reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a dlaczego aż tyle coś nie w porządku było na początku i jakieś leki brał?

no u nas wyszlo tragicznie :) tylko 2% żywych reszta albo martwe, albo wadliwe.
a tyle razy bo raz zrobił źle, potem miał złe, potem znowu mu kazali to za mało, potem znowu złe i potem znowu złe a potem sobie darowaliśmy :)

reklama
Mam wyniki:
Okres abstynencji – 4
Objętość 15 / >2,0
Lepkość +
Czas upłynnienia 15 /<60
pH 7,9 />7,2
Ogólny % ruchliwych 63 />50
Liczba plemników 27,0 />20
Ogólna liczba plemników w ejakulacie 40,5 />40
Ruchliwość postępowa:
a) szybka linearne 10% />25
b) wolna linearna i nielinearna 48%
c) brak ruchliwości 5%
d) brak ruchu w ogóle 37 /<50%
Aglutynacja -

Co sadzicie?

Mam wyniki:
Okres abstynencji – 4
Objętość 15 / >2,0
Lepkość +
Czas upłynnienia 15 /<60
pH 7,9 />7,2
Ogólny % ruchliwych 63 />50
Liczba plemników 27,0 />20
Ogólna liczba plemników w ejakulacie 40,5 />40
Ruchliwość postępowa:
a) szybka linearne 10% />25
b) wolna linearna i nielinearna 48%
c) brak ruchliwości 5%
d) brak ruchu w ogóle 37 /<50%
Aglutynacja -

Co sadzicie?

wg mnie spoko :)
maż w ruchu ogólnym % miał 2 % i sie udało wy macie pow. 60 % wiec jest dobrze:)

wg mnie spoko :)
maż w ruchu ogólnym % miał 2 % i sie udało wy macie pow. 60 % wiec jest dobrze:)
Kurcze jak to nie ma w ogole reguly na tych facetow. Mowi sie, ze palenie i picie alkoholu jest takie szkodliwe... Moj pali ponad 10 lat, paczke dziennie... Czasami zapali trawke... Od alkoholu tez nie stroni i jak jest okazja to sobie wypije. A tu takie dobre wyniki!:-)

Witam kochane:-)
ja dzisiaj pół dnia w mieście byłam.ledwo Was doczytałam rekordzistki;-)
Malutka serdeczne GRATULACJE!!!! to są 2 kreseczki czyli ciąża:tak:
dziewczyny pokazują swoje pociechy to i ja w końcu swoją 3-latkę pokażę;-):-)
dzidzidzi..jpg

Kurcze jak to nie ma w ogole reguly na tych facetow. Mowi sie, ze palenie i picie alkoholu jest takie szkodliwe... Moj pali ponad 10 lat, paczke dziennie... Czasami zapali trawke... Od alkoholu tez nie stroni i jak jest okazja to sobie wypije. A tu takie dobre wyniki!:-)

moj w ogóle nie pali i nie palił, pije tylko okazjonalnie, ale przeszedł żółtaczkę typu B i to mu sie odbiło na chłopakach niestety+ do tego genetycznie wysokie trójglicerydy i cholesterol

Witam kochane:-)
ja dzisiaj pół dnia w mieście byłam.ledwo Was doczytałam rekordzistki;-)
Malutka serdeczne GRATULACJE!!!! to są 2 kreseczki czyli ciąża:tak:
dziewczyny pokazują swoje pociechy to i ja w końcu swoją 3-latkę pokażę;-):-)
Zobacz załącznik 223316

jaka ślicznotka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kobietki!!!

Już wróciliśmy...wizyta świetna, ginek cudowny!!! Jestem bardzo szczęśliwa że do niego trafiłam.
Dzidziulki jeszcze nie było widać, ale ginek mnie uprzedził, najprawdopodobniej jednak owulka była dopiero po 24.02 więc to jeszcze bardzo młoda ciąża.
Zrobił mi badanka, pobrali krew na pozostałe (mnóstwo ich) i przepisał dupka 3x1... I następna wizyta za 10 dni. Jutro mam tylko do niego jeszcze zadzwonić jak odbiorę wyniki bety.
Generalnie dr Rogiewicz to świetny specjalista, jeszcze się nie spotkałam z ginkiem który ma tak swietne podejście...

Powiedzcie mi bo zapomniałam go już zażywać, czy dupek może mieć wpływ na betę ?!? Bo idę jutro rano i nie wiem czy już dzisiaj dupka brać czy poczekać z nim do jutra ?

Nadrobie wieczorkiem co u Was bo jestem zmęczona.

reklama
Witajcie Kobietki!!!

Już wróciliśmy...wizyta świetna, ginek cudowny!!! Jestem bardzo szczęśliwa że do niego trafiłam.
Dzidziulki jeszcze nie było widać, ale ginek mnie uprzedził, najprawdopodobniej jednak owulka była dopiero po 24.02 więc to jeszcze bardzo młoda ciąża.
Zrobił mi badanka, pobrali krew na pozostałe (mnóstwo ich) i przepisał dupka 3x1... I następna wizyta za 10 dni. Jutro mam tylko do niego jeszcze zadzwonić jak odbiorę wyniki bety.
Generalnie dr Rogiewicz to świetny specjalista, jeszcze się nie spotkałam z ginkiem który ma tak swietne podejście...

Powiedzcie mi bo zapomniałam go już zażywać, czy dupek może mieć wpływ na betę ?!? Bo idę jutro rano i nie wiem czy już dzisiaj dupka brać czy poczekać z nim do jutra ?

Nadrobie wieczorkiem co u Was bo jestem zmęczona.
super że wszystko ok i ginek dobry i wyrozumiały- to jutro trzymam mocno kciuki

Do góry