reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

scully czyli co wykoprzystalas pieknie owu i nastepna fasolinka bedzie na kilka dni :D

zabka hmmm dziwny masz ten cykl ... ja jak mialam bezowulacyjny kiedys przed ciaza to podobnie wygladal.. w wiesz czy owy byla?? dziwne a pijesz ziola i moze juz @ dostaniesz bo ci cykl skroci sie ??
ja przestalam pic ziolka po wizycie u ginas i zacze je pic tym razem pd 1 dnia @ bo teraz i tak za pozno zaczelam je pic
kobietko, a może ty właśnie masz okres okołoowulacyjny, bo właśnie wtedy spada tempka, a potem rośnie :tak:
jesli mialaby byc owu to mialabym mega chcice na sex tak zawsze mialam a teraz nic i sluz jakis dziwny ostatnio wodnisty i niewiem jhaki kolor mial dzis rano bialy lepki potem kremowy jak smatki rozwodnione alke nieprzejrzysty i nie jak bialko jajka zobaczymy jaka jutro bedzie ta tempka a od poniedzialku zaczynam moja 13 dniowa dietke wiec teraz czekam tylko na @ zeby zaczac pic ziolka

Grunt,że widoczny. :tak:
A następnym razem proponuję zrzut ekranu,tzw. "screenshot". ;-)
oj takim specem od kompa to ja niejestem hihi nawet niewiem co to ten zrzut ale jak sie kliknie ta ta fotke to sie powieksza :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oj takim specem od kompa to ja niejestem hihi nawet niewiem co to ten zrzut ale jak sie kliknie ta ta fotke to sie powieksza :)

Słońce,po prostu,jak masz otwartą stronę np. z wykresem,to naciskasz na klawiaturze "PrtScSysRq". Później otwierasz sobie Painta i robisz "Wklej" ,zapisujesz na kompie i gotowe. :-) A później normalnie wrzucasz na www . :tak: :-)

prosze a czapeczke dla chlopcyka robie poprotu bez kwiatka albo z daszkiem ...

jejku jakie śliczne :) a ile to kosztuje bez opaski tylko czapeczka i buciki?

musialam zrobic zdjecie aparatem i wkleic bo inaczej sie nieda :-(
Zobacz załącznik 223155

żabko jak dla mnie owu nie bylo i albo jest to spadek własnie przed owu , albo bedzie cykl bezowulacyjny.
Ja Ci pokaze jakie ja miałam bezowulacyjne wykresy to aż specjalisci sie dziwili, ze są bez owu, a miałam monitoring wiec to jest dowód na 100%

jeden to taki

fokpl4.jpg

a drugi taki

2hhm438.jpg

a taki był jak sie udało :)

1zp7hgy.jpg

to sa bezowulacyjne ?? wow!!! moj bezowulacyjny jest dokladnie taki jak np na respiratorze jest akcja serca pokazana w dol w gore w dol w gore niestety taki mam kaazdy :( ale moz epo clo wszystko bedzie ladnie teraz sie tylko boje ciazy pozamacicznej :(
mi jak sie udalo to od owulki szla powoli do gory tempka wlasnie sie dziwilam ze u mnie tak powoli szla ku gory i pomyslalam a pewnie nie jestem w ciazy a b ylam :) ciekawe czy jak teraz zajde bede miala podobny czy inny

ide po guziczki do sukieneczki :0 ) wiec narazie sie zegnam :)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Dawno tutaj się nie odzywałam, ale jakoś weny mi brakło.
Męczą mnie strasznie mdłości (ale nie wymiotuję), przy synku nawet nie wiedziałam co to jest, a teraz 24h na dobę.

Suzi, strasznie mi przykro :-:)-:)-(
Mycha, Gratulacje!
Malutka, są dwie kreski jak nic.

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie staraczki i mam nadzieję, że już niedługo Wam się uda.

to zeczywiscie dziwne te tempki i owu ah zobacze co bedzie jutro ale prawde mowiac juz taaak bardzo mi niezalezy na owu w tym cyklu bo teraz mam w planach ta diete 13 dniowa i teraz jestem nastawiona na nia i na picie ziolek od samego poczatku @ czyli tak jak powiino byc

Witajcie.
Dawno tutaj się nie odzywałam, ale jakoś weny mi brakło.
Męczą mnie strasznie mdłości (ale nie wymiotuję), przy synku nawet nie wiedziałam co to jest, a teraz 24h na dobę.

Suzi, strasznie mi przykro :-:)-:)-(
Mycha, Gratulacje!
Malutka, są dwie kreski jak nic.

Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie staraczki i mam nadzieję, że już niedługo Wam się uda.
ło matko rytbka kope lat hihihi gdzie ty sie ppodziewalas hihihihi

Dziewczyny udało mi się zarejestrować do ginka na 2 kwietnia :-):-) może uda mi się wyjaśnić te dziwne cykle niby owulkowo bezowulkowe :-) akurat będzie połowa następnego cyklu wiec monitoring se walne :-D:-D:-D

Dziewczyny udało mi się zarejestrować do ginka na 2 kwietnia :-):-) może uda mi się wyjaśnić te dziwne cykle niby owulkowo bezowulkowe :-) akurat będzie połowa następnego cyklu wiec monitoring se walne :-D:-D:-D

Moj dzisiejszy tescior haha niby miedzy 5 a 6 tygodniem czyli 5+

to moja sukieneczka ktora wlasnie skonczylam dla dzidzi :) imoj pesek :)

w jakich cenach te ubranka tzn sukieneczka buciki i czapeczka superrrrrrrrrrrrrrrr

Cze dziewczeta!!!
Mamy wczorajsze wyniki - nie widzialam ich na oczy, ale z tego co mi brat przez tel podal, to sa oki. Ale w uwagach jest napisane subnormozoospermia. Ma ktos pojecie, co to znaczy?!:confused:

reklama
hej ja juz wrocilam z zakupow i w lumpku kupilam swietne bolerko do chrztu dla dzidzia z puszku ktore swietnie pasuje do sukieneczki :D :) za jedyne... uwaga... 2 zl :D!!! piekne jest :)
svensonka narazie nie sprzedaje ale komplet buciki czapeczka = opaska gratis mam za 25 zl. musze sie zorientowac jak na allegro chodza a teraz mam zamowienia jeszcze wiec czasu nie mam dopiero moze po weselu jakies nowe zamowionka wezme czyli pod koniec kwietnia wiec wtedy bede sie oglaszac :)

hmmm dzisiaj na obiad serwuje tortille z kebabem :) mniam :)

Do góry