reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny mi też właśnie podoba się ten biustonosz w kropki. Jak któraś go ma to proszę o opinię. Ja też na razie nie kupuję lepszych biustonoszy do karmienia bo po poierwsze nie wiem czy w ogóle będę karmić (w sensie, że nie wiadomo jak to będzie) a po drugie nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać.

reklama
Kwiatuszku Tymusiowe buciki eleganckie :)

Mój mąż stwierdził,że powinnam mieć zakaz kupowania bucików bo trochę przeginam, ale przecież są takie słodkie...
Dołączam fotki buciorków i prezentów jakie Maja dostała od mojej siostry :-) Chciałam rampersika i mam :)))

Załączniki

• P2170996..jpg
    P2170996..jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 69
  • P2170992..jpg
    P2170992..jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 59
  • P2170998..jpg
    P2170998..jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 57
  • P2171006..jpg
    P2171006..jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 56
  • P2170999..jpg
    P2170999..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 62
Kittek, słodziutkie te buciki, reszta również!!
Wytłumacz mężowi, że prawdziwa kobieta musi mieć kolekcje rzeczy na B;-) butów, biżuterii i bielizny:-)

A ja wczoraj płacąc za aukcje allegro sama się w łeb puknęłam - kupuję już większe rozmiary i znów wygrałam masę aukcji:/

Kittek super kolekcja butkow!!!!
A tam z tylu to Żyrafa Sophie sie kamufluje? Czy zwykla maskotka? Tez chcialam kupic, fajna jest????????

Kittek super kolekcja butkow!!!!
A tam z tylu to Żyrafa Sophie sie kamufluje? Czy zwykla maskotka? Tez chcialam kupic, fajna jest????????

Katik nie mam pojęcia kto to Sophie (muszę się doszkolić) na metce jest napisane PAWS. U nas żyrafki królują na łóżeczku, przewijaku, komodzie, szafie, na mojej pidżamce, na pościeli no i jeszcze ten pluszaczek. Szukam jeszcze jakiś naklejek safari :) Może te Lidlowskie co od jutra w ofercie są będą z żyrafkami :)))
Mam nadzieję, że żyrafki się z kubusiowymi bohaterami nie pogryzą:-D

dzisiaj w końcu ogarnęłam część ciuszków Kubusia zatem pochwalę się kilkoma... zapomniałam zrobić fotki bucików, ale to może już jutro :-D
DSC08040..jpgDSC08047..jpgDSC08042..jpgDSC08036..jpg
pencil.png
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry