reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam dziewczeta i najlepszego zycze!
Skad wniosek, ze bezowocny?

Ja tez nienawidze zastrzykow, chociaz u mnie nie ma takich prolbemow... A gin tak wczesnie cos juz zobaczy?:confused:

Ja tez nie kupowalam za wczasu tamponow - bo po co?;-) A pozniej lecialam do sklepu, bo mi po nogach cieklo;-):-D
A tam gadasz glupoty!!!
Ja na pierwsze dziecko czekam, wiec za co mnie niby kaza?;-)
za nic Cię kochana nie każą,masz rację,po prostu jakis pesymizm mi się straszny włączył;-)

Ano nie wierzyłam, ale się udało :-D:-D:-D i dopiero jak sobie powiedziałam że nie czekam na @ tylko na fasolkę to się pojawiły II krechy!!! A to ktoś mądry tutaj na forum zalecił!
czyżbym to była ja? ta która dziś od rana, sama ciągle narzeka i przestała wierzyć?:-D

reklama
ja w sobote mialam termin @
dzis test i ewidentnie 1 czerwona krecha
co mam myslec?
jak nie jestem wciazy to czemu @ nie przychodzi
ile mozna czekac i czekac?:(
mam taki dlugi cykl wied od przytulasow do dnia @ czekalam tyle dni i co teraz? znowu nic? jutro mija 3 tyg od przytulasow..

Czemu ty na betkę nie pójdziesz?

Mi w lutym @ spuźniała się 3 dni.. jeden dzień po terminie zrobiłam test i niestety jedna krecha..
stwierdziłam że poczekam jeszcze pare i zrobie kolejny ale po 2 następnych dniach no niestety @ się pojawiła.. może na to ma wpływ psychika.. ja tak bardzo chce mieć dzidziusia że może przez to.. dzień przed @ to mi sie wydawało że mam wszystkie objawy wczesnej ciąży..
no ale cóz.. marzec bedzie 3 miesiącem naszych starań.. może terz sie uda.. :) do owu jeszcze 10 dni :)

Witam nową staraczkę i życzę II kreseczek!

jeszcze jedno pytanko czy mozna je kupić w aptece czy tylko sprzedaz wysyłkowa ?

Ja kupiłam w Superpharm przeceniony na 16 zł

tak te 24 czy 48 h to przesada

to WSG studiowałąś :) moja mama tam kiedyś uczyła, kilka lat temu...wtedy to jeszcze kolfer był...

witajcie popłudniową porą :)
u nie jakoś lepszy humorek dzisiaj, choć do dobrego to daleko...trochę z małżem poszaleliśmy wieczorem i posz;liśmy na całosć ...mam nadzieje, ze pecherzyk nie pękł i owu jeszcze nie mam...

Wiem że taki długi czas pracy to przesada.
Ja właściwie studiowałam parę lat temu tam a czego twoja mama uczyła?

dziewczynki oto małe skarby łapcie fluidki
Andzia
351i9te.jpg

Aleks
5cjgh.jpg

Tosia te maluchy są cudowne!

Pisalas, ze fajny wiec ogladam. Teraz ogladam w necie drugi odcinek - Iza rodzi!!!

A trzeba za to płacić czy nie?

Wiecie co ja to się zdziwiłam, kiedy były przytulańce w owu to naprawdę bolało podczas seksiuku i to mocno. Wczoraj M mnie dorwał po pracy i mimo że tak sobie myślałam że pewnie w trakcie @ dostanę albo jakieś plamienie zaraz będzie to nic się nie działo i kompletnie nic mnie nie bolało. Teraz mam sucho i nie czuje nic ale nie nastawiam się choć gdzieś w środku mam malutką nadzieją, dziwi mnie brak plamień ale różnie to bywa.

A trzeba za to płacić czy nie?

Wiecie co ja to się zdziwiłam, kiedy były przytulańce w owu to naprawdę bolało podczas seksiuku i to mocno. Wczoraj M mnie dorwał po pracy i mimo że tak sobie myślałam że pewnie w trakcie @ dostanę albo jakieś plamienie zaraz będzie to nic się nie działo i kompletnie nic mnie nie bolało. Teraz mam sucho i nie czuje nic ale nie nastawiam się choć gdzieś w środku mam malutką nadzieją, dziwi mnie brak plamień ale różnie to bywa.
Nie trzeba placic.

Oby ta innosc byla objawem:tak:

Ja sie wlasnie dowiedzialam, ze kolejna kolezanka jest w ciazy... A ja?!:-(

NO właśnie tak mi się też wydawało...WIĘC CO...TRZYMAJ SIĘ SAMA SWOICH DOBRYCH RAD!!!
Mnie pomogły :-) i Tobie życzę tego samego!!! &&&
już będę grzeczna:-) koniec narzekania,żegnaj @ witaj ciążo:-D dziękuję kochana:tak:
Nie trzeba placic.

Oby ta innosc byla objawem:tak:

A Ty słońce też już pewnie jesteś,tylko jeszcze o tym nie wiesz:tak:

A nie mówił nic że truskawka Ci się zmieniłą ?!? :-):-):-):-):-):-):-):-) bo mój się tak wymądrzał już od 2 tygodni i mu się sprawdziło :-) i też było dość sucho ostatnio.

Ty też już niedługo &&&

A do mnie z allegro spływają zamówione teściory owulacyjne, termometry etc...
Muszę to zebrać do kupy i którejś z Was wysłać... z życzeniami żeby było tak jak u mnie że nie trzeba będzie już nawet otwierać ;-) ;-) ;-)

asiucha, rzeczywiście dziwne to wszystko,skoro zazwyczaj są plamienia a teraz ich nie ma, to coś w tym jest:) i jeszcze ta susza.no,no;) masz rację z tym nakręcaniem ale jak tu tego nie robić skoro się tak chce?!:D ja tak do połowy cyklu jestem twarda i pewna swego a potem...szkoda gadać:p

Wiesz, bez normalnej owulki to raczej ciezko zaciazyc;-)

Myszka to szybko sie ta Twoja truskawa zmienila...:dry:

Maćku a jesteś pewna że jej nie było? chyba Pajeczka pisała że nawet lekarze twierdzili u kogoś że owu nie ma a była ciąża:tak: na razie zabraniam Ci negatywnie myśleć:-) <odezwała się ta co ciągle mysli pozytywnie:-D:-D:-D>

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Myszka to szybko sie ta Twoja truskawa zmienila...:dry:
:-) niom...oczywiście nie wiem czy to dokładnie 2tyg temu pierwszy raz mi tak powiedział ale już trochę czasu minęło i cały czas się trzymał tego!
Zresztą ja jestem pewna że ta owulka to była pomiędzy 11-14.02, a ten test co wyszedł na owu pozytywny 24.02 to mnie na pewno oszukał ;-)

Do góry