ja przestalam pic ziolka po wizycie u ginas i zacze je pic tym razem pd 1 dnia @ bo teraz i tak za pozno zaczelam je picscully czyli co wykoprzystalas pieknie owu i nastepna fasolinka bedzie na kilka dni
zabka hmmm dziwny masz ten cykl ... ja jak mialam bezowulacyjny kiedys przed ciaza to podobnie wygladal.. w wiesz czy owy byla?? dziwne a pijesz ziola i moze juz @ dostaniesz bo ci cykl skroci sie ??
jesli mialaby byc owu to mialabym mega chcice na sex tak zawsze mialam a teraz nic i sluz jakis dziwny ostatnio wodnisty i niewiem jhaki kolor mial dzis rano bialy lepki potem kremowy jak smatki rozwodnione alke nieprzejrzysty i nie jak bialko jajka zobaczymy jaka jutro bedzie ta tempka a od poniedzialku zaczynam moja 13 dniowa dietke wiec teraz czekam tylko na @ zeby zaczac pic ziolkakobietko, a może ty właśnie masz okres okołoowulacyjny, bo właśnie wtedy spada tempka, a potem rośnie![]()
oj takim specem od kompa to ja niejestem hihi nawet niewiem co to ten zrzut ale jak sie kliknie ta ta fotke to sie powiekszaGrunt,że widoczny.
A następnym razem proponuję zrzut ekranu,tzw. "screenshot". ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: