reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja byłam ale musiała przerwać moją wizytę u Was bo jechaliśmy do babci żeby synek dał kwiatka
no to ladnie moj mezu tez dzis kwiatki rozdawal hihihia ja juz ledwo siedze ale zaloze sie ze jak ja juz z tad pojde i poloze4 sie spac to wtedy babeczki sie zejda hihihi ale ja juz jestem uzalezniona od forum hihihi:sorry2:

reklama
zabka tylko troche postów do 1000 a z Tobą nikt nie chce pisać dzisiaj (no oprócz mnie oczywiście;-):-D)
no walcze do tysiaka hihi ale juz zmykam jednak spac siedzialam tu sama podad godzine hihihi i jestem padnieta dobranoc

mój mąż mówi że z laptopem się ożenię
dobrze ze moj niewie ile ja czasu spedzam na bb hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Widzę że wszyscy świętują Dzień Kobiet!!!!!!
Mysza GRATULACJE FASOLKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OLKALE
Owocnych przytulanek!!!!!!!
JA czekam teraz na owu i mam nadzieje ze teraz sie uda !

Pozdrawiam !!!!!!!!!!

moze wszystkie maja boboseksy dzis...chodz macku tak im postow napiszemy ze jutro beda musialy nadrabiac duuuzo stron hihihihi i beda zalowaly ze z nami nieposiedzialy hihihii
ja troche zaniedbuje BB...próbuje złapać dystans...

ja tez tak myslalam ze mnie to niedotycZy bo z 1 to niewiadomo kiedy wyszlo to drugie 1 sie ruchnie i bedzie a tu zonk jakbym wiedziala ze takie cyrki beda to tez bym juz rok temu sie zdecydowala
ja by się szybciej na pierwsze zdecydowała ;)

Witaj AgutkaZG :-)
a gdzieś Ty się podziewała ?
No właśnie...też juz o Tobie myslałam...?

Mysza jeszcze raz wielkie gratulacje
Do mnie dzis przylazła @ takze zaczynamy nowe staranka .
Miłego dzionka dziewczyny
przykro słyszeć...:(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁE KOBIETKI.ABY FASOLKI JAK NAJSZYBCIEJ ZAGOŚCIŁY W WASZYCH BRZUSZKACH I SIEDZIAŁY TAM PRZEZ 9 KOLEJNYCH MIESIĘCY:-):-):-)

ja sobie płaczę od rana.żona brata urodziła wczoraj chłopczyka i patrzę na jego śliczną buzię i płaczę ze szczęścia i z tęsknoty za niemowlęciem,za ciążą...już teraz w końcu świadomą,bez stresu...mogłabym się cieszyć jak należy i obserwować ze spokojem ten stan.może za karę, ze jedno dziecko było tak wcześnie,bez przygotowania,drugiego nie będzie wcale:-(
no Lena nie zawsze jest tak jak sobie wymyślimy :( ale tzreba wierzyć i pozytywnie się nastawiac...jak nie wtym cyklu się uda to w następnym...

Czemu ty na betkę nie pójdziesz?

Wiem że taki długi czas pracy to przesada.
Ja właściwie studiowałam parę lat temu tam a czego twoja mama uczyła?
Wiecie co ja to się zdziwiłam, kiedy były przytulańce w owu to naprawdę bolało podczas seksiuku i to mocno. Wczoraj M mnie dorwał po pracy i mimo że tak sobie myślałam że pewnie w trakcie @ dostanę albo jakieś plamienie zaraz będzie to nic się nie działo i kompletnie nic mnie nie bolało. Teraz mam sucho i nie czuje nic ale nie nastawiam się choć gdzieś w środku mam malutką nadzieją, dziwi mnie brak plamień ale różnie to bywa.
gastronomi czy obsługi klienta...Nowakowska...

tzrymam kciuki, zeby objawy były na fasolkę :)

Pajeczko podpowiedz mi proszę jake badania mogłabym zrobić na środową wizytę. Jadę do nowego ginka i myślałam żeby już jechać z wynikami.

Oczywiście że będziesz mieć deprechę jak nie zmienisz myślenia!!! Wypatruj fasolki, a nie deprechy i @... ;-) Kochana Ty sama mnie tego uczyłaś a teraz co się dzieje! Proszę się znowu nakręcić w druga stronę.
A w czwartek który będziesz miałą dc ?

No ja robiłam całą morfologię + mocz i do tego mozesz zrobic sobie glukozę no i jeszcze miałam toxoplazme, chlamydie, różyczkę i kiłę robioną - ale moze poczekaj co zleci Ci lekarz?

życzę Wam

no właśnie problem z nim jest taki,że on zawsze zachowuje się jakby się nic nie stało,a potem to sie jeszcze raz obraża na maksa,bo ja nie chciałam z nim gadać,bo mi przykro,bo sie czuję do d...

i jak tu z takim wytrzymać?ja już normalnie nie daję rady.odpadam normalnie.trzymam za was wszystkie kciuki &&&&&&&&&&&&
oby wam się udało :-) ja narazie daję na wstrzymanie bo sobie nie radzę z M.pewnie i tak was będę podglądać,bo skoro trzymam kciuki to muszę obserwowac efekty,ale sama nie wiem czy będe miała wenę cos pisać,bo w tym cyklu to na pewno nic,a potem to ja sama nie wiem czy będę chciała.dziecko chcę ponad wszystko,ale z facetem który potrafi się zachowywac odpowiedzialnie,a nie jak siusiumajtek.

no to buziolki i trzymam &&&&&&&&& za fasolki :-)
bunia a moze Twój Pan się nie zmieni puki Ty się nie zmienisz...z
zagrałam kiedyś bronią mojego J i okazało się, ze jego broń nie jest tak mocna jak mu się wydawało...mamy powazny krysys za soba i wiem, ze tylko cheć i kompromis dwóch stron mogą naprawić zwiazek...inaczej nto jaest toksycznie przynajmniej dla jednej ze stron...słowa przykre i gorzkie...przepraszam, ale szczere...

Kochane dziękuje za wszystkie słowa wsparcia i poparcia...tzrymajcie kciuki...dziś nawet bez specjalnych zabiegów życidajny płyn nie wylewał sie ;) w srodę będe wiedziął co z tym pęcherzykiem sie wydarzyło :)

Dobrej Nocy życzę...pewnie kończę dziś ostatnia :)

reklama
Witam się z rana :-)

miłego dnia życze kobietki :tak:

Witam się również!!!
Dziewczynki mam pytanko, co powiedziec młodej dziewczynie, która była w pierwszej ciaży i poroniła!

Moja koleżanka lezy w szpitalu i jest podobno załamana, wiem jak Wy co znaczy nie zachodzic i i znam to od 2 lat, ale w tym wypadku nie wiem co powiedzieć. To nie moja przyjaciółka tylko koleżanka z pracy i raczej się sobie nie zwieżamy, takie luźne wesołe rozmowy jak z kobietka owszem, ale w tej sytuacji nie wiem jak się zachować??? Pomocy...

Do góry