słucha się przyjemnie :-)

Dziewczyny pracujące czy wy kontaktujecie się ze swoim szefem i współpracownikami? Bo mi M mówi, że powinnam się odzywać chociaż, że żyję, a ja już nie pamiętam kiedy z szefem rozmawiałam.

mea_osi
cudna Ta Twoja Agatka:):):) fajne foteczki :)

Czy może być inne bezalkoholowe piwo na laktację czy to jest jakieś specjalne to karmi?? bo w uk nie ma ;( a ja bym się chętnie podratowała bo na jedno posiedzenie mam około 40 ml z obu piersi....( i tak było od początku...))
Z tego co wiem to tylko karmi:tak:

Dziewczyny co myslicie o takim czyms?
NOSIDEŁKO 3D Sport 5-pozycji (936526514) - Aukcje internetowe Allegro
Albo o tym?
SUPER SZELKI do nauki chodzenia + GRATIS !!!!!! (936524086) - Aukcje internetowe Allegro

chodzi o to, że to ciemne piwo bezalkoholowe, byle jakie pasuje :-)
Wiesz, ja jak sciagalam laktatorem tak bez pomocy Lolka to tez max 40 wyciągałam, a jak przykladam go spod pachy do jednego cyca, to wtedy z drugiego nawet 100 wyleci :-)

kurcze,,poplacze sie dzis.... zle mi jakos a i jeszcze moje cyce chyba juz nie karmia malej tak dobrze jak kiedys... a tak bardzo chce ja jak najdluzej karmic:-:)-:)-(jeszcze walcze jak sie da ale i ona cos sie buntuje bo jak jej za malo leci to sie zlosci i tak placzemy obydwie.... ona z(chyba) glodu a ja z bezsilnosci........:confused:

no ja tez sobie ostatnio myslałam zeby zajrzec do planowania
niech mi wylicz kiedy mam wrocic
i niech wie ze mam chec wrocic

reklama
mea ale ładna ta Twoja Agatka! a jaka sukienka! najlepsza jest fotka ze śliniaczkiem!:D

kurcze,,poplacze sie dzis.... zle mi jakos a i jeszcze moje cyce chyba juz nie karmia malej tak dobrze jak kiedys... a tak bardzo chce ja jak najdluzej karmic:-:)-:)-(jeszcze walcze jak sie da ale i ona cos sie buntuje bo jak jej za malo leci to sie zlosci i tak placzemy obydwie.... ona z(chyba) glodu a ja z bezsilnosci........:confused:

najwazniejsze to sie nie denerwowac bo to spala pokarm !!! spokojnie :) wypij karmi, bawarke, uspokoj sie troszke ... a i pokarm wroci i mala sie uspokoi :) wszystko bedzie dobrze tylko NIE PLACZ !!

Do góry