• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Ja po wizycie:-) młodemu w brzuchu dobrze:tak: nigdzie się nie wybiera. Co mnie bardzo zersztą cieszy mam jeszcze dwa tygodnie na pozałatwianie różniastych spraw.

W pierwszej ciąży na tym etapie to myślałam że jajo zniosę z niecierpliwości a teraz luz , mam czas:-)

Mój mały Jasio wędrowniczek znowu się przekręcił teraz siedzi sobie na skos :-D:-D:-D:confused::confused:

Ciekawe jak tam ewcia dzisiaj o 15 miała cc, a no i Tabasia trzymam kciuki za jutro

To niesprawiedliwe co dzieje się z małym Bartusiem. Takie maleństwo i już tyle się nacierpi. Madziu trzymaj się dzielnie i nie poddawaj, z każdym dniem na pewno będzie lepiej!

madzia trzymam mocno kciuki!!!

Tabasia POWODZENIA!! Mi jutro termin mija ech...

koza chyba znalazłaś sposób na Hanke... dla świętego spokoju pewnie będziesz ją tak lulać :-p
no ale każdy sposób jest dobry hihihi:-D:-D:-D

Witajcie Kobietki!
Nasz synuś przyszedł na świat 6marca 2010r o godzinie 21.20 z wagą 3720 i miarą 59cm. Poród siłami natury. Imie oczywiście Kubuś :-) No i 10pkt apgar

reklama
Jestem :-(:-(:-( Niestety nie rodzę i się nic nie zapowiada, wszystko jest zamknięte dosyć wysoko, jestem załamana, eh... Wizyta w poniedziałek i wtedy dostane przedłużenie zwolnienia. Nie chcę rodzić po terminie, ale widać na to się zapowiada!!

Na pocieszenie kupiłam Colę i idę zaraz zrobić Kopiec Kreta :P

Madziu trzymam kciuki za Bartusia!!

Ewcia30 urodziła, wysłała również mmsa ale nie mogę odczytać wiadomość wklejam na odpowiedni wątek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry