reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to moja sukieneczka ktora wlasnie skonczylam dla dzidzi :) imoj pesek :)

Załączniki

• sukieneczka1..jpg
    sukieneczka1..jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 35
  • sukieneczka-1..jpg
    sukieneczka-1..jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 37
  • niuniek..jpg
    niuniek..jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 32
  • niuniu..jpg
    niuniu..jpg
    42 KB · Wyświetleń: 29
reklama
dzieki wielkie , ze mnie wspieracie juz dzis kupie test a jutro go zrobie i jak wyjda 2 krechy smigam do gina od razu!!!jutro dam Wam znac co i jak ;)

bialo niebieskie np bialo zielone :) w takich kolorach jakie dotane w sklepie ... zobacze czy mi wyjda w ogole bo jeszcze nie robilam ... sukienki tez jeszcze nie robilam ale wyszla wiec ma nadzieje ze ogrodniczki tez wyjda :)

kurcze a u mnie niby pęcherzyk miał pęknąć przedwczoraj...sama nie wiem? Nie podoba mi się wykres mój...znowu zeby góra i dół...pewnie nie byóło owulki:no: jade dziś do gina popołudniu zobaczymy co on powie...choć nie moge mu powiedzieć o starankach, bo on odradzał:zawstydzona/y:...
spojrzalam i ohoho zajrzyj tez prosze na moj bo szok u mni normalnie dzis
to moja sukieneczka ktora wlasnie skonczylam dla dzidzi :) imoj pesek :)
piekne kurde masz talent babo

PAJKAA moja tempka zwariowala dzis spadla do 36,2 nigdy tak niska najnizsza jaka mialam to 36,3 a od paru dni spada i spada najpierw bylo 36,55 nastepny dzien 36,4 potem 36,35 a dzis 36,2 i juz sama niewiem co mam myslec jestem skolowana

reklama
PAJKAA moja tempka zwariowala dzis spadla do 36,2 nigdy tak niska najnizsza jaka mialam to 36,3 a od paru dni spada i spada najpierw bylo 36,55 nastepny dzien 36,4 potem 36,35 a dzis 36,2 i juz sama niewiem co mam myslec jestem skolowana

Żabko a mozesz to wkleic tutaj na forum jako obraz bo ja nadal u Ciebie widze pusty wykres

Do góry