reklama
czarne myśli nas dzisiaj nachodządokladnie brak warunkow
ale lzej sie robi![]()
ja podobnie tylko dom i do tego jeszcze wywóz śmieci 2 razy w miesiącu więc rachunek duży przecież woda też droga i żywność też a gdzie tu reszta jakieś ciuchy, butki fryzjer(chociaż od czasu do czasu) gdzie wyjazdy tak jak np. Niemcy czy Francuzi i zresztą pozostali Europejczycy
bo my chyba nie zyjemy w europie
ale wiecie co tak patrzac na to wszystko to my tak najgorzej nie mamy , my tylko chcemy taka maluska jedna rzecz
tak to chyba to ta żałość do świata i całej resztybo my chyba nie zyjemy w europie
ale wiecie co tak patrzac na to wszystko to my tak najgorzej nie mamy , my tylko chcemy taka maluska jedna rzecz![]()
To zobaczcie jakie my jestesmy zajebioszcze, skoro pomimo takich warunkow a nie innych dajemy rade![]()
noooo ;-)
no na mnie już czas bo ostatnio jakoś chodzę nieprzytomnanoooo ;-)
no na mnie już czas bo ostatnio jakoś chodzę nieprzytomna
ja tez bede powolutku spadac , kurcze pranie od 2 h czeka na mnie w pracle , a myslalam ze sie samo powiesi e.....

idziesz odbierasz a potem patrzysz na to i niewiesz co z tym robic wkoncu siadasz i placzesz bo sie zastanawiasz czy za toi jakis rachunek zaplacic czy dziecku cos kupic wrrr...no ja pierdziele zajebista kwota i co z tym zrobic
no samo sie niepowiesi hihihii no chyba ze w nocy krasnoludki przyjdaja tez bede powolutku spadac , kurcze pranie od 2 h czeka na mnie w pracle , a myslalam ze sie samo powiesi e.....![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
idziesz odbierasz a potem patrzysz na to i niewiesz co z tym robic wkoncu siadasz i placzesz bo sie zastanawiasz czy za toi jakis rachunek zaplacic czy dziecku cos kupic wrrr...
dokladnie jak sie na to wszystko patrzy to sie plakac tylko chce
reklama
Podziel się: