reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Taka ciąża jest wtedy kiedy ciąża rozwija się poza obrębem macicy i ostatnio dość o tym głośno.
Dlatego tak ważne jest usg na początku ciąży żeby wykluczyć taką ciążę.
Pamiętam jak mi ginek pierwsze robił to właśnie powiedział -> sprawdzimy czy nie ma ciąży pozamacicznej.
Bardzo ważne żeby ją wykryć na początku, bo jest to dość niebezpieczne.

Najważniejsze że u Suzi została wykryta w miarę szybko...i może zabieg nie będzie konieczny.

a czy sa jakies objawy takiej ciazy?
znajoma mowila ze klulo ja podbrzusze

reklama
Jeszcze gorące :-D :

zdjcie0043.jpg

ale słoneczko kochane :-) tez taką niuśkę chce :tak:

Jestescie kochane!!!!!!!!!!!!!łezki same cisną sie do oczu:*

Suzi po to jesteśmy kochana żeby cię podnośic na duchu - trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i żeby cie zabieg ominął !!!!

Suzi a powiedz mi kochana czy miałaś jakieś dolegliwości ? Np silne bóle ? W którym tc lekarz to potwierdził ?

Pierwsze co to poszłąm na bete.I była pozytywna.Lekarz zlecił kolejne 2 zeby sprawdzic czy dobrze rośnie, ( w ten sposób tez widac czy jest ok) i przyrastała za wolno, ale przyrastała. a jak zrobiłam 3 to wzrost był prawie żaden:(Potem usg i brak "czegokolwiek" w jamie macicy.Usg miałąm wczoraj.I powiem Wam ze lekarz bardzo był zdziwiony,jak patrzyła na usg.Nie mam zadnych boli...nic!!!Piersi bardzo bolą...
Kazał mi jutro zrobic jeszcze bete...I jak @ sie nie pojawi to do szpitala.Chyba ze pojawiły by sie jakies bole to tez natychmiast do szpitala!

Tylko ja sie zastanawiam co w tym szpitalu mi bedą robic?????bo skoro w macicy nic nie ma to po co zabieg czyszczenia??????
A z tych nerwów wczoraj nie zapytałąm co i jak!!!!!!

I jeszcze po usg badał mnie ginbekologicznie i tez był zdziwiony ze nic m nie nie boli:/

też bym chciała taką księżniczkę, a bede miała księcia :) moze za drugim razem :p ja juz powoli mysle a maz jest przerazony jak ja go lubie denerwowac :)))

Pierwsze co to poszłąm na bete.I była pozytywna.Lekarz zlecił kolejne 2 zeby sprawdzic czy dobrze rośnie, ( w ten sposób tez widac czy jest ok) i przyrastała za wolno, ale przyrastała. a jak zrobiłam 3 to wzrost był prawie żaden:(Potem usg i brak "czegokolwiek" w jamie macicy.Usg miałąm wczoraj.I powiem Wam ze lekarz bardzo był zdziwiony,jak patrzyła na usg.Nie mam zadnych boli...nic!!!Piersi bardzo bolą...
Kazał mi jutro zrobic jeszcze bete...I jak @ sie nie pojawi to do szpitala.Chyba ze pojawiły by sie jakies bole to tez natychmiast do szpitala!

Tylko ja sie zastanawiam co w tym szpitalu mi bedą robic?????bo skoro w macicy nic nie ma to po co zabieg czyszczenia??????

I jeszcze po usg badał mnie ginbekologicznie i tez był zdziwiony ze nic m nie nie boli:/

jeżeli jest ciąża pozamaciczna to chyba jest w jajowodzie wiec gdziec musi byc i oni muszą ją usunąc tylko ja nie wiem czy to samo przejdzie ot tak jak to pozamaciczna

reklama

Cholerka. Dziwne to wszystko,faktycznie. Strasznie bym chciała,żeby to była pomyłka. Tzn.,wiem,że taka pomyłka byłaby okrutna,ale... Aj nie wiem,jaks ię wyrazić,po prostu strasznie mi przykro. :-(
Przepraszam za ten post.
:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Do góry