Dziewczyny mi też właśnie podoba się ten biustonosz w kropki. Jak któraś go ma to proszę o opinię. Ja też na razie nie kupuję lepszych biustonoszy do karmienia bo po poierwsze nie wiem czy w ogóle będę karmić (w sensie, że nie wiadomo jak to będzie) a po drugie nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać.
reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
To coś dla dagsili :-)kici69 w leroy merlin te same lampy są zdecydowanie tańsze sama zobacz Plafon TIMEO - Dziecięce lampy wiszące, Świat Dziecka w Leroy Merlin więc jeżeli masz gdzieś pod bokiem ten sklep to tam jest spory wybór
To coś dla dagsili :-)
hehe faktycznie :-)
ide meza namawiac

Ella1
Fanka BB :)
dziewczyny, czy myślałyście o jakiś urządzeniach monitorujących oddech dziecka ??
Ja się ciągle zastanawiam....

Kwiatuszku Tymusiowe buciki eleganckie 
Mój mąż stwierdził,że powinnam mieć zakaz kupowania bucików bo trochę przeginam, ale przecież są takie słodkie...
Dołączam fotki buciorków i prezentów jakie Maja dostała od mojej siostry :-) Chciałam rampersika i mam
))
Mój mąż stwierdził,że powinnam mieć zakaz kupowania bucików bo trochę przeginam, ale przecież są takie słodkie...
Dołączam fotki buciorków i prezentów jakie Maja dostała od mojej siostry :-) Chciałam rampersika i mam
Załączniki
Kittek, słodziutkie te buciki, reszta również!!
Wytłumacz mężowi, że prawdziwa kobieta musi mieć kolekcje rzeczy na B;-) butów, biżuterii i bielizny:-)
A ja wczoraj płacąc za aukcje allegro sama się w łeb puknęłam - kupuję już większe rozmiary i znów wygrałam masę aukcji:/
Wytłumacz mężowi, że prawdziwa kobieta musi mieć kolekcje rzeczy na B;-) butów, biżuterii i bielizny:-)
A ja wczoraj płacąc za aukcje allegro sama się w łeb puknęłam - kupuję już większe rozmiary i znów wygrałam masę aukcji:/
Kittek super kolekcja butkow!!!!
A tam z tylu to Żyrafa Sophie sie kamufluje? Czy zwykla maskotka? Tez chcialam kupic, fajna jest????????
Katik nie mam pojęcia kto to Sophie (muszę się doszkolić) na metce jest napisane PAWS. U nas żyrafki królują na łóżeczku, przewijaku, komodzie, szafie, na mojej pidżamce, na pościeli no i jeszcze ten pluszaczek. Szukam jeszcze jakiś naklejek safari
Mam nadzieję, że żyrafki się z kubusiowymi bohaterami nie pogryzą

reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
rampersy górą!! 

Podziel się: