reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek - fura fajowa!
Kwiatuszek - fajnie, że fotelik do Was dotarł:-)

Ja się dziś rozczarowałam. Dealer Inglesiny nie prowadzi detalu, poinformował, że wózek jest dostępny u nich w Poznaniu i na przesyłkę kurierską będę czekać 1 dzień. Podał mi 2 sklepy - jeden z Jeleniej Góry a drugi z Legnicy. Dzwonię, a sprzedawczynie jakieś takie lewe, nic nie wiedzą i ich wypowiedzi raczej do zakupu nie nakłaniały, bo:
- ona musi się dowiedzieć jaka cena..
- tych wózków to nikt nie kupuje.. ( a ja to niby co zamierzam zrobić?!)
- ona nie ma aktualnego cennika..
- ona nie wie, czy ten kolor będzie dostępny (zaznaczam, ze wybraliśmy najpopularniejszy granat-biel i mówię jej, że mam info od dealera, że wózek i kolor vernice jest)..
- ona nie wie ile będzie trwała przesyłka
I w ogóle mnie o numer kontaktowy nie poprosiły tylko same kazały oddzwonić, "może jutro".
W doopie mam taką obsługę!!
Wózek za prawie 4tysiące chcę, a one zamiast poprosić o numer, powiedzieć że ustalą wszystko i mnie poinformują to tylko problem za problemem mi wymieniają. Tak się wkurzyłam, że im nagadałam ile wlezie:
- że się powinny na szkolenie z obsługi klienta wybrać
- że sama takie szkolenia prowadzę to zapraszam;-)
- że nie dziwię się jak im sklep padnie, bo z takim podejściem do klienta to daleko nie zajadą
- że zgłoszę do dealera jak zostałam potraktowana itp. itd.
- że cennik mają dostępny on-line
No i ostatecznie skorzystamy z oferty internetowej bobowozki.com.pl - tam babka konkretna, wszystko wiedziała co i jak, jeszcze torbę gratis dostanę:-) Na przesyłkę czeka się 4-5dni, więc pośpiechu nie ma, a wózki w kolorze vernice są u nich cały czas dostępne:-) Uff..

reklama
Zaczęliśmy remont pokoju dziecięcego całą para. :-) Nareszcie :-) Malowanie w czwartek. Brakuje tylko dywanu, żyrandolu i karnisza (na razie jest stary żyrandol i karnisz). Ale to z czasem.
Oświetlenie chciałabym kupić takie: _ZIELONY PLAFON DO POKOJU MAŁEGO ODKRYWCY_!!!! (941592195) - Aukcje internetowe Allegro

fajne można je w castoramach kupić . Ja dla synka kupiłam taka lampe :)
LAMPA MASSIVE - KSIĘŻYC PROMOCJA (946697546) - Aukcje internetowe Allegro

To taka gdzie oparcie się nie rozkłada tylko całe siedzisko się przechyla do tyłu
tu masz przykład
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY ABC Design 3-TEC COOKIES_ (936451735) - Aukcje internetowe Allegro
tego oparcie nie rozłożysz tylko całośc się przechyla do tyłu
a to już wiem o co chodzi
bardzo modna jest teraz taka spacerówka ale rzeczywiście tez bym takiej nie chciala

moja cócia ma taki plafon i kinkiet:
100_5795..jpg
100_5796..jpg

no i jeszcze pochwalę się bucikami mojego synusia :-):
100_5798..jpg

a ja niestety zrezygnowałam z zakupu stanika do karmienia i kupiłam zwykły bo niestety staników w moim rozmiarze 80I nie można kupić - NIE WYSTĘPUJĄ - nie wiem dlaczego producenci zakładają że kobiety tylko z rozmiarami max dd karmią dzieci?:wściekła/y: a co z tymi które mają większe:baffled:

a ja niestety zrezygnowałam z zakupu stanika do karmienia i kupiłam zwykły bo niestety staników w moim rozmiarze 80I nie można kupić - NIE WYSTĘPUJĄ - nie wiem dlaczego producenci zakładają że kobiety tylko z rozmiarami max dd karmią dzieci?:wściekła/y: a co z tymi które mają większe:baffled:

kochana to pojedź do mojego sklepu z bielizną. tam mają bardzo dużo rozmiarów ponad standard. tyle, że ceny też mają odpowiednio wysokie - ale jakość naprawdę rewelacyjna. chcesz namiary? to sklep w Warszawie

reklama
Do góry