R
RiSiA
Gość
Na pewno podziała! W końcu na pewno! :-)
Wiesz,w wielu przypadkach "ogonek" odpada.Ale księciunio tez będzie na pewno superowy! :-)
Aga pewnie tak, tylko u mnie dwie różne lekarki potwierdziły siusiorka wiec pewnie bedzie
Ja wierze ze ten lekarz wie co robi.Powiedział ze jeszcze jest na tyle wczesnie ze mozna poczekac.Kazał mi napic sie wina i wziąc gorącą kapiel.
On chce uniknąc zabiegu,ale oczywiscie jesli nie bedzie sie dało no to coz zrobic...
JEzeli ciaza jest na tak wczesnym etapie i ma sie nie utrzymac to lepiej zeby poleciała sama
Agutka nie masz za co przpraszac...Samo zycie!!!!Wiem ze nie ja pierwsza to przechodze i nie ostatnia!!!
Ale bardzo głeboko wierze ze za 3 razem sie uda i bedziemy miec swoje malenstwo!!!!
Suzi ja sie na ciążach pozamacicznych nie znam wiem tylko, ze gdzies one sie "zagnieżdzają" poza macicą oczywiscie i wiem, ze mogą narobic wiele szkód kobiecie dlatego się robi zabiegi. Moze metoda Twojego lekarza jest dobra trudno mi powiedziec ja tylko kiedys czytałam, ze własnie przy pozamacicznych robią zabiegi.

Ale księciunio tez będzie na pewno superowy! :-)