reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Na pewno podziała! W końcu na pewno! :-) :tak:

Wiesz,w wielu przypadkach "ogonek" odpada. :-p Ale księciunio tez będzie na pewno superowy! :-)

Aga pewnie tak, tylko u mnie dwie różne lekarki potwierdziły siusiorka wiec pewnie bedzie :) ale ja sie strasznie ciesze :) bedzie synus mamusi :) tylko jeszcze musze przetrwać wojne z mezem o imie i bedzie super:)

Ja wierze ze ten lekarz wie co robi.Powiedział ze jeszcze jest na tyle wczesnie ze mozna poczekac.Kazał mi napic sie wina i wziąc gorącą kapiel.
On chce uniknąc zabiegu,ale oczywiscie jesli nie bedzie sie dało no to coz zrobic...
JEzeli ciaza jest na tak wczesnym etapie i ma sie nie utrzymac to lepiej zeby poleciała sama:(

Agutka nie masz za co przpraszac...Samo zycie!!!!Wiem ze nie ja pierwsza to przechodze i nie ostatnia!!!
Ale bardzo głeboko wierze ze za 3 razem sie uda i bedziemy miec swoje malenstwo!!!!

Suzi ja sie na ciążach pozamacicznych nie znam wiem tylko, ze gdzies one sie "zagnieżdzają" poza macicą oczywiscie i wiem, ze mogą narobic wiele szkód kobiecie dlatego się robi zabiegi. Moze metoda Twojego lekarza jest dobra trudno mi powiedziec ja tylko kiedys czytałam, ze własnie przy pozamacicznych robią zabiegi.

reklama
ty nawet mnie nie strasz ja mam podobnie jak bylam w 4 tygodniu i robil mi usg tez nic nie widzial dal mi 2 kartki z badaniem krwi s-hCg jedno na miejscu zrobilam drugie po 2 tygodniach czyli w ten czwartek.
Cycki mam wielkie i pieczace pozatym nic dobry apetyt i bol w kregoslupie dolnym.
jak to napisalas to jestem przerazona a jak u mnie tez powie za drugim razem ze nic nie widzi a wizyte mam dopiero w poniedzialek teraz mam myslice normalnie mnie na wymioty zbiera
A testy ciazowe wychodzily pozytywne bo u mnie 2 testy tak?????
Kochan nie wolno Ci tak myslec!!!!!!:no::no::no::no:ZABRANIAM!!!!!Bedzie wszystko dobrze!!!!!

Kazda kobieta jest inna .
Tak testy pozytywne(zrobiłam ich 6)bo cieżko było mi uwierzyc!
Piersi tez mnie mega bolą.A poza tym nie miałam zadnych objawow, moze od czasu do czasu mnie zemdliło.ale nic wiecej.

Spokojnie poczekaj do usg i zobaczysz pieknego dzidziusia:tak::tak::tak::tak:

Mysza nie dostałam nic na wywołanie.Kazał mi poprostu odstwic leki na podtrzymanie...

Kobieto nie panikuj :) u mnie dopiero w 5 tc było widac sam malutki pecherzyk i to na dobrej jakosci sprzęcie wiec jak byłas w 4 tc to miał prawo nic nie widziec :) i tez sie zastanawiałam, czy bedzie zarodek bo pecherzyk był pusty a potem w 6 tc był i zarodek i serduszko wiec nie nerwowo:)

Ja tak zawsze mam panika na calego a dotego umyslalam sobie ze po wyciagnieciu spirali moja fasoleczka mogla zabladzic i gdzies tez jest w zlym miejscu bo przy synku wymiotowalam a teraz nic mi nie jest tylko cyce wielkie

Suzi ja sie na ciążach pozamacicznych nie znam wiem tylko, ze gdzies one sie "zagnieżdzają" poza macicą oczywiscie i wiem, ze mogą narobic wiele szkód kobiecie dlatego się robi zabiegi. Moze metoda Twojego lekarza jest dobra trudno mi powiedziec ja tylko kiedys czytałam, ze własnie przy pozamacicznych robią zabiegi.
nie koniecznie tez słyszała o dziewczynie która nie miała nic w środku i był to dopiero 2,5 miesiąca i chyba z tego co wiem jak sie nie krwawi przez całe te miesiące to właśnie tak najpierw każą postępować bo gorzej gdy sie krwawi tak przez cały czas jak ma się @ a testy wychodzą pozytywne wtedy od razy zabieg - nie wiem jak wam to wytłumaczyć ale chyba rozumiecie o co mi chodzi

wczoraj jak Ciebie przeczytała na wspomagaczach to sie popłakałam tak mi sięprzykro zrobiło ale będzie dobrze musi być i jeszcze będziesz miała tyle dzidziusiów, że krewni powiedzą żebyście przestali się tyle rozmnażać-suzi trzymaj się

Jestes kochana
WSZYSTKIE JESTESCIE WSPANIAŁE_DZIEKUJE ZE JESTESCIE:*

Aga pewnie tak, tylko u mnie dwie różne lekarki potwierdziły siusiorka wiec pewnie bedzie :) ale ja sie strasznie ciesze :) bedzie synus mamusi :) tylko jeszcze musze przetrwać wojne z mezem o imie i bedzie super:)

Pajeczko ja tez sie nie znam.Ale wierze ze krzywdy lekarz nie da mi zrobic, tym bardziej ze rozmawialismy i wie ze jestem juz po jednej stracie.I dlatego powiedział ze najlpszym rozwiązaniem powinna byc samoistna @.
A z bety nie do konca wiadomo czy cos sie wogóle zagniezdziło, bo sa tak małe wyniki!I to jest w tym wszystkim pocieszające.Powiedział ze jesli był by to wynik np.500 a potem 1000 to odrazu do szpitala.A ja bete mam na bardzo małym poziomie, bo 43.

Ja tak zawsze mam panika na calego a dotego umyslalam sobie ze po wyciagnieciu spirali moja fasoleczka mogla zabladzic i gdzies tez jest w zlym miejscu bo przy synku wymiotowalam a teraz nic mi nie jest tylko cyce wielkie

Bo każda ciąża jest inna...jeszcze przyjdzie czas na romanse z muszelką!
I nie nakręcaj się bo ja to robię razem z Tobą!

reklama
A ja słyszałam że beta właśnie ma tak szybko rosnąć...najlepiej drugie tyle przez 2 dni...
Pajka czy Ty wiesz jak to jest z tą betą, bo ja normalnie zaraz zwariuje...czekam na wyniki swojej bety a do 16 jeszcze daleko.

Ostatnia edycja:
Do góry