?????a ja juz wiem...ale wam niepowiem....
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
witam wszystkie staraczki
)troche mnie tu nie bylo i juz pewnie nie zdaze nadrobic z czytaniem hehehe...u mnie wszystko ok
)tylko mam mega mdłosci....a u was jak ze starankami?sa jakies nowe fasolki???????????a co sie stalo suzi???????? bo widzialm testy ze jest atu chyba cos zlego sie stalo
(tzrymaj sie kochana
mysza gratulujeeeeeeeeeeeeee
)))))))))))
mysza gratulujeeeeeeeeeeeeee
a ja juz wiem...ale wam niepowiem....
o ty babo gadaj szybko !!!!
Mysza84
Fanka BB :)
Kochane wróciła.... bo żyć bez Was nie mogę ;-)
BETKA 59,18 !!! :-) ciąża zaczyna się powyżej 5 :-)
Dziękuję za kciuki :-* w czwartek poproszę ponownie ! :-)
Hej ewelina!!! No włąśnie coś Cię długo nie było...
u Suzi okazało się że pojawiła się ciąża pozamaciczna, dzisiaj nam o tym napisała. Na szczęście szybko wykryli i może nie będzie konieczny zabieg.
u Suzi okazało się że pojawiła się ciąża pozamaciczna, dzisiaj nam o tym napisała. Na szczęście szybko wykryli i może nie będzie konieczny zabieg.
co sadzisz Tośka? ja też na balkoniku chcę mały ogródek warzywny...na razie tylko kwiatki mam
ja sadze pomidorki koktailowe, papryke, szczypiorek, sałate, oregano, bazylie, w zeszlym roku posadzilam fasolke ale kot mi obzarl hihi do tego poziomki truskawki i mnóstwo bratków
Kochane wróciła.... bo żyć bez Was nie mogę ;-)
no to bardzo się ciesze teraz moge isc gotowac obiad hehe kciuki puscilam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja tez taki zakupie na nastepny cykl jakby co ale to dopiero jak @ przylezie... wierze że się uda tym razem przy ziółkach więc mysle o fasolince a nie o @ a coPolecam Clearblue, Strumieniowy test owulacyjny cyfrowy - kosmetyki, perfumy, perfumeria dopiero 1 cykl z tymi testami i zobaczymy jakie bedą efekty
większośc z nas tutaj stosuje testy i inne wspomagacze farmakologiczne i ziółka
witamy i trzymamy kciuki za owulke :-)

to dobrze że juz nie potrzebny :-)Ja stosowałam, ale takie jakieś badziewne z allegro...i wg mnie one nie są dobre. Zresztą ktoś się wypowiadał kiedyś że zrobił na raz trzy i każdy pokazał coś innego.
Zamówiłam też ten elektroniczny Clearblue, bo on jakiś taki bardziej wg mnie wiarygodny jest, ale już okazał się niepotrzebny :-)
ja tak miałam w poprzednm cyklu po usg w 8 dc lekarz stwerdzil brak dominanta a w 21 lekarsk stwierdzila że owulka byla bo jeszcze mialam resztki sluzu owulacyjnego- ale bez usg wiec podejrzewam że to jakaś podpucha była ;-)aha jeszcze mialam napisac ze ja chodze na monitoring i w nastepnym cyklu z clo tez ide... ale si eboje jak cholera juz sie boje a nawet jeszcze nowego cyklu nie mam ....na mnie testy owu nie dzialaja za cholere... jeslei lekarz poweze owu bedzie za jakis czas to moge robic bo tak jaksame widzialyscie ja mam wszystkie takie same z druga ciut bledsza kreska od kontrolnej ...:/
