reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja podobnie tylko dom i do tego jeszcze wywóz śmieci 2 razy w miesiącu więc rachunek duży przecież woda też droga i żywność też a gdzie tu reszta jakieś ciuchy, butki fryzjer(chociaż od czasu do czasu) gdzie wyjazdy tak jak np. Niemcy czy Francuzi i zresztą pozostali Europejczycy

bo my chyba nie zyjemy w europie
ale wiecie co tak patrzac na to wszystko to my tak najgorzej nie mamy , my tylko chcemy taka maluska jedna rzecz :)

no ja pierdziele zajebista kwota i co z tym zrobic
idziesz odbierasz a potem patrzysz na to i niewiesz co z tym robic wkoncu siadasz i placzesz bo sie zastanawiasz czy za toi jakis rachunek zaplacic czy dziecku cos kupic wrrr...

ja tez bede powolutku spadac , kurcze pranie od 2 h czeka na mnie w pracle , a myslalam ze sie samo powiesi e.....:baffled:
no samo sie niepowiesi hihihii no chyba ze w nocy krasnoludki przyjda ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry