reklama
MALUTKA1023
Zaangażowana w BB
dzieki wielkie , ze mnie wspieracie juz dzis kupie test a jutro go zrobie i jak wyjda 2 krechy smigam do gina od razu!!!jutro dam Wam znac co i jak 
R
RiSiA
Gość
to moja sukieneczka ktora wlasnie skonczylam dla dzidziimoj pesek
![]()
śliczna ta sukieneczka a masz cos dla chłopczyka
dzieki wielkie , ze mnie wspieracie juz dzis kupie test a jutro go zrobie i jak wyjda 2 krechy smigam do gina od razu!!!jutro dam Wam znac co i jak![]()
Kochana lekarz i tak nic nie zauważy
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
PAJKA mam buciki sznurowane z zakladkami i czapeczki i opaski i zabieram sie nie dlugo jak skoncze zamowienia do ogrodniczek dla chlopczyka 
to moja sukieneczka ktora wlasnie skonczylam dla dzidziimoj pesek
![]()
ło matko ale słodziak kiecka tez niczego sobie
R
RiSiA
Gość
PAJKA mam buciki sznurowane z zakladkami i czapeczki i opaski i zabieram sie nie dlugo jak skoncze zamowienia do ogrodniczek dla chlopczyka![]()
ojej ja bym chciała zobaczyc te ogrodniczki dla chłopczyka, ale robisz je w kolorze niebieskim czy tez inne kolory ??
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
bialo niebieskie np bialo zielone
w takich kolorach jakie dotane w sklepie ... zobacze czy mi wyjda w ogole bo jeszcze nie robilam ... sukienki tez jeszcze nie robilam ale wyszla wiec ma nadzieje ze ogrodniczki tez wyjda 
R
RiSiA
Gość
bialo niebieskie np bialo zielonew takich kolorach jakie dotane w sklepie ... zobacze czy mi wyjda w ogole bo jeszcze nie robilam ... sukienki tez jeszcze nie robilam ale wyszla wiec ma nadzieje ze ogrodniczki tez wyjda
![]()
oj to koniecznie potem wklej
spojrzalam i ohoho zajrzyj tez prosze na moj bo szok u mni normalnie dziskurcze a u mnie niby pęcherzyk miał pęknąć przedwczoraj...sama nie wiem? Nie podoba mi się wykres mój...znowu zeby góra i dół...pewnie nie byóło owulkijade dziś do gina popołudniu zobaczymy co on powie...choć nie moge mu powiedzieć o starankach, bo on odradzał
...
piekne kurde masz talent baboto moja sukieneczka ktora wlasnie skonczylam dla dzidziimoj pesek
![]()
PAJKAA moja tempka zwariowala dzis spadla do 36,2 nigdy tak niska najnizsza jaka mialam to 36,3 a od paru dni spada i spada najpierw bylo 36,55 nastepny dzien 36,4 potem 36,35 a dzis 36,2 i juz sama niewiem co mam myslec jestem skolowana
reklama
R
RiSiA
Gość
PAJKAA moja tempka zwariowala dzis spadla do 36,2 nigdy tak niska najnizsza jaka mialam to 36,3 a od paru dni spada i spada najpierw bylo 36,55 nastepny dzien 36,4 potem 36,35 a dzis 36,2 i juz sama niewiem co mam myslec jestem skolowana
Żabko a mozesz to wkleic tutaj na forum jako obraz bo ja nadal u Ciebie widze pusty wykres
Podziel się:
jade dziś do gina popołudniu zobaczymy co on powie...choć nie moge mu powiedzieć o starankach, bo on odradzał
...