ja najpierw to bym tym rodzicom natukla w te glowyNo dokladnie. Do tego jak takie dziecko naslucha sie w domu narzekania na szkole i nauczycieli to jaki ma miec do nich pozniej stosunek?
reklama
A jakie leki wciskasz?może i fajna, ale cały czas masz cele do zrealizowania, czyli plany sprzedaży, no i cię oceniają za to...łatwo też nie jest dostać się do lekarzy, bo pacjenci...poza tym mam wrazenie, ze ocena mojej pracy zależy od decyzji wielu ludzi: lekarza czy wybierze mój lek, pacjenta czy wykupi, apteki czy czasem nie wymieni...ciagle nowe targety sprzedażowe...nie ma czasu na oddech...to taki wyscig szczurów, tzrba być kreatywnym...no nieraz czuje sie jaj taka cytryna. którą się wyciska...kiedyś mi się podobało, ale teraz czuje, ze sie wypaliłam:-(
Moze moj lekafrz mi je zapisuje....
tak i u nas wlasnie jest ta pomorska fabryka mebli klosekochana nowe nad wisła z tamtad pochodzisz![]()
No dokladnie!ja najpierw to bym tym rodzicom natukla w te glowy
Ja pamietam, ze jak kiedykolwiek powiedzialam cos w rodzaju "glupi nauczyciel..." to mama mi zawsze zwracala uwage, jak moge tak w ogole mowic o kims starszym i wyksztalconym...
A teraz to rodzice tak o nas mowia...
lipanthyl na trójglicerydy i HDL, Phleboda na żylaki, Kreon enzymy trzustki, Duspatalin zespół jelita drazliwego - bóle brzucha, Betaserc na zaroty głowy...A jakie leki wciskasz?Moze moj lekafrz mi je zapisuje....
![]()
staram się nie wciskać tylko pokazywać pacjentów u ktrych miałby zastosowanie i ktrórym by pomógł...ale moze przez to mam słabe wyniki teraz..moz erobię to już mało przekonywujaco ?
no dokladnie , nie mowilo nic bo jeszcze w chacie byla draka . A teraz nauczyciel cos mowi a rodzic no bo on , kurcze temat rzeka normalnieNo dokladnie!
Ja pamietam, ze jak kiedykolwiek powiedzialam cos w rodzaju "glupi nauczyciel..." to mama mi zawsze zwracala uwage, jak moge tak w ogole mowic o kims starszym i wyksztalconym...
A teraz to rodzice tak o nas mowia...
tak i u nas wlasnie jest ta pomorska fabryka mebli klose
wiem wiem kochana jestem w temacie meblowym
Ostatnio edytowane przez moderatora:
olkale dzieki jutro bede mieszac i picA pijesz to raz dziennie czy wiecej razy
staram sie pić 2 razy ale dzisiaj zastrajkowałam i jeszcze nie wypiłam
macie rację z ta dyskusją o szkole, rzeczywiście w duzej mierze to wina rodziców...moja mama była nauczycielką i jakiś szacunek dla tego, kto mnie może coś nauczyć mam we krwi...no ale nie wszsyscy tak mają
tak??a znasz ta fabryke i to moje zadupie??a ty skad jestes???i czym sie zajmujesz???wiem wiem kochana jestem w temacie meblowym![]()
reklama
Te schorzenia mnie nie dotycza, wiec Cie nie wspomoge kupnem;-)lipanthyl na trójglicerydy i HDL, Phleboda na żylaki, Kreon enzymy trzustki, Duspatalin zespół jelita drazliwego - bóle brzucha, Betaserc na zaroty głowy...
staram się nie wciskać tylko pokazywać pacjentów u ktrych miałby zastosowanie i ktrórym by pomógł...ale moze przez to mam słabe wyniki teraz..moz erobię to już mało przekonywujaco ?
Widocznie Twoj blad tkwi w tym, ze za malo wcisasz;-)
Lece wziasc prysznic...
Podziel się: