reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

staram sie pić 2 razy ale dzisiaj zastrajkowałam i jeszcze nie wypiłam ;) wogołe do dupy mam nastrój...

macie rację z ta dyskusją o szkole, rzeczywiście w duzej mierze to wina rodziców...moja mama była nauczycielką i jakiś szacunek dla tego, kto mnie może coś nauczyć mam we krwi...no ale nie wszsyscy tak mają :(

no taki dzien chyba ja tez jakos nie najlepiej choc lepiej niz wczoraj :(
a jeszcze jedno pytanko wszystkiego po lyzce na kubek

tak??a znasz ta fabryke i to moje zadupie??a ty skad jestes???i czym sie zajmujesz???

ja wspolpracuje z ta firma no za duzo powiedziane moja firma w ktorej pracuje .zajmujmy sie sprzedaza mebli . Ja generalnie zajmuje sie cyferkami , papierami kierownikuje sobie troche , a mieszkam w poznaniu :)
a to wiesz jestem w wielkim szoku ze tyle ludzi zwolnili

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no taki dzien chyba ja tez jakos nie najlepiej choc lepiej niz wczoraj :(
a jeszcze jedno pytanko wszystkiego po lyzce na kubek
tak mniej więcej...siemienia moze być więcej :)

ja tez uciekam...monż kończy kolację i spróbuję się odprężyć...moze ksiązke poczytam...

ale mnie boli podbrzusze, moze ten pęcherzyk pękł, a moze nerwy ?

Dobranoc Kochane

tak mniej więcej...siemienia moze być więcej :)

ja tez uciekam...monż kończy kolację i spróbuję się odprężyć...moze ksiązke poczytam...

ale mnie boli podbrzusze, moze ten pęcherzyk pękł, a moze nerwy ?

Dobranoc Kochane

a moze byc ze pekl , ja to ostatnio usiasc nie moglam tak mnie bolalo ,

dobranoc kochna buziaki :)

ja wspolpracuje z ta firma no za duzo powiedziane moja firma w ktorej pracuje .zajmujmy sie sprzedaza mebli . Ja generalnie zajmuje sie cyferkami , papierami kierownikuje sobie troche , a mieszkam w poznaniu :)
a to wiesz jestem w wielkim szoku ze tyle ludzi zwolnili
no w tym miesiacu mieli zwolnic 150 ludzi a juz zmienili liczbe na 230 zwolnien

no tak rynek stanal to tna koszty i kto na tym cierpi ludzie .Normalnie szok
tylko ze oni sa gluuu[pi bo zamiast zwalniac tyle ludzi to mogli by robic tansze meble dla normalnych ludzi to by mieli wiekszy zbyt a nie jak oni robioa meble po kilkadziesiac tysiety za komplet to niema sie co dziwic ze plajtuja kretyni normalnie bezmozgi i tyle

Z szynaka meble tez masz do czynienia?

mieliśmy , a dlaczego pytasz ?
jak widze to my z tego samego rejonu jeteśmy :)

tylko ze oni sa gluuu[pi bo zamiast zwalniac tyle ludzi to mogli by robic tansze meble dla normalnych ludzi to by mieli wiekszy zbyt a nie jak oni robioa meble po kilkadziesiac tysiety za komplet to niema sie co dziwic ze plajtuja kretyni normalnie bezmozgi i tyle

no ceny to faktycznie maja, ale jest to wyzsza polka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana przecież właścicielem jest Niemiec i on w pierwszym zamierzeniu na handel na zachód robił a potem ewentualnie do nas- no masz rację mogli by robić i droższych i tańszych dla zwykłych ludzi i myślę że byłby lepszy efekt

reklama
Do góry