no w Wawie kosztuje roznie jak chcialam zrobic bez skierowania to mi babka zaśpiewala 60 zł niezle a robila kolo siebie kolo domu i zaplacilam 50 zł bo 6 zl w tym pobranie ;-) niezle i na nastepny dzien dostalam @ a wynik byl ponizej 0,1Witam kobietki![]()
Myszko trzymam kciuki najmocniej jak potrafie
Martuśka działeczka-super sprawa.zwłaszcza teraz,zajmiesz nią mysli i nie wiadomo kiedy fasoleczka po cichu wskoczy do brzuszka![]()
co do bety, u mnie kosztuje w lux medzie ok 30 zł także cena z wawy mnie zabiła<szok>

tylko ziołka i wyzluzowanie i wierzę że się uda... ale łatwo sie mówi wiem wiem....ale na wiekszosc nie zadzialalo... jak teraz z clo sie nie uda to pieprze to i nie mierze tempki nie chodze do gina nie wywoluje okresu bede sobie pila tylko ziola i juz i ni ebede mierzyc tempki tlko sobi ebede zyla tak normalnie moze za rok wyjdzie... glupie to wszystkop jest![]()
[QUOT=*Tośka*;5125667]Dokładnie trzeba wierzyć w to że się uda i koniec !!!! pesymizm w niczym nie pomoże a bardzo szkodzi więc główka do góry - bedzie dobrze :-)[/QUOTE]
święte słowa trzeba myśleć pozytywnie!!!!
no nie mow hop ;-)dzieki dziewczynki za pocieszenie chyba sie ide zazyc gdzies w domku albo po faje lece bo mnie juz nerwy biora ... ehh milego dzionka!!
no no no tylko nei pal moze idz na joge--- pomaga
mysza w tym cyklu nie ma szansu bo biore dupka juz 4 dni od wizyty ... i czekam na @
no dobra opcję przyjełaś ale do takich decyzji to każda w innym momencie dojrzewa.... ale ja tryzmam kciuki aby się udałoDziewczyny najlepiej to wogóle nie myśleć.... chociaż to raczej niemożliwe pomyślicie..
Jestem jednak dobrym przykładem na to że da się wyluzować i nie myśleć tak o zaciążeniu.
Z męzem staraliśmy się teraz 13miesiecy o drugie dziecko... w styczniu niestety kolejna porażka i powiedziałam sobie że już ostatnia... że to koniec że już nie chcę że mam dosyć..
Od tamtego czasu nie liczę wogóle sobie dni cyklu nie wiem teraz na jakiej jestem fazie nawet. Poprostu zaczeliśmy z mężem normalnie funkcjonować i nie myśleć tyle. Na początku uważaliśmy bo ja nie chciałam się już starać.. ale teraz w tym miesiacu jest nieco inaczej bo nie zabezpieczamy się wogóle. Zobaczymy jak tak można długo sobie baraszkować... jak nam sie uda to bedziemy bardzo sie cieszyli jak nie to trudno ale życ chcę normalnie bez presji żadnej..
Poprostu czekamy na jakiś cud może się kiedyś pojawi. Ale nie naciskam na to..
Może moja decyzja jest też tak luźna pownieważ jestem młoda i do 30tki brakuje mi jeszcze 5 lat.. I głupio wierzę że w przeciągu tych pięciu lat to chyba nam się uda i bedziemy mieli drugie dziecko.
Czas pokarze.
:-)

oj ja buziki tez uwielbiam...ja jutro poszaleje , a co tam kupie sobie jakies buty bo uwielbiam![]()

Kochana tulam mocno.... nie mowie nic więcej ....Witam Was dziewczęta.
U mnie sytuacja nie jest dobra.Jest to ciaza pozamaciczna.Mam jeszcze troszkę poczekac zeby @ przyszła samoistnie
Bo lekarz chce uniknąc zabiegu.
CHciała bym juz miec to za sobą
Pozdrawiam Was bardzo mocno i za wszystki trzyamam kciuki:*
a le cudownia Zuzia ... do schrupaniaJeszcze gorące:
![]()
ja tez taka chcę kruszynkę 
dziewczyny
dzis rano zrobilam test taki z apteki bo mialam predzej z allegro takie pskowe niby czule...
na tym bobo-test wyszla tez jedna czerwona krecha-ale miala jescze nadzieje bo przeciez niektorym z was hormon wzrastaal np nawet 5 dni po terminie @.
tyle ze mnie jakas godz temu nawiedzila @.
trudno..
stwierdzilismy ze dalsze staranie przelozymy na pozniej-tzn po slubie..
pozdrawiam Was kobietki i trzymam &&& za was wszystkich.
buzka;*
to ja tulam i trzymam kciuki za nastepny cykl... mimo wszystko...
hmmmm ja się niz znam ale z drugiej strony wczesniejsze wykrycie pozamacicznej --- to dobrze bo jest bardzo niebezpieczna- lekarz wie co robi jeszcze raz tulam mocno i jestem z Tobą!!!!!Pierwsze co to poszłąm na bete.I była pozytywna.Lekarz zlecił kolejne 2 zeby sprawdzic czy dobrze rośnie, ( w ten sposób tez widac czy jest ok) i przyrastała za wolno, ale przyrastała. a jak zrobiłam 3 to wzrost był prawie żadenPotem usg i brak "czegokolwiek" w jamie macicy.Usg miałąm wczoraj.I powiem Wam ze lekarz bardzo był zdziwiony,jak patrzyła na usg.Nie mam zadnych boli...nic!!!Piersi bardzo bolą...
Kazał mi jutro zrobic jeszcze bete...I jak @ sie nie pojawi to do szpitala.Chyba ze pojawiły by sie jakies bole to tez natychmiast do szpitala!
Tylko ja sie zastanawiam co w tym szpitalu mi bedą robic?????bo skoro w macicy nic nie ma to po co zabieg czyszczenia??????
A z tych nerwów wczoraj nie zapytałąm co i jak!!!!!!
I jeszcze po usg badał mnie ginbekologicznie i tez był zdziwiony ze nic m nie nie boli:/
POZYTYWNE MYŚLENIE !!!! Nie ma co przyciągac do siebie czarnych mysli!!1 po co w ogole myślec o takich głupotach trzeba werzyć że będzi edobrze i modlić sie o to i nic wiecej czlowiek nie jest w stanie zrobic....powiem Ci tak równie dobrze moze sie stac cos w 15 tc, w 30 tc sa takie przypadki nawet tutaj na forum ja o tym nie mysle , jestem pozytywnie nastawiona, ze mnie to jednak nie spotka, ze zawsze sobie poleze pogadam do mojego synka, ze wsio bedzie dobrze, ze oboje damy rade i ze ma sobie tam zdrowo rosnąc uspokajam siebie i nie stresuje dzieckaKażdy tydzień ciąży niesie za sobą jakies komplikacje, moze niesc niepowodzenie, ale po co sie zadręczac całą ciąże? to ma byc okres szczęścia dla nas a nie myślec o Boże skoro ją to trafiło, to moze u mnie tez tak jest.
Są rzeczy niezależne od nas tylko od tego tam u góry i tylko on zadecydije czy donosze szczęśliwie ciąże czy nie, ja nie mam na to większego wpóływu niestety tak jest.
bo nie mam tylko mnie naciaga jak wiecej zjem
A podobno ostrych rzeczy hiskiego pikantnych tez nie wolno jesc tak mi kiedys znajoma mowila masakra
To moze na basen tez nie bo chlor w wodzie????
ale sa baseny specjalne dla kobiet w ciazy i maluszkow z ozonem, wtedy nie musisz chodzic do chlorowanego-- ale do takiego to trezeba miec ze soba ponoc badania....
reklama
to ja tez taki zakupie na nastepny cykl jakby co ale to dopiero jak @ przylezie... wierze że się uda tym razem przy ziółkach więc mysle o fasolince a nie o @ a co![]()
ja kupiłam a jak bedzie nie potrzebny to oddam komuś poprostu i tyle ;-)
Podziel się: